gizmo pisze: Anatol... BTW... dlaczemu pokrewna branżaJa skromny pigularz jezdem...
Anatol skrywa nieodkryte tajemnice

Moderator: Pasza
gizmo pisze: Anatol... BTW... dlaczemu pokrewna branżaJa skromny pigularz jezdem...
gorcio pisze:hej.
nawiązując do zdjęć ... czy organizator przewiduje jakieś "akredytacje" itp tak jak to było w zeszłym roku ? Nie znalazłem niczego na stronie http://www.grupa4x4.pl
o, dobre pytaniegorcio pisze:hej.
nawiązując do zdjęć ... czy organizator przewiduje jakieś "akredytacje" itp tak jak to było w zeszłym roku ? Nie znalazłem niczego na stronie http://www.grupa4x4.pl
A czy kultura osobista załogi też się zalicza?REGULAMIN KONKURSU
OFFROAD DESIGN
Organizatorem konkursu oraz Fundatorem nagród jest:
Agencja Reklamowa DETEPE Studio
1. Celem Konkursu jest wyłonienie najlepiej prezentującego sie pojazdu podczas rajdu "IC SERIA 4x4", charakteryzującego się wysokim poziomem artystycznym, jakością wykonania grafiki oraz przekazem.
[...]
Chyba znowu ktos pije do mnie ... Po prostu ciagniecie sie po trasie powinno byc zabronione i karane, bo nie wszyscy jada sie powozic i poogladac krajobrazy.gizmo pisze:Tylko nie blokujcie proszę trasy, bo będziemy jechac na klaksonie, jak coniektórzy rok temu
Skąd wiesz ze startujecie jako 4 załoga .aduko pisze:A po zatym numery przyznane tym co opłacili110.... jako 4 załoga ruszamy, no może być
mogło być gorzej
Czyli na Simexie orginalnym wolno jechac ?fiejas pisze:Wszelkie opony typu KOŁEK czyli Maxo Cross są zabronione. Czy kołek będzie kwadratowy czy też okrągły JEST ZABRONIONY!!! Simex owszem jest agresywny jednak doskonale wiem jak wygląda teren po maxi crosie.
Anatol.... ja Ci dam Dezorganizatora.... tylko przyjedź ...
PS.... krzaki to piękna rzecz... tylko w innym towarzystwie
Ja przepraszam z niegofiejas pisze:Wszelkie opony typu KOŁEK czyli Maxo Cross są zabronione. Czy kołek będzie kwadratowy czy też okrągły JEST ZABRONIONY!!! Simex owszem jest agresywny jednak doskonale wiem jak wygląda teren po maxi crosie.
[...]
anatol pisze:Skąd wiesz ze startujecie jako 4 załoga .aduko pisze:A po zatym numery przyznane tym co opłacili110.... jako 4 załoga ruszamy, no może być
mogło być gorzej
Wymagane? W końcu pilot to drugi kierowca, się przyjęło w Polsce, ze pilot. Czasami trzeba gdzieś przejechać, a nie ma kierowcy. Zróbcie coś z tym, co by nie było problemów.Sędzia główny może również wykluczyć załogę z powodów niżej podanych:
[...]
-stwierdzenie prowadzenia pojazdu w czasie trwania imprezy przez pilota
[...]
sobota (15.05.2010)
5:00 5 (5.0) 959 hPa 1 m/s polnocno-zachodni Pogodnie, okresami wzrost zachmurzenia do umiarkowanego
8:00 8 (8.0) 959 hPa 1 m/s polnocno-zachodni Zachmurzenie małe, możliwe słabe opady deszczu
11:00 13 (13.0) 959 hPa 1 m/s zachodni Bezchmurnie
14:00 14 (13.5) 959 hPa 2 m/s polnocno-zachodni Bezchmurnie
17:00 13 (10.5) 959 hPa 3 m/s polnocno-zachodni Pogodnie
20:00 10 (9.4) 960 hPa 2 m/s polnocno-zachodni Pogodnie
23:00 8 (7.4) 961 hPa 2 m/s zachodni Pogodnie, okresami wzrost zachmurzenia do umiarkowanego
niedziela (16.05.2010)
5:00 6 (5.3) 961 hPa 2 m/s zachodni Bezchmurnie
8:00 9 (8.4) 961 hPa 2 m/s zachodni Bezchmurnie
11:00 12 (9.4) 962 hPa 3 m/s zachodni Bezchmurnie
14:00 14 (10.2) 961 hPa 4 m/s zachodni Bezchmurnie
17:00 13 (9.0) 961 hPa 4 m/s zachodni Bezchmurnie
20:00 10 (9.4) 962 hPa 2 m/s zachodni Bezchmurnie
23:00 8 (4.9) 963 hPa 3 m/s zachodni Bezchmurnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość