Hmmm z drugiej strony jak ja cos spieprze to jest sajgon , po ogarnieciu dalej nerwówka. Jak saper coś spieprzyromski pisze:Noooo, możnaZun pisze:Można się spierać kto ma bardziej przej.ebaneale tacy np. saperzy, to dopiero mają robotę

Moderator: Pasza
Hmmm z drugiej strony jak ja cos spieprze to jest sajgon , po ogarnieciu dalej nerwówka. Jak saper coś spieprzyromski pisze:Noooo, możnaZun pisze:Można się spierać kto ma bardziej przej.ebaneale tacy np. saperzy, to dopiero mają robotę
Jak już chcesz kasztanić prezes w temacie , to przynajmniej kasztań choć trochę na tematchainz pisze:a wracając do trialu.....
Napisz co zainstalowaliście z wynalazków to się do regulaminu dopiszeleszek pisze:do maja
i w ostatniej wersji turbo będzie zabronione![]()
no trudno wtedy wygramy klase M, a potem nas zdyskwalifikują w imię zasad
jako zabronione oczywiścieoblesnik pisze:Napisz co zainstalowaliście z wynalazków to się do regulaminu dopisze
Ale wy nie ta klasaLaska pisze:no oczywiście, że zabronioneprzeca oni wygrać nie mogą bo ojciec musi do kolekcji pucharów nieodbranych dołączyć to za pierwsze miejsce
przecież Leszek pisał że zamiar macie "M" wygraćZun pisze:Ale wy nie ta klasaMy S , wy M .
Termin jest sztywny i nie ma szans na zmianę - za bardzo zaawansowane są już ustalenia co do organizacji imprezy.margod pisze:Termin w Wiśle jest sztywny, czy jest szansa, że może się zmienić? Prawdopodobnie tę rundę będę musiał odpuścić. Szkoda mi, bo nowe tereny i zapowiada się ciekawie.
my to tam wszystko mamy dozwolone i dopuszczone do ruchuJeepFan pisze:jako zabronione oczywiścieoblesnik pisze:Napisz co zainstalowaliście z wynalazków to się do regulaminu dopisze
no właśnie, właśnie. Poza tym to ja nie wiem jak z tymi terminami będzie, ale na jakieś rundzie się pojawimy więc wolę się wcześniej zabezpieczyć co by niespodzianek nie byłoJeepFan pisze:przecież Leszek pisał że zamiar macie "M" wygraćZun pisze:Ale wy nie ta klasaMy S , wy M .
specjalnie wczoraj regulamin musielismy modyfikować, zeby Was do M-ki wcisnąć
Mogę w dowolnym miejscu sekcji przeciąc tę linię ?oblesnik pisze: 9. Bramka zostaje zaliczona wtedy, gdy przynajmniej jedno koło z każdej osi przecięło linię wyznaczoną słupkami danej bramki.
dokładnie tak jak oblesnik pisze - czekamy na admina strony, żeby wszystko wrzucił, bo papiery mamy gotowe.oblesnik pisze:Regulaminy już są czekamy tylko kiedy admin strony trialu je powiesi.
Jak masz gumy szersze lub wyższe o więcej niż 5% seryjnych to już jesteś w "S".gizmo pisze:to moim płaskim XJtem na zakupy gdzie się łapię
Pietrek nie mieszaj jakie 10%?piotr bobowiec pisze:Jeśli opony masz max. MT-eki nie wieksze jak 10% rozmiarowo od standardowych fabrycznych rozmiarów jakie podaja i bez żadnych dodatków mechanicznych jak np. Blokady itp to łapiesz sie do klasy "O" to znaczy najłatwiejszej potem masz "S" i na końcu "M" gdzie praktycznie żaden CZECH się nie skusi startować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość