Pytanie do ludzi z Poznania
Moderator: Marcin-Kraków
Pytanie do ludzi z Poznania
Witajcie!
Mam pytanie. Nie wie ktoś może czegoś na temat taniego lokum w pobliżu szpitala przy ul. Szpitalnej? Bo siostra w poniedziałek śmiga z synkiem na operacje serca do Poznania, a ceny w szpitalnym hoteliku przekraczaja budżet znacznie. Był bym wdzięczny za pomoc. Dodam że musi być to w miare blisko, żeby mogła dojść na piechotę o każdej porze dnia i nocy, jeśli będzie taka potrzeba.
Mam pytanie. Nie wie ktoś może czegoś na temat taniego lokum w pobliżu szpitala przy ul. Szpitalnej? Bo siostra w poniedziałek śmiga z synkiem na operacje serca do Poznania, a ceny w szpitalnym hoteliku przekraczaja budżet znacznie. Był bym wdzięczny za pomoc. Dodam że musi być to w miare blisko, żeby mogła dojść na piechotę o każdej porze dnia i nocy, jeśli będzie taka potrzeba.
Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.
Re: Pytanie do ludzi z Poznania
W tym rejonie raczej słabo. Hostele i tym podobne są raczej w centrum, a to już sie nie da na piechotę w każdej chwili. Przychodzi mi ewentualnie do głowy poszukanie pokoju do wynajęcia w mieszkaniu na wynajem, są wakacje stoją puste może akurat ? W okolicy jest trochę bloków, blisko szpitala.
Na dlugo potrzebujesz? Sam?
Jak standard obojetny to szukaj noclegow robotniczych na OLX.pl
W okolicy jes sporo mieszkan do wynajecia, bo okolica jest targowa, ale to juz nie bedzie jakos bardzo tanio (100+). Za ta cene w centrum (dosc dobry dojazd na Szpitalna) bedziesz mial wypasiony pokoj.
Edit: Mozesz jeszcze sprobowac wynajac w DS Eskulap. Wiem,ze wynajmowali kiedys na dobry normalnie w czasie wakacji. Piechotka chwila wtedy
Jak standard obojetny to szukaj noclegow robotniczych na OLX.pl
W okolicy jes sporo mieszkan do wynajecia, bo okolica jest targowa, ale to juz nie bedzie jakos bardzo tanio (100+). Za ta cene w centrum (dosc dobry dojazd na Szpitalna) bedziesz mial wypasiony pokoj.
Edit: Mozesz jeszcze sprobowac wynajac w DS Eskulap. Wiem,ze wynajmowali kiedys na dobry normalnie w czasie wakacji. Piechotka chwila wtedy
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
To dla siostry. Ale już śmignęli i na razie w tym szpitalnym siedzi dopoki nie znajdzie czegos lepszego. Sie okaze na jak dlugo zostana, jak beda wyniki i jak mały się bedzie szybko kurował po operacji. Dam im znać o tym co mówisz. Dzieki za pomoc.
Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.
Poszukaj na http://nieruchomosci.znajdzto.pl/mieszkania/ często ludzie dają ogłoszenia o wynajmie mieszkań. Gdybyś szukał, to szukaj lokum na Jeżycach, bo tam znajduje się ten szpital. Największą ulicą koło niego jest ul. Dąbrowskiego i chociaż jest ona długa, to szybko można dostać się z jej końca do szpitala. Druga duża ulica przy szpitalu to ul. Bukowska, w zasadzie chyba nawet bliżej jest z Bukowskiej niż z Dąbrowskiego. Możesz jeszcze szukać na Miodowej lub Nowinowej. Tak na marginesie, to szpital jest naprawdę ''świetnie'' położony...zaraz przy cmentarzu:)
Dąbrowskiego trochę daleko z buta, no może jej odcinek koło Ogrodów jest w miarę blisko. Zdecydowanie lepiej Bukowska, Grochowska .... A uwaga o cmentarzu chybiona (pomijam ze nieco nie na miejscu) bo już dawno jest zamknięty w sensie nowych nie przyjmują.DonPedro pisze:Poszukaj na http://nieruchomosci.znajdzto.pl/mieszkania/ często ludzie dają ogłoszenia o wynajmie mieszkań. Gdybyś szukał, to szukaj lokum na Jeżycach, bo tam znajduje się ten szpital. Największą ulicą koło niego jest ul. Dąbrowskiego i chociaż jest ona długa, to szybko można dostać się z jej końca do szpitala. Druga duża ulica przy szpitalu to ul. Bukowska, w zasadzie chyba nawet bliżej jest z Bukowskiej niż z Dąbrowskiego. Możesz jeszcze szukać na Miodowej lub Nowinowej. Tak na marginesie, to szpital jest naprawdę ''świetnie'' położony...zaraz przy cmentarzu:)
Ok, dzięki za info, już nieaktualne. Wrócili. Mały po operacji jeszcze wiekszy szatan niż był
. Serce mu uruchomili juz na 100%. O dziwo, wybudzili go, a on od razu jak odzyskał władzę w członkach, już chciał biegac i się bawić
.

I to są dobre informacje
zdrowia
.
ps.wiem że dawno to było
ale mam resor jak byś jeszcze miał ochotę na maczetę numer dwa 

ps.wiem że dawno to było

Zdjęcia , zdjęcia , zdjęcia
Dzięki
. To trzymaj jak masz, może odbiorę, jak bede przejeżdżał
. Resorów nigdy za dużo, a tamtego wykończyć nie mogę bo kowala nie ma w kuźni już długo, ale po wakacjach restart bedzie
.

Jeden będzie dla Ciebie a drugiego sam może kiedyś oklepie jak piecyk wymuruje
. Jak bym leciał na Koszałkowo albo w tamte okolice to dam znać może będzie szybciej 

Zdjęcia , zdjęcia , zdjęcia
ok, moj tel masz chyba? Albo na forum daj znac