papa

Moderator: Pasza
No mam się wypowiedź? no mam?Highway pisze:1. to pomówieniasuzus pisze:tobie ku...a przykro
1 szemrane wyniki
2 brak organizacji czego kolwiek prucz poboru wpisowego
3 nagrody no na pierwszej były potem miały być co drugą
4 ostatni pucharek za 7,50 PLN
i ty liczyłeś na frekfencje
zepsułeś taki fajny produkt a proponowaliśmy z Gazfanem pomoc
że zrobimy runde na twoim terenie i pierwsza w gratisie
a teraz narzekasz że 4 auta sie zgłosiły
2. organizacja rundy III była idealna (WSZYSTKIE uwagi zawodników zostały uwzględnione)
3. nie bluźnij. nagroda główna była na tyle wysoka że wcale na rundach mogło innych nie być
4. nigdy nie zapłaciłem za puchar mniej niż 50,- PLN a same dyplomy z I rundy kosztowały 160,- (dla przypomnienie to była ramka powlekana aluminium z wypalonym laserowo logo i poskręcana imbusowymi śrubami ze stali nierdzewnej) bez względu na rangę imprezy (w RMPST były gipsowe za 30,- i nikt z tego powodu szat nie rozdziera)
Nigdy z Gazfanem nie wydobyłeś z siebie poważnie brzmiącego zdania i poza błazenadą i kpinami nic konstruktywnego nie wniosłeś. Teraz na forum oczywiście brzmisz jak "Tata dobra rada" ale najważniejsze, że reszta to "kupi". Po drugie zawodnicy startujący w imprezie nie mogą jej przygotowywać ("szemrane wyniki"). Do dobrej organizacji jak pokazała runda III sam doszedłem a wiedzą to Ci którzy dali mi tę szansę i przyjechali na nią (szacunek wielki).
To tyle i bez odbioru. "Bicie piany" na forum i wymyślanie kolejnych
"sensacji" zostawiam innym. Pa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość