No widzisz.... każdy negatyw ma jakiś pozytywFlor pisze:to mi poprawiliście trochę humorbo auto jeszcze nie gotowe i bardzo żałowałem że nie mogłem startować

Trzymam kciuki za Defka... bo czasu coraz mniej

Moderator: Pasza
No widzisz.... każdy negatyw ma jakiś pozytywFlor pisze:to mi poprawiliście trochę humorbo auto jeszcze nie gotowe i bardzo żałowałem że nie mogłem startować
co chwila wypadają jakieś pierdoły a chcę mieć jak najmniejsze szanse na awarieLRMoni pisze:No widzisz.... każdy negatyw ma jakiś pozytywFlor pisze:to mi poprawiliście trochę humorbo auto jeszcze nie gotowe i bardzo żałowałem że nie mogłem startować
Trzymam kciuki za Defka... bo czasu coraz mniej
Jeśli chodzi o Twojeg pilota... to o jego kondycję nie musisz się martwić... odpowiednio go przegoniłyśmy z Madzią w terenieFlor pisze:co chwila wypadają jakieś pierdoły a chcę mieć jak najmniejsze szanse na awarieLRMoni pisze: Trzymam kciuki za Defka... bo czasu coraz mnieji w miarę prosty serwis
![]()
i dobrze mu takLRMoni pisze: Jeśli chodzi o Twojeg pilota... to o jego kondycję nie musisz się martwić... odpowiednio go przegoniłyśmy z Madzią w tereniei z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić że jest w doskonałej formie
![]()
My... tzn 2 niezawodne DiscoGruzin pisze:Siedząc na miejscu pilota i mając w ręku tego"roadbooka"co kratka ogarniała mnie rozpacz. Myślałem, że po przejechaniu kilkunastu imprez odczytanie takowego nie będzie stanowiło dla mnie problemu. Jakże się myliłem i jak ciśnienie skakało, gdy okazywało się, że po przejechaniu poprawnie trzech pierwszych kratek na czwartej już nie jesteśmy na trasie
![]()
Hmmm... tego też nie byłabym taka pewnaGruzin pisze:chyba jedyna możliwość na tej imprezie aby przejechać całą trasę to wynająć jednego z organizatorów
No to chyba będziesz musiał to zrobić,bo extrem wygrała załoga z Chełma z tego co wiem.Wojtek pisze:Jeszcze jedno : czy ktoś był na rajdzie, gdzie organizatorzy byli jednocześnie uczestnikami rywalizacjii brali udział w podziale łupów
Jeśli się mylę w ocenie - zobaczymy po nagrodach - to odszczekam to na forum
na poprzednich edycjach nikomu to nie przeszkadzało i było okdomel_syncro pisze:P
"bryzganką do szczany lasu"-co to jest??
Jeśli ktoś bardzo chce puchar, mogę nabyć droga kupna i wysłać kurierem tylko niech na pw wyśle co mam mu wygrawerować na blacieShelter_kc pisze:Cześć,
Współczuję tym, którzy liczyli na puchary i ominęła ich ta przyjemność. Jeśli przez to dyskwalifikują imprezę znaczy, że byli tylko po nie.
Czytałbyś uważnie to doczytałbyś się że punktowane miejsca były dla osób które pierwszy raz widziały trasę i dały radę pomimo poważnych awarii sprzętuPaweł Pajak pisze: Ktoś kto nie zna tych terenów nie miał szans na odszukanie punktów wg tego roadbooka.
To wszystko w tym temacie
Artek,ArtekRadom pisze:Jeśli ktoś bardzo chce puchar, mogę nabyć droga kupna i wysłać kurierem tylko niech na pw wyśle co mam mu wygrawerować na blacieShelter_kc pisze:Cześć,
Współczuję tym, którzy liczyli na puchary i ominęła ich ta przyjemność. Jeśli przez to dyskwalifikują imprezę znaczy, że byli tylko po nie.![]()
Słuchaj jadąc po naszych śladach sam sobie napytałeś biedy bo my ominęliśmy ten odcinek i postanowiliśmy pocisnąć na start nr3, a tak wogóle to zerknij do roadbooka, po pozycji nr 105 (p-25) jest 106 (p-26 i p-27) a nastepnie 107 w lewo na asfalt, to jak twierdzisz że nie powinieneś wylatywać do asfaltu skoro widać go było już z miejsca gdzie były pieczątki 26 i 27.kpeugeot pisze:artek uważasz mnie za marudera?
jadac nawet po waszych śladach które się urwały na safalcie do którego wg roadbooka wogóle nie powinniśmy dojechać
Dymu nie robiłem na imprezie integracyjnej bo była to rocznica Tomka - inaczej już wtedy organizatorzy by usłyszeli kilka ciepłych słów
jestem ciekawy co bylo do przewidzenia w tym ze chelm mial wygrackpeugeot pisze:artek uważasz mnie za marudera?
to ze wygrał chełm było doprzewidzenia
artek ja czekałem do 10 na odprawę nikt nic nie mówił co gdzie kiedy czy wogóle będzie dlatego pojechaliśmy a wy 5 minut za nami
trasę pogubiliśmy i po powrocie do pieczątek które przed nami robiliście dalej nie byliśmy wstanie odszukac trasy jadac nawet po waszych śladach które się urwały na safalcie do którego wg roadbooka wogóle nie powinniśmy dojechać
byłem na kilku rajdach dzie dawałem sobię radę i zyłem a to co było tu to porażka chyba moja 5 letnia córka potrafiła by to lepiej zrobić - przynjamniej narysowała by jakieś charakterystyczne punkty
Dymu nie robiłem na imprezie integracyjnej bo była to rocznica Tomka - inaczej już wtedy organizatorzy by usłyszeli kilka ciepłych słów
Ciekawi mnie to też, tym bardziej że nie tylko Chełm odnalazł trasę i co dziwne jeździli po roadbooku według którego powinni sie pogubic zanim wystartowali.tomiprezes1 pisze:
jestem ciekawy co bylo do przewidzenia w tym ze chelm mial wygrac a wgral
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość