I Rally 4x4 Zakliczyn 2008

czyli rajdy ze ściganiem i próbami przejazdu

Moderator: Pasza

fiejas

Post autor: fiejas » czw sie 07, 2008 10:46 pm

NIe byloby problemu...gdyby Krzysiek lub Tomek miał karty i protokoły...mają je Sędziowie !! !! !!
Zdjęcia jutro umieszczę na swoim serwerze i podam link...od razu uprzedzam, ze są tylko częściowo przebrane, a początkowo było ich prawie 1400

900
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: 900 » czw sie 07, 2008 11:29 pm

fiejas pisze:Jeśli wynajmujesz kogoś do wykonania pewnych czynności i są to tzw."specjaliści" to spodziewasz się, ze usługa zostanie wykonana jak nalezy. Tak się nie stało. My to widzieliśmy już w czasie sobotnich odcinków...
Wiedzieć/widzieć to co innego niż ZAREAGOWAĆ I WYMAGAĆ WYWIĄZANIA SIĘ Z PEWNYCH USTALEŃ! W końcu to kto jak kto ale to Komandor jest szefem tego wszystkiego w trakcie trwania imprezy więc to od niego dużo zależy.
fiejas pisze:Jest to problem niepoprawnie wykonanej usługi.
Jeśli się kogoś wynajmuje to raczej podpisuje się z nim umowę a nie na tzw "gębę". Wtedy jest wszystko czarno na bialym co kto ma zrobić i oczywiście za ile i wtedy nie ma tego co my tutaj mamy obecnie. Zamiast wyników są tylko teksty że wszystkiem są winni sędziowie a nie organizatorzy!!! To kto w końcu organizował tą imprezę pod nazwą I Platinum Rally 4x4 Zakliczyn 2008? Sędziowie z Jasla czy Komandorzy?????

Na stronie jest jak BYK napisane o organizatorach i są tam wymienieni zarówno Krzysztof, Tomasz jak i m.in. sędziowie z Jasła stąd też ten problem z wynikami to problem z komunikacją pomiędzy organizatorami a raczej jej brakiem.
fiejas pisze:NIe byloby problemu...gdyby Krzysiek lub Tomek miał karty i protokoły...mają je Sędziowie !! !! !!
Z szacunkiem dla pracy Tomasza i Krzysztofa ale takie tłumaczenie się jest nie na miejscu. Jak widzieli w trakcie imprezy że nie mogą sie dogadać to mogli zabrać im te karty i protokoły. Wtedy nie byłoby tyle zamieszania i nerwów. Po co sedziom po imprezie karty zawodników i protokoły? Na pamiątkę czy co? ;)

Tomasz i Krzysztof jak i Jasło to Organizatorzy tej imprezy więc jesli nie potrafią się dogadać (te puste pliki worda krążące pomiędzy nimi o ktorych pisze fiejas) między sobą to niech przynajmniej napiszą że wyników z tej imprezy nigdy nie będzie bo organizatorzy prowadzą między sobą walkę!!!!

Wtedy będzie wiadomo że jadąc na jakąkolwiek imprezę 4x4 do Zakliczyna nie ma co oczekiwać na jakiekolwiek wyniki. Oby tylko udało się wplacic wpisowe a potem przejechać po odcinkach i tyle. Bo klasyfikacja końcowa juz nie występuje!!!!!!
Ostatnio zmieniony ndz sie 10, 2008 7:56 pm przez 900, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Miskiller

Post autor: Miskiller » pt sie 08, 2008 6:52 am

taki przyklad: czy skladajac reklamacje w zakladzie uslugowym normalny wlasciciel powie: "... to nie moja wina, to moj pracownik spartolil... ?"

ale.... po co sie denerwowac ?

Czy ktos wie co naprawde powiedzial p.Biernacki ?

Obrazek
4-ta REAKTYWACJA.Zrobie sobie PTO do Quada...a co ? umiem..

Awatar użytkownika
XEDOSIK

Post autor: XEDOSIK » pt sie 08, 2008 11:08 am

he he...
więcej fotek dotyczących rajdu to niedługo będzie w tym wątku na forum niż w całym internecie :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
nawiedzony
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: nawiedzony » pt sie 08, 2008 11:13 am

MAJĄ MI DOSTARCZYĆ JAKIES FOTY , ALE NA RAZIE CZEKAM , JAK TYLKO COŚ BĘDZIE TO DAM ZNAĆ NA FORUM.
nawiedzony

ULTRA-TEAM
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: ULTRA-TEAM » pt sie 08, 2008 12:16 pm

Miskiller pisze:taki przyklad: czy skladajac reklamacje w zakladzie uslugowym normalny wlasciciel powie: "... to nie moja wina, to moj pracownik spartolil... ?"

ale.... po co sie denerwowac ?

Czy ktos wie co naprawde powiedzial p.Biernacki ?

Obrazek
Nie no poplakalem sie ze smiechu, ale sami mowili ze czeba z dystanesem do tego i to tylko zabawa i wogole, - czekam na cd. komiksu ZAKLICZYN

mikhey

Kontaktowanie:

Post autor: mikhey » pt sie 08, 2008 12:21 pm

http://www.fabrykaoffroadu.pl/component ... Itemid,44/

Trochę zdjęć z rajdu, przede wszystkim z extremy. Zdjęcia nadesłał Kamil Konefał. Dzięki ;)

Awatar użytkownika
kamill00
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: kamill00 » pt sie 08, 2008 5:30 pm

Chłopaki to już nie jest zabawne. A Ty Daniel lepiej zapisz się na lekcje języka polskiego bo sie nie popisałeś :D

KrzysiekBiel
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

rally 4x4 zakliczyn

Post autor: KrzysiekBiel » pt sie 08, 2008 5:32 pm

Panowie Zawodnicy wina za całe zamieszanie leży oczywiscie po mojej stronie , ( wiem że zle funkcjonowało biuro rajdu , zła praca sędziów obliczających wyniki jest oczywista, ) Wyniki ukarzą sie do poniedziałku i jeszcze jedno w extrem taryfą było 150% najgorszego czasu , było to ogłoszone na odprawie w sobote.

900
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: rally 4x4 zakliczyn

Post autor: 900 » pt sie 08, 2008 5:43 pm

KrzysiekBiel pisze:Panowie Zawodnicy wina za całe zamieszanie leży oczywiscie po mojej stronie , ( wiem że zle funkcjonowało biuro rajdu , zła praca sędziów obliczających wyniki jest oczywista.
Nareszcie jakieś konkrety z ust komandora. Brawo choć trochę za późno. :(

KrzysiekBiel
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: KrzysiekBiel » pt sie 08, 2008 5:55 pm

Panie Grzegorzu 900 jeżeli dobrze Pana namierzyłem to pan tylko zawsze krytykuje a to nie tylko na tym ma polegać, jezeli to nie Pan to przepraszam.

KrzysiekBiel
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: KrzysiekBiel » pt sie 08, 2008 6:01 pm

Panie 900 jezeli Pan nie jest Grzegorz W. to bardzo chętnie wysłucham pana podpowiedzi o błędach w imprezie , piszę w ten sposób ponieważ osoba o której wspominam była odpowiedzialna za umieszczenie wyników na starej stronie.

fiejas

Post autor: fiejas » pt sie 08, 2008 6:40 pm

http://www.sendspace.com/file/xnwug3

Stąd możecie ściągnąć część zdjęć...Niedziela
Sobotnią galerię podam później. Jeśli ktoś zyczy sobie większy frmat info na prv

Awatar użytkownika
anatol

Post autor: anatol » pt sie 08, 2008 6:57 pm

KrzysiekBiel pisze:Panie 900 jezeli Pan nie jest Grzegorz W. to bardzo chętnie wysłucham pana podpowiedzi o błędach w imprezie , piszę w ten sposób ponieważ osoba o której wspominam była odpowiedzialna za umieszczenie wyników na starej stronie.

Fajnie że wreszcie pojawiłeś się na forum ciekawe czy zgadnisz kim jestem , znamy sie od dawna .

fiejas

Post autor: fiejas » pt sie 08, 2008 8:59 pm

Uśmiałem się.
Że ja tego wcześniej nie zauważyłem.
Panie Grzegorzu ukrywający się pod Nickiem 900...ciesz się, ze Cie nie spotkałem przy okazji I Rally...a teraz...miej nadzieję, ze Cie nie spotkam na swojej drodze.
Najpierw rezygnujesz z tworzenia strony (na szczęście), a teraz bruździsz. Jeśli masz problem ze swoją osobowością to prosze załatiaj to w swoich 4rech ścianach.....
Ps. jestem więcej niż pewien, ze to Ty Broda i prosze nie udzielaj się więcej na żadnym forum związanym z 4x4 w Zakliczynie bo nie jesteś nawet kibicem

Awatar użytkownika
nawiedzony
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: nawiedzony » pt sie 08, 2008 9:11 pm

POMIJAM TO CZY TEN GOŚĆ TO GRZEŚ " BRODA " CZY NIE , ALE MAM PYTANIE CO DO TYCH FOTEK : CZY MOŻNA BY BYŁO UMIEŚCIĆ KTÓREŚ Z NICH NA NASZEJ STRONIE 4X4 MIELEC , EW. Z KIM TO UZGADNIAĆ???
nawiedzony

Awatar użytkownika
GUTMAN
Kontaktowanie:

Post autor: GUTMAN » pt sie 08, 2008 9:43 pm

co jak co - ale to zdjęcie jest wypasik :D :)2

Obrazek
Szalony Iwan EVO (kto by zliczył!)
;)

fiejas

Post autor: fiejas » pt sie 08, 2008 10:01 pm

Miało być więcej skoków ale pękł kolektor wydehowy(połamał się) wygiął się amortyzator (jeden z) i w piękny łuk wygiął się most

Awatar użytkownika
XEDOSIK

Post autor: XEDOSIK » pt sie 08, 2008 10:03 pm

no przecie objechał stałego lidera w tej klasie !!
aż se musiał podskoczyc z radości :)
gratulacje za 1 wsze miejsce :)2 :)2
no tak mi sie przynajmniej wydaje :)4 bo wyników to chyba jeszcze NIMA ?? :wink:

Awatar użytkownika
GUTMAN
Kontaktowanie:

Post autor: GUTMAN » sob sie 09, 2008 8:10 am

fiejas pisze:Miało być więcej skoków ale pękł kolektor wydehowy(połamał się) wygiął się amortyzator (jeden z) i w piękny łuk wygiął się most
To w takim sprzęcie da się ugiąć most ?? :)23
Szalony Iwan EVO (kto by zliczył!)
;)

900
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: 900 » sob sie 09, 2008 8:44 am

KrzysiekBiel pisze:Panie Grzegorzu 900 jeżeli dobrze Pana namierzyłem to pan tylko zawsze krytykuje a to nie tylko na tym ma polegać, jezeli to nie Pan to przepraszam.
????????????????????????????

Awatar użytkownika
nawiedzony
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: nawiedzony » sob sie 09, 2008 9:25 am

Z tego co wiem to ty Michał ( MISKILLER) posiadasz całkiem ładne fotki wszystkich sędziów z odcinka EXTREME a to przecież nasze chłopaki z klubu 4x4 Mielec (wzajemnej adoracji) , więc mam propozycje żebyś mi je podesłał na mój prywatny adres poczty : nawiedzony59@wp.pl , tylko bez dymków komiksowych bym prosił!!!!
nawiedzony

fiejas

Post autor: fiejas » sob sie 09, 2008 9:33 am

http://www.sendspace.com/file/9433je

Podaje kolejnego linka do zdjęć z I Rally.
Tym razem sobota.
I tak jak poprzednio. Jeśli ktoś z Was zyczy sobie , któreś zdjęcie w wyższej rozdielczości wyślijcie wiadomość na prv

fiejas

Post autor: fiejas » sob sie 09, 2008 9:38 am

GUTMAN pisze:
fiejas pisze:Miało być więcej skoków ale pękł kolektor wydehowy(połamał się) wygiął się amortyzator (jeden z) i w piękny łuk wygiął się most
To w takim sprzęcie da się ugiąć most ?? :)23
Waga między 7-8 ton także musiało się coś stać po locie na wysokości mniej więcej 2 metrów moze wyżej patrząc na skok zawieszenia.
No podieło się kilka elementów

fiejas

Post autor: fiejas » sob sie 09, 2008 10:27 am

nawiedzony pisze:POMIJAM TO CZY TEN GOŚĆ TO GRZEŚ " BRODA " CZY NIE , ALE MAM PYTANIE CO DO TYCH FOTEK : CZY MOŻNA BY BYŁO UMIEŚCIĆ KTÓREŚ Z NICH NA NASZEJ STRONIE 4X4 MIELEC , EW. Z KIM TO UZGADNIAĆ???
Andrzeju...tak nie do końca pomijamy...bo Pan "Broda" vel 900 jak narazie najbardziej bruździ na forum. Pretensje zawodników Tak, ale nie tego Pana. Wczoraj poświęciłem się i przeczytałem wszystkie jego posty na forum 4x4..mimo, ze było ich 68 to słowo poświęciłem się jak najbardziej oddaje to co zrobiłem. Dla mnie to kmiotek, który powinien zacząć brać leki i leczyć się na głowe. Chociaż nie wiem czy nie jest za późno.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczno-sportowe”