Pytanie do ludzi z Poznania

Moderator: Marcin-Kraków

Awatar użytkownika
Ryżak

Pytanie do ludzi z Poznania

Post autor: Ryżak » sob sie 09, 2014 6:42 am

Witajcie!

Mam pytanie. Nie wie ktoś może czegoś na temat taniego lokum w pobliżu szpitala przy ul. Szpitalnej? Bo siostra w poniedziałek śmiga z synkiem na operacje serca do Poznania, a ceny w szpitalnym hoteliku przekraczaja budżet znacznie. Był bym wdzięczny za pomoc. Dodam że musi być to w miare blisko, żeby mogła dojść na piechotę o każdej porze dnia i nocy, jeśli będzie taka potrzeba.
Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.

Awatar użytkownika
andrzej:)

Re: Pytanie do ludzi z Poznania

Post autor: andrzej:) » ndz sie 10, 2014 9:20 pm

W tym rejonie raczej słabo. Hostele i tym podobne są raczej w centrum, a to już sie nie da na piechotę w każdej chwili. Przychodzi mi ewentualnie do głowy poszukanie pokoju do wynajęcia w mieszkaniu na wynajem, są wakacje stoją puste może akurat ? W okolicy jest trochę bloków, blisko szpitala.

Awatar użytkownika
Wojtek_W

Post autor: Wojtek_W » pn sie 11, 2014 10:08 am

Na dlugo potrzebujesz? Sam?
Jak standard obojetny to szukaj noclegow robotniczych na OLX.pl

W okolicy jes sporo mieszkan do wynajecia, bo okolica jest targowa, ale to juz nie bedzie jakos bardzo tanio (100+). Za ta cene w centrum (dosc dobry dojazd na Szpitalna) bedziesz mial wypasiony pokoj.
Edit: Mozesz jeszcze sprobowac wynajac w DS Eskulap. Wiem,ze wynajmowali kiedys na dobry normalnie w czasie wakacji. Piechotka chwila wtedy
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...

Awatar użytkownika
Ryżak

Post autor: Ryżak » pn sie 11, 2014 8:53 pm

To dla siostry. Ale już śmignęli i na razie w tym szpitalnym siedzi dopoki nie znajdzie czegos lepszego. Sie okaze na jak dlugo zostana, jak beda wyniki i jak mały się bedzie szybko kurował po operacji. Dam im znać o tym co mówisz. Dzieki za pomoc.
Mitsu Pajero dwałosiem tedeji. Było.Vitara była. Sportage 8V był. V70 2.5tdi jest. XC90 2.4 D5 jest.

DonPedro
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: DonPedro » wt sie 19, 2014 9:14 am

Poszukaj na http://nieruchomosci.znajdzto.pl/mieszkania/ często ludzie dają ogłoszenia o wynajmie mieszkań. Gdybyś szukał, to szukaj lokum na Jeżycach, bo tam znajduje się ten szpital. Największą ulicą koło niego jest ul. Dąbrowskiego i chociaż jest ona długa, to szybko można dostać się z jej końca do szpitala. Druga duża ulica przy szpitalu to ul. Bukowska, w zasadzie chyba nawet bliżej jest z Bukowskiej niż z Dąbrowskiego. Możesz jeszcze szukać na Miodowej lub Nowinowej. Tak na marginesie, to szpital jest naprawdę ''świetnie'' położony...zaraz przy cmentarzu:)

Awatar użytkownika
andrzej:)

Post autor: andrzej:) » wt sie 19, 2014 8:12 pm

DonPedro pisze:Poszukaj na http://nieruchomosci.znajdzto.pl/mieszkania/ często ludzie dają ogłoszenia o wynajmie mieszkań. Gdybyś szukał, to szukaj lokum na Jeżycach, bo tam znajduje się ten szpital. Największą ulicą koło niego jest ul. Dąbrowskiego i chociaż jest ona długa, to szybko można dostać się z jej końca do szpitala. Druga duża ulica przy szpitalu to ul. Bukowska, w zasadzie chyba nawet bliżej jest z Bukowskiej niż z Dąbrowskiego. Możesz jeszcze szukać na Miodowej lub Nowinowej. Tak na marginesie, to szpital jest naprawdę ''świetnie'' położony...zaraz przy cmentarzu:)
Dąbrowskiego trochę daleko z buta, no może jej odcinek koło Ogrodów jest w miarę blisko. Zdecydowanie lepiej Bukowska, Grochowska .... A uwaga o cmentarzu chybiona (pomijam ze nieco nie na miejscu) bo już dawno jest zamknięty w sensie nowych nie przyjmują.

Awatar użytkownika
Ryżak

Post autor: Ryżak » wt sie 19, 2014 9:32 pm

Ok, dzięki za info, już nieaktualne. Wrócili. Mały po operacji jeszcze wiekszy szatan niż był :)21 . Serce mu uruchomili juz na 100%. O dziwo, wybudzili go, a on od razu jak odzyskał władzę w członkach, już chciał biegac i się bawić 8) .

Awatar użytkownika
Mieciu1

Kontaktowanie:

Post autor: Mieciu1 » śr sie 20, 2014 8:49 am

I to są dobre informacje :)2 zdrowia :) .
ps.wiem że dawno to było :lol: ale mam resor jak byś jeszcze miał ochotę na maczetę numer dwa :)21
Zdjęcia , zdjęcia , zdjęcia

Awatar użytkownika
Ryżak

Post autor: Ryżak » śr sie 20, 2014 3:47 pm

Dzięki :P . To trzymaj jak masz, może odbiorę, jak bede przejeżdżał :)21 . Resorów nigdy za dużo, a tamtego wykończyć nie mogę bo kowala nie ma w kuźni już długo, ale po wakacjach restart bedzie :)21 .

Awatar użytkownika
Mieciu1

Kontaktowanie:

Post autor: Mieciu1 » śr sie 20, 2014 6:12 pm

Jeden będzie dla Ciebie a drugiego sam może kiedyś oklepie jak piecyk wymuruje :)21 . Jak bym leciał na Koszałkowo albo w tamte okolice to dam znać może będzie szybciej :)2

Awatar użytkownika
Ryżak

Post autor: Ryżak » śr sie 20, 2014 10:24 pm

ok, moj tel masz chyba? Albo na forum daj znac 8)

Awatar użytkownika
Mieciu1

Kontaktowanie:

Post autor: Mieciu1 » śr sie 20, 2014 10:32 pm

Mam i dam :)21 :)2

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ludzie ludziom”