Moderator: Marcin-Kraków
nie mogę ci tego powiedzieć, bo jak bym ci powiedział to musiał bym cie zabićczarny bielsko pisze: ↑wt paź 24, 2023 8:17 ammogę zrobić tylko musimy się zdzwonić żebym wiedział jak to robiszgebels pisze: ↑pn paź 23, 2023 9:14 pma kto te cytrynówke przywiezieczarny bielsko pisze: ↑czw cze 29, 2023 11:03 pmTylko teraz będzie trzeba pomyśleć jak cytrynówkę przetransportować żeby nie rozdupcyć...![]()
no nie taki najmniejszy... 5 litrów gorzały to już jest większy problem![]()
![]()
takie buty mówiszgebels pisze: ↑śr paź 25, 2023 7:24 pmnie mogę ci tego powiedzieć, bo jak bym ci powiedział to musiał bym cie zabićczarny bielsko pisze: ↑wt paź 24, 2023 8:17 ammogę zrobić tylko musimy się zdzwonić żebym wiedział jak to robisz
no nie taki najmniejszy... 5 litrów gorzały to już jest większy problem![]()
![]()
![]()
![]()
Szacun za ten Nałęczów
Nigdy się nie przyznam. Nawet na torturach. Ot zrobiłbym raz inaczej. Aczkolwiek pewnie się skończy jak samotne wyjścia w góry. Impreza sama przyjdzie do lasu za mną i jeszcze przyniesie co trzeba ze sobąLaska pisze: ↑śr paź 25, 2023 11:31 amjak to'? Ty dancinigi byś opuścił?Kabal pisze: ↑śr paź 25, 2023 11:15 amA ja bym właśnie tak odpoczął. Turnus 3 tygodnie, zabiegi, masaże, spacery. Ominałbym tylko dancingi. Byłbym wzorowym pacjentem, który przyjechał "do wód" po zdrowie. Problem w tym, że za cholerę nie tęsknię za rodzinną mieściną aż tak, żeby tam się kisić trzy tygodnie![]()
Starzejesz się znaczy się![]()
Jak Ty mnie jeszcze mało znaszminizbowid pisze: ↑śr paź 25, 2023 12:47 pmKrzychu, ale o czym Ty pierdaczysz, że usiedzisz 3 tygodnie, jak Ty na fajce nie potrafisz ustać w miejscuKabal pisze: ↑śr paź 25, 2023 11:15 amA ja bym właśnie tak odpoczął. Turnus 3 tygodnie, zabiegi, masaże, spacery. Ominałbym tylko dancingi. Byłbym wzorowym pacjentem, który przyjechał "do wód" po zdrowie. Problem w tym, że za cholerę nie tęsknię za rodzinną mieściną aż tak, żeby tam się kisić trzy tygodnie![]()
![]()
Samo LSD to mało w takim wypadku. Trzeba byłoby jeszcze mieć coś do palenia (gandzia, hasz), picia (napoje wyskokowe > 38%) i można powiedzieć, że to będzie dobry wyjazd
Kabal pisze: ↑śr paź 25, 2023 10:37 pmNigdy się nie przyznam. Nawet na torturach. Ot zrobiłbym raz inaczej. Aczkolwiek pewnie się skończy jak samotne wyjścia w góry. Impreza sama przyjdzie do lasu za mną i jeszcze przyniesie co trzeba ze sobąLaska pisze: ↑śr paź 25, 2023 11:31 amjak to'? Ty dancinigi byś opuścił?Kabal pisze: ↑śr paź 25, 2023 11:15 am
A ja bym właśnie tak odpoczął. Turnus 3 tygodnie, zabiegi, masaże, spacery. Ominałbym tylko dancingi. Byłbym wzorowym pacjentem, który przyjechał "do wód" po zdrowie. Problem w tym, że za cholerę nie tęsknię za rodzinną mieściną aż tak, żeby tam się kisić trzy tygodnie![]()
![]()
Ja piernicze, mamy tych samych znajomych
Już to widzę, poranek na radiowęźle, listek pod język: "Goooood moooorning Viet... Iwonicz Zdróóój."Kabal pisze: ↑śr paź 25, 2023 10:37 pmNigdy się nie przyznam. Nawet na torturach. Ot zrobiłbym raz inaczej. Aczkolwiek pewnie się skończy jak samotne wyjścia w góry. Impreza sama przyjdzie do lasu za mną i jeszcze przyniesie co trzeba ze sobąLaska pisze: ↑śr paź 25, 2023 11:31 amjak to'? Ty dancinigi byś opuścił?Kabal pisze: ↑śr paź 25, 2023 11:15 am
A ja bym właśnie tak odpoczął. Turnus 3 tygodnie, zabiegi, masaże, spacery. Ominałbym tylko dancingi. Byłbym wzorowym pacjentem, który przyjechał "do wód" po zdrowie. Problem w tym, że za cholerę nie tęsknię za rodzinną mieściną aż tak, żeby tam się kisić trzy tygodnie![]()
Jak Ty mnie jeszcze mało znaszminizbowid pisze: ↑śr paź 25, 2023 12:47 pmKrzychu, ale o czym Ty pierdaczysz, że usiedzisz 3 tygodnie, jak Ty na fajce nie potrafisz ustać w miejscuKabal pisze: ↑śr paź 25, 2023 11:15 am
![]()
![]()
Niemniej przekonaliście mnie do bezsensu tego pomysłu.
Ale ...
jak by go tak zmodyfikować i w tym sanatorium codziennie do śniadania wrzucać sobie znaczek LSD?![]()
Fear and loathing in Jastrzębie Zdrój
![]()
Wchodzisz w to?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość