IC SERIA 4X4 - Zakliczyn

czyli rajdy ze ściganiem i próbami przejazdu

Moderator: Pasza

mirowoz
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: IC SERIA 4X4 - Zakliczyn

Post autor: mirowoz » pn lip 27, 2009 1:11 pm

było by miło też szeleczki zmienić i baniaki ciut mniej latają i kołnierzyk założyć choć mało twarzowy ale robi swoje a tak to oczywiście gratulacje i czapki z głów dla was kobitki do zobaczyska W NS
mirowoz pisze:tylko do sportu motorowego i tylko taki kask zapewni bezpieczeństwo wybór należ do was pozdro
nutka pisze:Moi mili, powiem tak,
macie rację, co do konieczności zmiany naszych kasków :)2
Dla nas najważniejsze pomijając już oczywiście kwestię bezpieczeństwa, kaski muszą być bezwzględnie lekkie, aby łepetynki nam nie opadały.
Michał miał rację co do założenia kołnierza, ponieważ po rajdzie nawet pies omijał mnie szerokim łukiem czując zapach Bengaya. :wink:
W przyszłym tygodniu jedziemy z Kasią na zakupy i na pewno uwzględnimy wszystkie Wasze uwagi za które bardzo, bardzo dziękujemy :D
Co do intercomu rzeczywiście nie jest nam do końca potrzebny :wink:
Wystarczają mi w porozumiewaniu się z nią jej dłonie na desce i palce wskazujące kierunek jazdy , oczywiście jak ma pomalowane paznokcie odpowiednim , mocnym lakierem co bym nie pomyliła drogi :wink:
Jeśli chodzi o kamerkę to nie daj Bóg jakby ktoś usłyszał, o czym rozmawiamy w chwili strachu i zawahania. Dobrze, że ja i Kasia to rodzina inaczej to by nas dopiero w kaftanie bezpieczeństwa wywieźli 8) :D

Awatar użytkownika
aduko

Post autor: aduko » pn lip 27, 2009 1:23 pm

A co tam się Mirku podziało na tej baji? OS1 całkiem ładnie a później?

Pozdr
CHARIOT Rally Team 4x4

Awatar użytkownika
nutka
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: nutka » pn lip 27, 2009 1:43 pm

[quote="mirowoz"]było by miło też szeleczki zmienić i baniaki ciut mniej latają i kołnierzyk założyć choć mało twarzowy ale robi swoje a tak to oczywiście gratulacje i czapki z głów dla was kobitki do zobaczyska W NS[quote="mirowoz"]

Witaj Mirku,

Muszę się przyznać,że "szeleczki", specjalne pasy i ich montaż zamówiłam już u swojego Pana Czarodzieja, mojego najlepszego na świecie mechanika :D .
Czarodziej dlatego, że nigdy nie usłyszałam od niego, że coś jest niewykonalne, trudne czy nie do zrobienia. Jak juz mam absurdalne pomysły, potrafi tylko przekonująco sprowadzić mnie na ziemie :D
Wiem, że na 100% zrobi tak, abyśmy były bezpieczne :)2 .
Co do kasków i kołnierzyków to pomimo, że nie wyglądają pięknie :wink: to będziemy je musiały kupić.
Cieszymy się bardzo, że dołączymy do Was w NS i mamy nadzieję, że w dalszym ciągu po cichutku będziecie trzymać za nas kciuki :D
Pozdrawiam cieplutko
... a łyżka na to ... niemożliwe ;-)
gg 33850062

fiejas

Post autor: fiejas » pn lip 27, 2009 3:31 pm

Pamiętaj WYŁĄCZ PODUSZKE POWIETRZNĄ KIEROWCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

kriqs
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: kriqs » pn lip 27, 2009 4:07 pm

Witam

Pytanko o date. 4-5 lipca tak ? i miejsce czy dobre znalazłem . link do mapy mapa ?

Awatar użytkownika
Kamel

Post autor: Kamel » pn lip 27, 2009 4:09 pm

Aż się boję eliminacji w NS, słuchając jak się sprzęty zbroją. :wink:
FORTITUDINE VINCIMUS

Awatar użytkownika
aduko

Post autor: aduko » pn lip 27, 2009 5:19 pm

kriqs pisze:Witam

Pytanko o date. 4-5 lipca tak ? i miejsce czy dobre znalazłem . link do mapy mapa ?
Miejsce tak, data niet, 11-12 lipca, http://seria4x4.pl/
CHARIOT Rally Team 4x4

mirowoz
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: mirowoz » wt lip 28, 2009 8:36 am

3km przed metą 2 rów i auto na boku 3godziny trzekaliśmy na pomoc choć my udzielaliśmy niektórym ale najważniejsze było auto organizatora a dopiero my wiec nałapalismy punktów karnych 3 os pomimo sygnałów pan D nie pozwolił sie wyprzedzić jechaliśmy w kompletnym kurzy zero widoczności jeden stempel drugi i za trzecim oberwałem wałek w reduktorze ale szybka reanimacja i po kłopocie mamy takie cuda z sobą jak wiesz następny dzien to było tylko porównywanie czasów jakie osagałem jadąc spokojnie tak więc t1 mojego imiennika zapletala 56 min a moj 1.06 drugi przejazd cośpoprawiony ale dokładnie to pilot wie oczywiscie jazda bez interkomu na szybkim rajdzie wiesz ze nie przynosi efektów i tak juz zostało do konca no i zeby jeszcze cos dodać to metromierze przestały działac przy 2 os najwazniejsze ze ukonczyłem i pilot sie sprawdził a w jakiej klasie to nie istotne ja nie mam cisnienia na wazony musze jeszcze ci tez powiedziec ze prolog pomimo wyciaganai pana D przejechałem 10.20 gdzie nasze t1 miały podobne czasy i przed samą meta rozkraczył sie malezyjczyk Alberta co przyniosło nastepne straty czasowe jak sie spotkamy w NS i jak bedziesz miał ochote to wiecej ci opowiem ale zabawa przednia kupa jebitnej jazdy pozdro
aduko pisze:A co tam się Mirku podziało na tej baji? OS1 całkiem ładnie a później?

Pozdr

mirowoz
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: mirowoz » wt lip 28, 2009 8:36 am

3km przed metą 2 rów i auto na boku 3godziny trzekaliśmy na pomoc choć my udzielaliśmy niektórym ale najważniejsze było auto organizatora a dopiero my wiec nałapalismy punktów karnych 3 os pomimo sygnałów pan D nie pozwolił sie wyprzedzić jechaliśmy w kompletnym kurzy zero widoczności jeden stempel drugi i za trzecim oberwałem wałek w reduktorze ale szybka reanimacja i po kłopocie mamy takie cuda z sobą jak wiesz następny dzien to było tylko porównywanie czasów jakie osagałem jadąc spokojnie tak więc t1 mojego imiennika zapletala 56 min a moj 1.06 drugi przejazd cośpoprawiony ale dokładnie to pilot wie oczywiscie jazda bez interkomu na szybkim rajdzie wiesz ze nie przynosi efektów i tak juz zostało do konca no i zeby jeszcze cos dodać to metromierze przestały działac przy 2 os najwazniejsze ze ukonczyłem i pilot sie sprawdził a w jakiej klasie to nie istotne ja nie mam cisnienia na wazony musze jeszcze ci tez powiedziec ze prolog pomimo wyciaganai pana D przejechałem 10.20 gdzie nasze t1 miały podobne czasy i przed samą meta rozkraczył sie malezyjczyk Alberta co przyniosło nastepne straty czasowe jak sie spotkamy w NS i jak bedziesz miał ochote to wiecej ci opowiem ale zabawa przednia kupa jebitnej jazdy pozdro
aduko pisze:A co tam się Mirku podziało na tej baji? OS1 całkiem ładnie a później?

Pozdr

mirowoz
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: mirowoz » wt lip 28, 2009 8:38 am

dla ciebie wszystko Michałku nawet ją zamontuję zeby ja wyłaczyć :D
fiejas pisze:Pamiętaj WYŁĄCZ PODUSZKE POWIETRZNĄ KIEROWCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

fiejas

Post autor: fiejas » wt lip 28, 2009 7:15 pm

mirowoz pisze:dla ciebie wszystko Michałku nawet ją zamontuję zeby ja wyłaczyć :D
fiejas pisze:Pamiętaj WYŁĄCZ PODUSZKE POWIETRZNĄ KIEROWCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Terefere :)
Co by nie było to Gosi przypominałem żeby jej szpec zrobił wyłącznik jaśka bo jak nie daj bóg łupnie to....

Awatar użytkownika
gizmo

Kontaktowanie:

Post autor: gizmo » wt lip 28, 2009 8:39 pm

Michał, Ty mi lepiej odpowiedz na 2, ale za to zabiście ważne pytanie :)
1. Czy będą dłuższe OSy w NS niż w Zakliczynie ?? bo mój pilot ma ciśnienie na Magam
2. Za co dostaliśmy taryfę i dlaczego spadliśmy na 19 miejsce ?? Bo bez Taryfy to raczej niemożliwe :)

Autko poprawiliśmy, jazdę manualem poprawiam codziennie (na dojazdach do pracy bezdrożami :) ) więc będziemy zwarci i gotowi :)
Pozdrawiam w imieniu:
Para Off-Road Team (ślepy/głuchy plus warsztat)
Żabka... po prostu Żabka :-)
4X4 EXTREME TEAM i koniec...
www.dobreherbaty.pl

mirowoz
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: mirowoz » śr lip 29, 2009 8:07 am

fiejas pisze:
mirowoz pisze:dla ciebie wszystko Michałku nawet ją zamontuję zeby ja wyłaczyć :D
Terefere :)
Co by nie było to Gosi przypominałem żeby jej szpec zrobił wyłącznik jaśka bo jak nie daj bóg łupnie to....
A może by gosi zaproponować jazdę żółtą suką i mniejsza i zwrotniejsza no i co tu mówić przewiewna w sam raz dla kobitek :D

fiejas

Post autor: fiejas » śr lip 29, 2009 10:19 am

gizmo pisze:Michał, Ty mi lepiej odpowiedz na 2, ale za to zabiście ważne pytanie :)
1. Czy będą dłuższe OSy w NS niż w Zakliczynie ?? bo mój pilot ma ciśnienie na Magam
2. Za co dostaliśmy taryfę i dlaczego spadliśmy na 19 miejsce ?? Bo bez Taryfy to raczej niemożliwe :)

Autko poprawiliśmy, jazdę manualem poprawiam codziennie (na dojazdach do pracy bezdrożami :) ) więc będziemy zwarci i gotowi :)
Pozdrawiam w imieniu:
Para Off-Road Team (ślepy/głuchy plus warsztat)

Hehe... tak tak Ślepy i Głuchy ;)
Gizmo co do taryfy nadal nic nie wiem. Na początku tygodnia będę w NS to pogadam bezpośrednio z sędzią.
Co do odcinków.
Szykowana jest pętla o długości ok 15kilometrów. Czyli 4 odcinki o łącznej długości 15km. Ale to jest plan. Więcej będę wiedział ok środy za tydzień.

ufo4x4

Post autor: ufo4x4 » pt lip 31, 2009 6:42 pm

fiejas pisze:Co do odcinków.
Szykowana jest pętla o długości ok 15kilometrów. Czyli 4 odcinki o łącznej długości 15km. Ale to jest plan. Więcej będę wiedział ok środy za tydzień.

mirodj
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: mirodj » sob paź 10, 2009 8:08 pm

Awatar użytkownika
aduko

Post autor: aduko » ndz paź 11, 2009 10:22 am

Szkoda, że w Nowy Sączu cię nie było ;) Aaa i mały błąd w tych filmach :)23 Zakliczyn to była II eliminacja, nie I :)21
CHARIOT Rally Team 4x4

Awatar użytkownika
gizmo

Kontaktowanie:

Post autor: gizmo » ndz paź 11, 2009 9:10 pm

Fiejas, są tereny... i będzie Pan zadowolony :)
Aduko... Wy nie :)11 bo tam gdzie myślę... a zresztą :) pojawiają się pierwsze foty i filmy ze Zlotu Grupy Śląsk :D
Żabka... po prostu Żabka :-)
4X4 EXTREME TEAM i koniec...
www.dobreherbaty.pl

Awatar użytkownika
aduko

Post autor: aduko » pn paź 12, 2009 2:16 pm

Byle dużego błota nie było, no i żeby suzukowni nie było :)23
CHARIOT Rally Team 4x4

ufo4x4

Post autor: ufo4x4 » pn paź 12, 2009 5:23 pm

aduko pisze:Byle dużego błota nie było, no i żeby suzukowni nie było :)23
Sprecyzuj co masz do suzukowni ?

Awatar użytkownika
aduko

Post autor: aduko » pn paź 12, 2009 5:32 pm

Takie uprzedzenie z dawniejszego zakliczyna :)21 Wąskie trasy, idealne pod suzuczki :)
CHARIOT Rally Team 4x4

ufo4x4

Post autor: ufo4x4 » pn paź 12, 2009 5:54 pm

aduko pisze:Takie uprzedzenie z dawniejszego zakliczyna :)21 Wąskie trasy, idealne pod suzuczki :)
To kup sobie suzuczkę i problem z głowy.

tomiprezes1

Post autor: tomiprezes1 » wt paź 13, 2009 10:09 am

ufo4x4 pisze:
aduko pisze:Takie uprzedzenie z dawniejszego zakliczyna :)21 Wąskie trasy, idealne pod suzuczki :)
To kup sobie suzuczkę i problem z głowy.
Popieram kolege kup SUZI :)2
TAK MNIE ZWĄ EL KOPYTO-KITKA-KILLER ... SAMURAJ 1.3 a teraz KILER II 1.6 16v http://www.chelm4x4.pl

Awatar użytkownika
aduko

Post autor: aduko » wt paź 13, 2009 12:08 pm

Jedni wolą suzuki, a inni patrole :) Suzuki nie mam zamiaru kupować :)
CHARIOT Rally Team 4x4

Awatar użytkownika
anatol

Post autor: anatol » wt paź 13, 2009 1:20 pm

suzuka jest dobra ale dla młodziezy choć nie ręczę za skutki w przyszłości , jak chopaki troche dorośniecie to kupicie patrole bo kręgosłup nie wyrabia .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczno-sportowe”