Trzeba wyjąć rajdówkę z rowu.
Moderator: Marcin-Kraków
Trzeba wyjąć rajdówkę z rowu.
Sprawa jest taka, że chłopacy - Bryspp + 1 - wpadli na rajdzie szosowym w Borzęcinie /między Brzeskiem a Tarnowem/ do rowu z wodą. Rów ma ze 3 metry głębokości i potrzebne jest auto z wyciągarką, żeby ich stamtąd wyjąć. Mieszka tam ktoś i jest w stanie pomóc chłopakom? Telefony mają utopione, ale jakaś kibicka dała swój numer aktualny pewnie kilka godzin 515 551 787.
Parch+2+35+117xtrem ---->
Re: Trzeba wyjąć rajdówkę z rowu.
Wiesz.....tak mnie zmobilizowałeś że chyba bym wyskoczył po nich pomimo kilometrów i zdechniętego auta ale niech pomyślę....to sprawa życia i śmierci? Jechałem dziś całą noc ale niech tam ale zaraz...chłopaki się bawią na jakiejś imprezie wypasioną zmotą a Ty wołasz na całą okolicę kto ich uratuje i pomoże pudło zdobyć? Czy raczej ich org olał i ma w dupie ich wpisowe bo było po kosztach i brak mu 0,5 PB żeby podskoczyć?
A może to tak wyjebista impra że laur mi wpadnie jak podjadę i w 3 rzędzie do foty ustawię po akcji?
Przepraszam że się uniosłem ale nie wyspany jestem troszkę.
A może to tak wyjebista impra że laur mi wpadnie jak podjadę i w 3 rzędzie do foty ustawię po akcji?
Przepraszam że się uniosłem ale nie wyspany jestem troszkę.
Suzuki Swiftem jechali KJS. Wpadli w rowu, a w KJS to chyba się org nie przejmuje pomocą zawodnikom . W każdym razie, rajd się skończył, kibice poszli, chłopaki zostali z autem w wodzie. Jakbym miał wyciągarkę to bym dupy nie zawracał. Sprawa, życia i śmierci to pewno nie jest, jeśli w takich kategoriach rozpatrujemy. Auto zostawią w rowie, pójdą na stopa i jakoś do domu dotrą, ale chcieliby tym autem jeszcze pojeździć.
Jak nikogo absolutnie nie znajdą, to podjadę z Rzeszowa ich wyciągnąć. Ale koszty takiej operacji to paliwo, które w przypadku patrola na 37" fedimie oznaczają minimum 1zł/km...
Jak coś, to numer jest na dole w stopce. Mogę spokojnie ich wydzierać i koło północy jak zajdzie konieczność.
Rozumiem sytuację, bo sami jeździmy płaskie i chętnie pomogę, ale tak jak pisałem - koszty paliwa mus zwrócić w tym przypadku.
Niech tez ewentualnie rozważą co dalej robić z tym autem.
Jakaś laweta czy coś?
Ktoś im to auto weźmie na hol?
Jakieś uszkodzenia w układzie jezdnym (np. urwane koło po krawężniku?).
Jak coś, to numer jest na dole w stopce. Mogę spokojnie ich wydzierać i koło północy jak zajdzie konieczność.
Rozumiem sytuację, bo sami jeździmy płaskie i chętnie pomogę, ale tak jak pisałem - koszty paliwa mus zwrócić w tym przypadku.
Niech tez ewentualnie rozważą co dalej robić z tym autem.
Jakaś laweta czy coś?
Ktoś im to auto weźmie na hol?
Jakieś uszkodzenia w układzie jezdnym (np. urwane koło po krawężniku?).
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Jakoś tak dziwnie... 

Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
Ale że co jest dziwne Romuś? Że wdupili do Wisły i gonią Słifta kajakiem, czy co? 

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Już się sprawa skomplikowała trochę bardziej i w zasadzie jest nieaktualna. Się okazało, że jednak rajd jeszcze trwał i jak se leżeli w rowie, to kolejna rajdówka wpadła w to samo miejsce i rozdupcyła im auto w strzępy
. Złamany dach, słupki, generalnie podobno nie ma co zbierać
Muszą se lawetę zorganizować i coś z tym robić. Dzięki za chęci.

- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
a to gdzie ta 3 metrowa woda?
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
jak bydzie duży dyszcz to woda ma 3 mytry na szerokość 
każdy laweciarz ich wyciągnie

każdy laweciarz ich wyciągnie
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
3 metrowy rów z wodą. Zalało fanty w aucie, znaczy woda jest.kpeugeot pisze:a to gdzie ta 3 metrowa woda?
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
raulf pisze:Już się sprawa skomplikowała trochę bardziej i w zasadzie jest nieaktualna. Się okazało, że jednak rajd jeszcze trwał i jak se leżeli w rowie, to kolejna rajdówka wpadła w to samo miejsce i rozdupcyła im auto w strzępy. Złamany dach, słupki, generalnie podobno nie ma co zbierać
Muszą se lawetę zorganizować i coś z tym robić. Dzięki za chęci.
znaczy się Bryś se wyremontuje rajdówke z oc pacjenta ?
Czwarte serce 

- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
ernil pisze:Ja myślę, że oleje też pokryje OC...
taa
Raulf sie nie odzywa, Bryś też, jak nie wyjęli mógł bym skoczyć do firmy po strucla brata i potestować wyciągarke
Czwarte serce 

- gebels
-
ernil pisze:Na koniec będę musiał jechać dwa auta...
myślisz że ślimak nie da rady

Ernil ja wiem że mam do dupy auto według ciebie, ale wyciągarke to mam very best

Czwarte serce 

rajd był na terenie żwirowni bud drogu , sprzętu ciężkiego tam nie brakuje , wiec chyba nie ma problemu z wyciagnieciem , tylko musza poczekać aż sie rajd skończy , byłem tam i ładowarka teleskopowa była gotowa do jazdy tylko organizator nie chciał zatrzymać rajdu wiec chyba już po problemie
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... iBYQ#t=380
to chyba o tym mowa
przecież jest tam terenówka i wyciągała pierwszego to drugiego nie mogła ?
to chyba o tym mowa

przecież jest tam terenówka i wyciągała pierwszego to drugiego nie mogła ?