Puchar Śląska w trialu - ed. 2010
Moderator: Pasza
Re: Puchar Śląska w trialu - ed. 2010

Świszcząca Suka Stage I
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek

- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Nie wiem, czy dam radę kolejnego bubla zrobic... ale jak widzę taką miłą, serdeczną i rodzinną atmosferę... to może jakoś damy radę
a w tym całym trialu, poza tym, że jeździ się wolno... to o co kaman
moim seryjnym XJtem na zakupy mogę startowac 

Umiejetnie prowadzony XJ w trialu czesto zajmuje miejsce na podium , niejednokrotnie pierwszegizmo pisze:Nie wiem, czy dam radę kolejnego bubla zrobic... ale jak widzę taką miłą, serdeczną i rodzinną atmosferę... to może jakoś damy radęa w tym całym trialu, poza tym, że jeździ się wolno... to o co kaman
moim seryjnym XJtem na zakupy mogę startowac

Świszcząca Suka Stage I

- romski
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich!
Jesteśmy już po rozmowach z urzędem miejskim w Wiśle i w związku z bardzo kożystnymi dla nas ustaleniami jakie zapadły mogę zapewnić, że debiut Wisły w całym cyklu będzie piorunujący!
Więcej informacji na temat naszej rundy będzie na stronce tej edycji rajdu wkrótce.
Co do imprezki po rajdzie, to Gołąb... hmmm.... pomyślimy
Jesteśmy już po rozmowach z urzędem miejskim w Wiśle i w związku z bardzo kożystnymi dla nas ustaleniami jakie zapadły mogę zapewnić, że debiut Wisły w całym cyklu będzie piorunujący!

No to bomba . Fajnie będzie w końcu potrialować trochę na własnym terenieromski pisze:Witam wszystkich!
Jesteśmy już po rozmowach z urzędem miejskim w Wiśle i w związku z bardzo kożystnymi dla nas ustaleniami jakie zapadły mogę zapewnić, że debiut Wisły w całym cyklu będzie piorunujący!Więcej informacji na temat naszej rundy będzie na stronce tej edycji rajdu wkrótce.

Świszcząca Suka Stage I

Kolego , a gdzie dokładnie macie tą miejscówkęromski pisze:Witam wszystkich!
Jesteśmy już po rozmowach z urzędem miejskim w Wiśle i w związku z bardzo kożystnymi dla nas ustaleniami jakie zapadły mogę zapewnić, że debiut Wisły w całym cyklu będzie piorunujący!Więcej informacji na temat naszej rundy będzie na stronce tej edycji rajdu wkrótce.

Jestem na odwyku!
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Zun... Ty chyba dobrze wiesz, że ja dobrze jechac nie umim
Ale qrna jak mi sił i "ochoty" starczy... to w szumie w moim wieku i z moim wzrokiem trial będzie chyba najlepszy

Ale qrna jak mi sił i "ochoty" starczy... to w szumie w moim wieku i z moim wzrokiem trial będzie chyba najlepszy

no jest tak blisko że moja powiedziała że choćby nie wiem jaka bania była śpimy w chałupieZun pisze:No to bomba . Fajnie będzie w końcu potrialować trochę na własnym terenieromski pisze:Witam wszystkich!

- gizmo
-
- Kontaktowanie:
bez sensu... dlatego ja jeżdżę tylko na imprezy "wyjazdowe"
a tak BTW... to w Wiśle byłem ostatnio na rowerze... no i jeszcze jakąś imprezę dla "farmaceutów extremalnych" robiłem... i pamiętam cenę za przejazd na jakąś marną górkę...

a tak BTW... to w Wiśle byłem ostatnio na rowerze... no i jeszcze jakąś imprezę dla "farmaceutów extremalnych" robiłem... i pamiętam cenę za przejazd na jakąś marną górkę...
No ja mam 11 km , więc można by było .. z drugiej strony jak się onanizator postara i impreza będzie godna to trochę szkoda .....leszek pisze:
no jest tak blisko że moja powiedziała że choćby nie wiem jaka bania była śpimy w chałupie
Świszcząca Suka Stage I

Żeś pobudował to teraz mieszkaj, a nie się będziesz szlajał po obcych lądach.leszek pisze: no jest tak blisko że moja powiedziała że choćby nie wiem jaka bania była śpimy w chałupie
- romski
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Zun pisze:
No to bomba . Fajnie będzie w końcu potrialować trochę na własnym terenie

- romski
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Kolego , a gdzie dokładnie macie tą miejscówkęGierek pisze:

Nie ma sprawy, tor jest dostępny komercyjnie. Będziesz chciał wpaść, to daj znać. Kontakt przez www.caw.abstractive.pl i tam zakładka "rezerwacje". Reszte info też tam znajdziesz.
- romski
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
No to na naszej górce na 100% nie byłeśgizmo pisze:... no i jeszcze jakąś imprezę dla "farmaceutów extremalnych" robiłem... i pamiętam cenę za przejazd na jakąś marną górkę...

- romski
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
No szkoda będzieZun pisze:No ja mam 11 km , więc można by było .. z drugiej strony jak się onanizator postara i impreza będzie godna to trochę szkoda .....leszek pisze:
no jest tak blisko że moja powiedziała że choćby nie wiem jaka bania była śpimy w chałupie

a w tym Gołębiewskim to mają SPA
- bo komuś obiecałem.....

Automobilklub JAWOR
Mają , moja żona tam pracuje właśnie na SPAchainz pisze:a w tym Gołębiewskim to mają SPA- bo komuś obiecałem.....

Świszcząca Suka Stage I

On może nie , ale od nas z firmy byliromski pisze:No to na naszej górce na 100% nie byłeśgizmo pisze:... no i jeszcze jakąś imprezę dla "farmaceutów extremalnych" robiłem... i pamiętam cenę za przejazd na jakąś marną górkę...A górek w Wiśle jest sporo i trzeba wiedzieć do kogo uderzać żeby wspomnienia były pozytywne

Świszcząca Suka Stage I

- romski
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Wiesz, jeśli faktycznie byli u nas na imprezie firmowej, to przynajmniej przeżycia mają bezcenneZun pisze:On może nie , ale od nas z firmy byliStrasznie kozaczących kierowców pipów podobno macie

No to pewnie chodziło o tych kolesi co siedzą na prawym podczas przejażdżkiromski pisze:(...)bo kierowcami podczas imprez są nasi Klienci

Rozumiem , że wystawicie do startów jakąś swoją ekipę ?
Świszcząca Suka Stage I

- romski
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Myślę że nie powinno być żadnych przeciwwskazańZun pisze:No to pewnie chodziło o tych kolesi co siedzą na prawym podczas przejażdżkiromski pisze:(...)bo kierowcami podczas imprez są nasi Klienci
Rozumiem , że wystawicie do startów jakąś swoją ekipę ?

No , i prosze sie nie oburzac - ja zlosliwy dosc jestem , a pewnie przemawia za mna zawisc ze macie taka fajna robote 

Świszcząca Suka Stage I

- romski
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
No coś Ty! Ja się nie obrażamZun pisze:No , i prosze sie nie oburzac - ja zlosliwy dosc jestem , a pewnie przemawia za mna zawisc ze macie taka fajna robote

Można się spierać kto ma bardziej przej.ebaneromski pisze:No coś Ty! Ja się nie obrażamZun pisze:No , i prosze sie nie oburzac - ja zlosliwy dosc jestem , a pewnie przemawia za mna zawisc ze macie taka fajna roboteA robota z ludźmi nie jest łatwa - zwłaszcza jak siadają za kółko naszych samochodów... Zdarza się że trzeba kogoś ustawić, bo 99%b uważa się za mistrzów kierownicy pojazdów wszelakich

Świszcząca Suka Stage I

- romski
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Noooo, możnaZun pisze:Można się spierać kto ma bardziej przej.ebane