Co za szczęście że ja jeździć nie umie w trialu bo by mi się jeszcze gorączka udzieliła.

Moderator: Pasza
robimy też rajdy płaskie (sprinty) i mamy swoich sędziów. Jakby co weźmiemy technicznych z PZMotu z Katowic.s3R pisze:Skończy się na mierzeniu wymaganych zwężek
jak bedziecie dylac 600km na drugi koniec Polski, tak jak my co miesiac, to docenocie, ze komus sie chce cos ciekawego pod domem zorganizowac i nie bedziecie o pierdoly sie wyklucac.protetyk pisze:leszek pisze: szkoda do zapowiadało się fajnie i udało się ściągnąć fajne ekipy.
To że namieszaliście z Zunem, a teraz się jak pipy obrażacie,
nie znaczy że impreza upada
Ta jakieś placki to robią lepsze wyniki niż "ZUN TEAM EXTREM" i to już w kilku rundach.protetyk pisze:Jakieś placki nie potrafią jeździći mają pretensje,
protetyk pisze:Zun i Leszek rzucają focha.
Zadrzeć z Zunem to niezapomniane wrażenieprotetyk pisze: ale nie mówią tego oficjalnie tylko szeptają po kątach.
Ta jedna rzecz jest nie do przeskoczenia. Łatwiej będzie wkręcić kogoś z trialu do załogi lecącej na marsa.protetyk pisze: Brak koszy na śmieci
No niestety to już przeszłość.Tak było w zeszłym roku.piotr bobowiec pisze:Aktualnie w Jaworznie jest najlepiej bo wpisowe za 150 zeta
protetyk pisze:Nic się nie dzieje. Tak tylko sobie chłopaki deliberują.
znaczy kto te zmiany zapowiada?husky pisze:ale bedzie sie dzialo , juz zmiany zapowiadaja
JeepFan pisze:znaczy kto te zmiany zapowiada?husky pisze:ale bedzie sie dzialo , juz zmiany zapowiadaja
oblesnik pisze:Ta jakieś placki to robią lepsze wyniki niż "ZUN TEAM EXTREM" i to już w kilku rundach.protetyk pisze:Jakieś placki nie potrafią jeździći mają pretensje,
protetyk pisze:Zun i Leszek rzucają focha.![]()
Zadrzeć z Zunem to niezapomniane wrażenieprotetyk pisze: ale nie mówią tego oficjalnie tylko szeptają po kątach.nie każdy chce się z nim szarpać. Poza tym mają rację, że nie będą za organizatorów załatwiać sprawy.
Ta jedna rzecz jest nie do przeskoczenia. Łatwiej będzie wkręcić kogoś z trialu do załogi lecącej na marsa.protetyk pisze: Brak koszy na śmieci
Mam nadzieję, że podchodzisz do tego z uśmiechem i nie strzelisz focha "to ja pi....ę i nie startuję". Tak jakleszek pisze:uwierz mi Marku że ciężko jest zrobić tak żebym się na kogoś obraził.
nie banglaGreguaz pisze:Korzystając z przerwy w małej wymianie zdań wklejam linka do zdjęć z Wisły i Ostravy
http://www.klan4x4.strefa.pl/TRIAL%20II ... index.html
http://www.klan4x4.strefa.pl/TRIAL%20II ... index.html
Zdjęcia robił Dragunov.
Pozdrawiam.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości