Puchar Śląska w trialu - ed. 2010

czyli rajdy ze ściganiem i próbami przejazdu

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
Mad Max

Re: Puchar Śląska w trialu - ed. 2010

Post autor: Mad Max » sob lip 24, 2010 10:48 am

oblesnik pisze: Czy może większą przepaść buduje to co jest w twoim aucie już za kabiną kierowcy?
Taaaa szczególnie ta obcięta buda ma wpływ. Zmniejsza opór powietrza przy tych ogromnych prędkościach :)3

Bicie piany :)21
"Żywot Briana"

-Mamo, czy ja mam duży nos??
-Przestań myśleć o seksie!

Awatar użytkownika
Gierek

Post autor: Gierek » sob lip 24, 2010 11:56 am

A jam mam zdanie takie.
Zun ma auto zbudowane zgodnie z przepisami dla klasy S. Nie łamie żadnego pkt regulaminu , nawet instalacją gazową(bo modyfikacja taka jest dopuszczona - ** Chiptuning, filtry stożkowe lub wkłady sportowe, inny gaźnik lub wtrysk, intercooler itd.. dozwolone." Zaznaczam za intercoolerem stoi "itd" (turbo Zuna też się łapie) Co do przeglądu na stacji 85% naszych aut takowej kontroli by nie przeszło , więc to słaby argument.
Trzeba zauważyć że osoby które bija pianę o auto Zuna nie miały raczej nigdy nic do czynienia z innymi rajdami , gdzie modyfikacje auta i podział na klasy zawsze określa regulamin i nie moze być płaczu o to że ktoś nie zachował się po sportowemu bo regulamin wykorzystał w 100% , a oni w 60.No ludzie!!
Fajnie było by jakby wypowiedział się ktoś taki jak Margot , Protetyk czy po na przykład Magamie ktoś płakał że przeciwnik ma auto zrobione za dobrze , a on gorzej i trzeba go z tego powodu zdyskwalifikować.
Regulamin jest po to żeby przestrzegać zawartych w nim treści. Jeśli dana modyfikacja nie jest zabroniona to jest dozwolona i każdy kto jeździ w rajdach wie to doskonale!
Nagonka na Zuna przypomina troszkę polowanie na czarownice czy wręcz publiczny lincz , i nie jest w dobrym stylu raczej...
Jeśli klasa S ma być klasą sam. seryjnych trzeba wyrażnie zapisać że auto ma wyglądać jak seryjne z dozwolonymi modyfikacjami typu: ..... nie będzie wtedy niepotrzebnego gadania , bo wszystko będzie jasne
Jestem na odwyku!

Awatar użytkownika
Mad Max

Post autor: Mad Max » sob lip 24, 2010 12:01 pm

Dokładnie.

Na stos z Nim !! :)21
Mi jest osobiście już Zuna żal.. nie dość, że mu auto nie jedzie, to jeszcze się go czepiają :)21
"Żywot Briana"

-Mamo, czy ja mam duży nos??
-Przestań myśleć o seksie!

Awatar użytkownika
oblesnik

Post autor: oblesnik » sob lip 24, 2010 12:53 pm

Zun pisze: Marku w Ostravie robimy tak - dostajesz moje auto i nim startujesz , a ja sobie wystartuje twoim . Co Ty na to
Nie.... bo nie uważam ,że twoje auto jest lepsze. Modyfikacje, których dokonałeś moim zdaniem w 50% polepszyły właściwości jezdne, a 50% pogorszyły je. Jak dopracujesz to pogadamy :wink: .
I problem nie leży w tym, że masz furę mega wypas i wszystkich wykaszasz i dlatego trzeba Cię udupić.
Mi osobiście jako zawodnikowi u dupy wisi gdzie będziesz startował, a moje wypowiedzi w tym temacie proszę traktuj jako współorganizatora, do którego docierają uwagi ludzi.
Samurai - seria :wink: - na serio :)25

Pacierza i piwa nie odmawiam!

Awatar użytkownika
Zun

Post autor: Zun » sob lip 24, 2010 7:02 pm

oblesnik pisze:
Zun pisze: Marku w Ostravie robimy tak - dostajesz moje auto i nim startujesz , a ja sobie wystartuje twoim . Co Ty na to
Nie.... bo nie uważam ,że twoje auto jest lepsze. Modyfikacje, których dokonałeś moim zdaniem w 50% polepszyły właściwości jezdne, a 50% pogorszyły je. Jak dopracujesz to pogadamy :wink: .
I problem nie leży w tym, że masz furę mega wypas i wszystkich wykaszasz i dlatego trzeba Cię udupić.
Mi osobiście jako zawodnikowi u dupy wisi gdzie będziesz startował, a moje wypowiedzi w tym temacie proszę traktuj jako współorganizatora, do którego docierają uwagi ludzi.
To potraktuj to jako współorganizator a nie gorący od podniecenia fircyk .
Świszcząca Suka Stage I
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek ;)

Awatar użytkownika
marhuda_
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: marhuda_ » sob lip 24, 2010 7:33 pm

Świetnie!
Zaraz pewno się dowiemy o pochodzeniu do kilku pokoleń wstecz. Czy aby na pewno o to idzie?
Jeżeli coś może się zepsuć-zepsuje się na pewno-prawda ale
Always look on the bright side of life

Awatar użytkownika
oblesnik

Post autor: oblesnik » sob lip 24, 2010 7:45 pm

marhuda_ pisze:Świetnie!
Zaraz pewno się dowiemy o pochodzeniu do kilku pokoleń wstecz. Czy aby na pewno o to idzie?
Że niby o co ci chodzi bo nie kumam?
Samurai - seria :wink: - na serio :)25

Pacierza i piwa nie odmawiam!

protetyk

Post autor: protetyk » sob lip 24, 2010 7:59 pm

Ale jazda pany. O uj chodzi.
My się mamy wspólnie spotkac, pojeździc, pogadac i napic browara.
Na siakichś ciśnieniowych imprezach to chyba byście się nożami dźgali.

Awatar użytkownika
marhuda_
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: marhuda_ » sob lip 24, 2010 8:35 pm

oblesnik pisze: Mi osobiście jako zawodnikowi u dupy wisi..
Zun pisze:... gorący od podniecenia fircyk .
obawiam się że z tego pisania nic nie wynika i tyle
Jeżeli coś może się zepsuć-zepsuje się na pewno-prawda ale
Always look on the bright side of life

AdAm

Post autor: AdAm » sob lip 24, 2010 8:53 pm

A wydawało się że to taka bezciśnieniowa impreza. Tak sobie pyrkają powoli, nikt nie biega, nie krzyczy, wszystko na luzie.
Widać jednak że pewien poziom adrenaliny musi być w OFF-ROADzie zachowany i jak nie na trasie to poza nią.

A tak stojąc z boku to trochę się dziwię że ktoś akurat o Zuna się czepia, skoro jego to na pudle chyba jeszcze nie widziałem (aczkolwiek pewnie jakiś 3 plac może kiedyś i wyhaczył :)21 ), więc konkurencja to marna. No chyba że ktoś się pluje bo jakby Zun był w innej klasie, to by był na 11 miejscu a nie na 12 :)21
Wg. mnie liczy się tylko 1 miejsce, każde następne to można sobie podarować, bo znaczy że się nie było najlepszym i trzeba jeszcze popracować. Bić pianę to można jak się jest na 2 a się wie że ten z pierwszego kombinował. Jak Zun będzie co imprezę wygrywał to się go regulaminowo uwali i tyle :)21 (a nie jest to problem bo z tego co widzę to się coś tam w regulaminie co chwilę zmienia).

ps.
Dobrze że w klasie Biesiadnej nie ma ciśnienia. Kamper wymiata :D

Awatar użytkownika
Zun

Post autor: Zun » sob lip 24, 2010 9:26 pm

AdAm pisze:A wydawało się że to taka bezciśnieniowa impreza. Tak sobie pyrkają powoli, nikt nie biega, nie krzyczy, wszystko na luzie.
Widać jednak że pewien poziom adrenaliny musi być w OFF-ROADzie zachowany i jak nie na trasie to poza nią.

A tak stojąc z boku to trochę się dziwię że ktoś akurat o Zuna się czepia, skoro jego to na pudle chyba jeszcze nie widziałem (aczkolwiek pewnie jakiś 3 plac może kiedyś i wyhaczył :)21 ), więc konkurencja to marna. No chyba że ktoś się pluje bo jakby Zun był w innej klasie, to by był na 11 miejscu a nie na 12 :)21
Wg. mnie liczy się tylko 1 miejsce, każde następne to można sobie podarować, bo znaczy że się nie było najlepszym i trzeba jeszcze popracować. Bić pianę to można jak się jest na 2 a się wie że ten z pierwszego kombinował. Jak Zun będzie co imprezę wygrywał to się go regulaminowo uwali i tyle :)21 (a nie jest to problem bo z tego co widzę to się coś tam w regulaminie co chwilę zmienia).

ps.
Dobrze że w klasie Biesiadnej nie ma ciśnienia. Kamper wymiata :D
Adaś jak zwykle w sedno 8) Ale widzisz ja zajalem czwarte miejsce , a ekipa ktora miala mosty nie z tego auta 3. Gdyby sie udalo wyeliminowac mnie i ta ekipe to ten co jest na piatym zajalby trzecie. I tak w kolko . Strasznie mnie to męczy , ale powoli kompletnie przestane się tym przejmować. A na podium specjalnie nie stajemy bo by nas na 100% uwalili :)21
Świszcząca Suka Stage I

Awatar użytkownika
leszek

Kontaktowanie:

Post autor: leszek » ndz lip 25, 2010 7:56 am

ja to mam dwa postulaty:
1. w czechach ma być ludzkie piwo
2. ogólnie nigdzie nie ma koszy.

a co do dwóch gejowskich ekip co biją piane o nasze auto to mam ich w d...e

a jak będziemy mieli wygrywać to mamy na to prosty sposób.
zmienimy się miejscami i nie ujmując nic radkowi bo postępy od momentu kiedy się poznaliśmy zrobił ogromne w prowadzeniu samochodu.

placki jesteście i tyle od przyszłego roku mam was w dupie wracam na łono teoretyków a jak chętnych nie będzie to dopinam się do ekipy z płaskich jako mechanik tam przynajmniej jest z kim pić. :wink:

Awatar użytkownika
romski
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: romski » ndz lip 25, 2010 8:11 am

Słuchajcie, straszne zamieszanie się zrobiło a tak naprawdę to wszystko załatwiło by badanie techniczne z prawdziwego zdarzenia.... My daliśmy d... i do tego się przyznaję, że zamiast dokładnie oglądać co kto ma w samochodzie, bazowaliśmy w dużej mierze na "prawdomówności" zawodników podczas wypełniania formularzy rejestracyjnych... W roli organizatorów byliśmy po raz pierwszy i bazowaliśmy na obserwacjach poczynionych podczas poprzednich rund. Nauczka dla nas - robić na przyszłość jak w książkach pisze i tyle! Załoga z "S" która zajęła 3 miejsce deklarowała seryjne podzespoły z silnikiem włącznie a takich nie miała - nasza wina że nie sprawdziliśmy, natomiast zawodników którzy to zauważyli (wiedzą o kim mówię), że nie wnieśli protestu regulaminowego a protestowali "na około", nieoficjalnie, następnego dnia a teraz tu na forum... Nic się nie da zrobić, więc koniec tematu. Chłopaki byli ok i wydaje mi się, że nie robili by problemu gdybyśmy rzucili ich do "M"... Co do Zuna, to sprawa ma się podobnie... Protestujący niech robią to oficjalnie i tyle. Przegląd w "S" zgodnie z regulaminem musi być - nasza wina, że nie sprawdziliśmy dowodu rej. Myślę że wbitej instalacji gazowej tam bym nie znalazł :roll: Więc"M" jak nie wiem! Tyle... I nie ma co się drzwi i szyb czepiać :wink:
Gierek_, czas na torze drugiego dnia mierzyły fotocele atestowane do pomiarów m.in w zawodach narciarskich. Oczywiście błędy się zdarzają i nie wypieram się tego, to tylko sprzęt. Pomiary były dublowane na stoperze, ale... to też tylko zawodny sprzęt... Był drugi przejazd, mogłeśpojechać :D Gadaliśmy i fajnie, że nie masz takiego ciśnienia jak "niektórzy"... To była zabawa i mam nadzieję że fajna. Wpadnij na tor, zgodnie z życzeniem siądę jako pilot i mam nadzieję że czas będzie zacny :)2
Na pewno za rok poprawimy to, co zawaliliśmy teraz.... Uczymy się na błędach.

Awatar użytkownika
leszek

Kontaktowanie:

Post autor: leszek » ndz lip 25, 2010 8:19 am

u was to przynajmniej piwo było fajne :)21
z wszystkich imprez wam jako że robiliście ją pierwszy raz należy wielki szacun.

a co do protestowania jak będziecie bić dalej piane to się zaprosi policje na start do sekcji i zobaczymy ilu kierowników i pilotów dmuchnie. ja się poddam dobrowolnej dyskwalifikacji bo jako ten co siedzi z prawej wole byc rozluźniony jak mi radek rolki serwuje :)21
i tym sposobem znów wygra piekarz potem długo nie będzie nikogo w tabeli :)21

Awatar użytkownika
Zun

Post autor: Zun » ndz lip 25, 2010 10:08 am

leszek pisze:
a jak będziemy mieli wygrywać to mamy na to prosty sposób.
zmienimy się miejscami i nie ujmując nic radkowi bo postępy od momentu kiedy się poznaliśmy zrobił ogromne w prowadzeniu samochodu.
Sam jestem ciekaw co by z tego wyszlo ;)
Trzeba spróbować.
romski pisze: Co do Zuna, to sprawa ma się podobnie... Protestujący niech robią to oficjalnie i tyle. Przegląd w "S" zgodnie z regulaminem musi być - nasza wina, że nie sprawdziliśmy dowodu rej. Myślę że wbitej instalacji gazowej tam bym nie znalazł :roll: Więc"M" jak nie wiem! Tyle... I nie ma co się drzwi i szyb czepiać :wink:
A gdzie jest w regulaminie napisane , że nie można mieć instalacji gazowej ? Jak byk jest napisane , że modyfikacje układu paliwowego są dozwolone , a po drugie rozumiem ze widziales moj dowod rejestracyjny skoro zakladasz z gory ze jest tam cos nie tak ? Skoro tak to jako organizator zachowales sie bardzo nie fer , a jesli nie to jako organizator nie powinieneś się opierać na złosliwym gadaniu tylko na faktach - krócej nie być stronniczym. Gorąco polecam , żeby na przyszłość nie robić z siebie idioty. To następne bicie piany i szukanie powodu , żeby mnie wyje.bać. A Ci co tak szczekają i biją piane dookoła niech dobrze poszukają w majtkach może znajdą tam choć ociupinke odwagi by zamiast obrażać nas i szkalować ku swojej uciesze to po prostu zgłosić protest - może wtedy raz na zawsze ustali się kto ma rację a kto burak ;)
A Ty sie lesiu tak nie ekscytuj , trial za czeską granicą nie daleko .
Ostatnio zmieniony ndz lip 25, 2010 10:17 am przez Zun, łącznie zmieniany 2 razy.
Świszcząca Suka Stage I

protetyk

Post autor: protetyk » ndz lip 25, 2010 10:11 am

Jedno jest pewne, miszcza już mamy, ino na razie ukrytego :)21

Awatar użytkownika
romski
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: romski » ndz lip 25, 2010 11:02 am

Zun pisze:A gdzie jest w regulaminie napisane , że nie można mieć instalacji gazowej ? Jak byk jest napisane , że modyfikacje układu paliwowego są dozwolone .
I co do tego nie mam wątpliwości oczywiście. Masz rację :)2 Jednak jest napisane, że należy mieć przegląd techniczny a tym samym dopuszczenie pojazdu do ruchu. Dowodu nie widziałem, ale sam przyznałeś dwa dni po rajdzie, kiedy znów zaczęli wszyscy słać tym razem na nasze konto swoje żale na Twój temat, jak rozmawialismy telefonicznie, że gazu to Ty w dowód wbitego nie masz :wink:
A skoro nie masz, a w samochodzie takowy masz, to jest to równoznaczne z absolutnym brakiem przeglądu, chyba, że :wink: ta butla gazowa z tyłu jest pusta i nie podłączona do układu zasilania silnika... :D Albo wbij przegląd z instalacją gazową, albo kwalifikujesz się do "M" i tyle. Nie dyskutuję na temat innych modyfikacji samochodu przecież, które mieszczą się byćmoże w regulaminie. W myśl prawa, instalacja gazowa jest modyfikacją wymagającą homologowania i okresowych badań technicznych. Ty takowych nie posiadałeś, bynajmniej udokumentowanych na dzień zawodów, co sam przyznałeś. Protesty zgłoszone po zawodach w nieregulaminowym terminie są nieważne, więc w klasyfikacji się nic nie zmienia. W Ostravie i dalej myślę, że to Ci nie przejdzie. I nie mówię tego złośliwie, bo sam mam wielki szacunek do tego ile roboty wpakowałeś w swój samochód, a i nasze auta są mocno poprzerabiane "na granicy" regulaminu dla "S", ale zwyczajnie to przegapiłes i tyle :roll:
I nie biję piany, tylko dyskutuję merytorycznie. Nie masz powodu żeby mnie obrażać bo ja tego nie robię. Chyba, że wprowadziłeś mnie w błąd i jednak masz przegląd z wbitym gazem. Ja nie mam, bo zamontowany został LPG tuż przed rajdem, ale mam zrobiony przegląd instalacji na stacji diagnostycznej na podstawie którego pojazd został dopuszczony do ruchu-dlatego startowałem w "S". To jak jest u Ciebie??

Awatar użytkownika
romski
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: romski » ndz lip 25, 2010 11:09 am

leszek pisze: 2. ogólnie nigdzie nie ma koszy.
Za rok będą :D Będzie trial między koszami :D

irek10.4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: irek10.4 » ndz lip 25, 2010 1:12 pm

romski pisze:
leszek pisze: 2. ogólnie nigdzie nie ma koszy.
Za rok będą :D Będzie trial między koszami :D

nareszcie coś z sensem napisane. na około 50 załóg startujących w trialu kilka załóg ma jakieś pretensje o drzwi i gaz - można policzyć na palcach jedej ręki - ,17 stron o trialu a laik który tu zajży nawet nie dowie się co to takiego ten trial i o co w nim chodzi. nabite tylko niepotrzebnie posty. pozdrawiam wszystkich zawodników za tę wspaniałą atmosferę na trasie i kolegów z publiczności. do zobaczenia w Jaworznie.
irek 10.4

AdAm

Post autor: AdAm » ndz lip 25, 2010 2:10 pm

romski pisze:
Zun pisze:A gdzie jest w regulaminie napisane , że nie można mieć instalacji gazowej ? Jak byk jest napisane , że modyfikacje układu paliwowego są dozwolone .
... Jednak jest napisane, że należy mieć przegląd techniczny a tym samym dopuszczenie pojazdu do ruchu. Dowodu nie widziałem, ale sam przyznałeś dwa dni po rajdzie, kiedy znów zaczęli wszyscy słać tym razem na nasze konto swoje żale na Twój temat, jak rozmawialismy telefonicznie, że gazu to Ty w dowód wbitego nie masz :wink:
A skoro nie masz, a w samochodzie takowy masz, to jest to równoznaczne z absolutnym brakiem przeglądu, chyba, że :wink: ta butla gazowa z tyłu jest pusta i nie podłączona do układu zasilania silnika... :D Albo wbij przegląd z instalacją gazową, albo kwalifikujesz się do "M" i tyle.
Jeśli tak naprawdę kryterium kwalifikującym do klasy S byłby aktualny PRAWDZIWY przegląd techniczny samochodu (a nie załątwiona pieczątka w dowodzie) to obstawiam że 90% pojazdów z S wyleciałoby do M, więc akurat z tym brakiem wbitego gazu do dowodu to słaby argument. W świetle prawa samochód który np. nie ma niebieskiej kontrolki zapalonych świateł drogowych nie powinien przejść badania technicznego dokłądnie tak samo jak samochód który ma założoną instalację bez kwitów. Oczywiście Zun pewnie może sobie "załatwić" wbicie w dowód instalacji, a narobi sobie tylko bez sensu kosztów. Czy wtedy będzie się kwalifikował do klasy S i nikt się nie będzie czepiał ?

I żeby nie było, nie bronię tu Zuna. Jeśli o mnie chodzi to tak jak ktoś tam napisał wcześniej - gdyby było jak na Mucie (Szary decyduje kto w jakiej klasie) i gdybym to ja miał decydować, to takie auto jak ma Zun, leciało by do klasy M i tyle. W końcu poza tym fragmentem maski i drzwiami niewiele różni się od innych "pająków". Oczywiście w tym przypadku Zuna byłoby szkoda, bo po to wkładał takie a nie inne podzespoły (czasami wcale nie najlepsze czy najmocniejsze) aby mieścić się
w kryteriach dla tej a nie innej klasy. Gdyby budował auto do M to może od razu zmotałby 2 skrętne mosty, mocniejszy silnik i inne cuda wianki.

Reasumując - problemem nad którym powinniście się skupić jest REGULAMIN a nie sam Zun i jego auto. Regulamin musi być tak dopracowany aby nie było żadnych kwestii spornych. I oczywiście zawsze i wszędzie (w życiu również) stosuje się zasadę "co nie jest zabronione jest dozwolone". Nawet jeśli czyjeś zasady moralne nie pozwalają mu z z tego kożystać, nie można mieć pretensji, jeśli skorzysta z nich ktoś inny, bo on może mieć inne postrzeganie rzeczywistości a my powinniśmy to uszanować.

Awatar użytkownika
Zun

Post autor: Zun » ndz lip 25, 2010 5:14 pm

romski pisze:W myśl prawa, instalacja gazowa jest modyfikacją wymagającą homologowania i okresowych badań technicznych. Ty takowych nie posiadałeś, bynajmniej udokumentowanych na dzień zawodów, co sam przyznałeś.
Tylko jeszcze troche rozszerze to co napisał Adam. Wasze auta w myśl prawa polskiuego też nie powinny mieć przeglądu i poruszać się po drogach. Niebęde tu cytował stosownych przepisów , ale jak ktoś sie uprze zacytuje.
1. Na nieodpowiedniej wysokości mają światła
2. Zderzaki nie mają homologacji
3. Koło w ponad 40% (a może nawet 30%) jest odsłonięte
4. Koło wystaje poza obrys samochodu
5. Nie spełnia normy czystości spalin

To tyle co jak przez mgłe pamiętam oglądając wasze auta i to tylko oglądając je na zewnątrz. Pewnie jakbym wjechal na rolki i szarpaki to wyszlo by lista długa na kilometr. Jak w każdym aucie które startowało w S. W niektórych (w tym w moim) nie ma wogóle zderzaków , w reszcie zderzaki są własnej konstrukcji (bez homologacji , czyli samochód dyskwalifikuje się kategorycznie z ruchu po Polskich drogach) , w dużej części nie było światła przeciwmgielnego (w tym w moim) , w części nie było światła cofania (w tym w moim) , w niektórych wlew paliwa był umieszczony w złym miejscu (np Suzuka z białą maską ;) Dalej samochody z klatakami bezpieczeństwa bez homologacji mają podstawy do zabrania dowodu . A jak się dokładniej przyjrzeć to opony na których część samochodów w klasie S startowały nie mają homologacji pozwalającej na poruszanie się po drogach Unii Europejskiej , wtym oczywiście Polski. I w ten oto sposób nie wiem czy zostaje w klasie może 2 , może 3 samochody ;)

Nie chciałem Cię obrażać , tylko zwrócić uwagę na to , iż organizator nie powinien sobie zostawiać miejsca na jakieś tam domniemania . Nie masz pewności jak to wygląda w moim aucie to moim zdaniem nie powinieneś publicznie tego tematu poruszać i tyle ;) Nie było to złośliwe , po prostu uważam , że takiego luksusu organizator nie ma . Albo operuje 100% pewnikami albo w ogóle. Mam nadzieje , że nie odbierasz tego jako obraze , bo nie to miałem na celu tylko jako naprawdę dobrą rade

Co do wartości moralnych Adamie - miałem startować w M'ce już od drugich zawodów , ale zostałem sprowokowany. I dalej jest prowokowany. Im dluzej zawodnicy będą bili piane i zachowywali się jak dzieci w przedszkolu którym zabrano różowe misie tym dluzej ja bede udowadnial im ze nie maja racji. Niech wszyscy pokaża czego są warci ;)
Świszcząca Suka Stage I

Awatar użytkownika
JeepFan

Post autor: JeepFan » ndz lip 25, 2010 7:16 pm

leszek pisze: tam przynajmniej jest z kim pić. :wink:
żeby to Siara albo Magu napisał to jeszcze

ale Ty placku beskidzki?????? :wink:

Awatar użytkownika
leszek

Kontaktowanie:

Post autor: leszek » ndz lip 25, 2010 7:40 pm

JeepFan pisze:
leszek pisze: tam przynajmniej jest z kim pić. :wink:
żeby to Siara albo Magu napisał to jeszcze

ale Ty placku beskidzki?????? :wink:
trenuje dziadku dość sporo ostatnio :)21

ogolnie od zawsze na imprezach były kwasy a czym wieksze kwasy tym szybszy upadek imprezy.a nie takie imprezy padały przez upierdliwych zawodników i nad ambitnych organizatorów.
szkoda do zapowiadało się fajnie i udało się ściągnąć fajne ekipy.

chyba ostatnia dobra impreza to hellowisko nie byłem w tym roku ale jak znam wyluzowaną opolską ekipę było fajnie.

AdAm

Post autor: AdAm » ndz lip 25, 2010 9:57 pm

leszek pisze: chyba ostatnia dobra impreza to hellowisko nie byłem w tym roku ale jak znam wyluzowaną opolską ekipę było fajnie.
Oj, żałuj... było bogato, szczególnie ten sobotni "nocny odcinek specjalny" był w tym roku sczególnie emocjonujący :D Ponieważ co roku jest ciekawiej aż strach się bać co będzie w 2011...

A co do kwasów na imprezach to z tych co znam to na MAGAMie nie przypominam sobie żadnych, mimo że regulamin zawsze bardzo prosty był. Jedna klasa bez podziału na wyciągarki czy koła takie czy inne. I wcale ci którzy jechali z elektrykami (Duńczycy) jakoś nie płakali jak dziewczynki, że inni mają szybsze/mocniejsze windy/silniki, a często tym z mechanikami i 300 KM dokopywali i na pudle stali. Widać można, tylko trzeba mieć w głowie (no i między nogami również :)21 )

protetyk

Post autor: protetyk » pn lip 26, 2010 6:32 am

leszek pisze: szkoda do zapowiadało się fajnie i udało się ściągnąć fajne ekipy.

To że namieszaliście z Zunem, a teraz się jak pipy obrażacie,
nie znaczy że impreza upada :)21

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczno-sportowe”