Zdjęcia jutro umieszczę na swoim serwerze i podam link...od razu uprzedzam, ze są tylko częściowo przebrane, a początkowo było ich prawie 1400
Moderator: Pasza
Wiedzieć/widzieć to co innego niż ZAREAGOWAĆ I WYMAGAĆ WYWIĄZANIA SIĘ Z PEWNYCH USTALEŃ! W końcu to kto jak kto ale to Komandor jest szefem tego wszystkiego w trakcie trwania imprezy więc to od niego dużo zależy.fiejas pisze:Jeśli wynajmujesz kogoś do wykonania pewnych czynności i są to tzw."specjaliści" to spodziewasz się, ze usługa zostanie wykonana jak nalezy. Tak się nie stało. My to widzieliśmy już w czasie sobotnich odcinków...
Jeśli się kogoś wynajmuje to raczej podpisuje się z nim umowę a nie na tzw "gębę". Wtedy jest wszystko czarno na bialym co kto ma zrobić i oczywiście za ile i wtedy nie ma tego co my tutaj mamy obecnie. Zamiast wyników są tylko teksty że wszystkiem są winni sędziowie a nie organizatorzy!!! To kto w końcu organizował tą imprezę pod nazwą I Platinum Rally 4x4 Zakliczyn 2008? Sędziowie z Jasla czy Komandorzy?????fiejas pisze:Jest to problem niepoprawnie wykonanej usługi.
Z szacunkiem dla pracy Tomasza i Krzysztofa ale takie tłumaczenie się jest nie na miejscu. Jak widzieli w trakcie imprezy że nie mogą sie dogadać to mogli zabrać im te karty i protokoły. Wtedy nie byłoby tyle zamieszania i nerwów. Po co sedziom po imprezie karty zawodników i protokoły? Na pamiątkę czy co?fiejas pisze:NIe byloby problemu...gdyby Krzysiek lub Tomek miał karty i protokoły...mają je Sędziowie![]()
![]()
![]()
Nie no poplakalem sie ze smiechu, ale sami mowili ze czeba z dystanesem do tego i to tylko zabawa i wogole, - czekam na cd. komiksu ZAKLICZYNMiskiller pisze:taki przyklad: czy skladajac reklamacje w zakladzie uslugowym normalny wlasciciel powie: "... to nie moja wina, to moj pracownik spartolil... ?"
ale.... po co sie denerwowac ?
Czy ktos wie co naprawde powiedzial p.Biernacki ?
Nareszcie jakieś konkrety z ust komandora. Brawo choć trochę za późno.KrzysiekBiel pisze:Panowie Zawodnicy wina za całe zamieszanie leży oczywiscie po mojej stronie , ( wiem że zle funkcjonowało biuro rajdu , zła praca sędziów obliczających wyniki jest oczywista.
KrzysiekBiel pisze:Panie 900 jezeli Pan nie jest Grzegorz W. to bardzo chętnie wysłucham pana podpowiedzi o błędach w imprezie , piszę w ten sposób ponieważ osoba o której wspominam była odpowiedzialna za umieszczenie wyników na starej stronie.
Waga między 7-8 ton także musiało się coś stać po locie na wysokości mniej więcej 2 metrów moze wyżej patrząc na skok zawieszenia.GUTMAN pisze:To w takim sprzęcie da się ugiąć mostfiejas pisze:Miało być więcej skoków ale pękł kolektor wydehowy(połamał się) wygiął się amortyzator (jeden z) i w piękny łuk wygiął się most![]()
Andrzeju...tak nie do końca pomijamy...bo Pan "Broda" vel 900 jak narazie najbardziej bruździ na forum. Pretensje zawodników Tak, ale nie tego Pana. Wczoraj poświęciłem się i przeczytałem wszystkie jego posty na forum 4x4..mimo, ze było ich 68 to słowo poświęciłem się jak najbardziej oddaje to co zrobiłem. Dla mnie to kmiotek, który powinien zacząć brać leki i leczyć się na głowe. Chociaż nie wiem czy nie jest za późno.nawiedzony pisze:POMIJAM TO CZY TEN GOŚĆ TO GRZEŚ " BRODA " CZY NIE , ALE MAM PYTANIE CO DO TYCH FOTEK : CZY MOŻNA BY BYŁO UMIEŚCIĆ KTÓREŚ Z NICH NA NASZEJ STRONIE 4X4 MIELEC , EW. Z KIM TO UZGADNIAĆ???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość