OK. ze swojej i Automobilklubu Jawor chciałbym podziękować:
- zawodnikom, że zawsze stawiacie się licznie na starcie naszych imprez
- sponsorom i patronom, bez wsparcia których na pewno triale nie miałyby takiego rozmachu. Wszystkich wymienimy w podziękowaniach na stronie trialu
- wszystkim członkom klubu, bez których zorganizowanie żadnego trialu nie byłoby możliwe, w szczególności:
Marek - za chęć i pomoc. i za konstruktywne dyskusje bez ciśnienia
Paulina, Maciek, Tomek, Arek - za to, że zawsze Wam się chce pomóc. I za to, że czasem mnie opieprzacie, że nie zadzwoniłem a byście pomogli. dziękuję.
Sędziowie - bez Was nie byłoby wogóle zawodów. dobra robota i zabawa na imprezach wieczornych
Staramy się robić imprezy coraz lepsze i rozwijać tą formę off-roadu. Mimo, że zrobiliśmy tych triali już kilka ciągle się uczymy (wiem, za mało koszy) i słuchamy Waszego zdania w którą stronę modyfikować regulamin. Teraz po całym sezonie w gronie 4 organizatorów (Honza, Jawor, Abstractive, Kajmany) musimy popracować nad regulaminem i terminarzem na przyszły sezon.
piszcie, co Wam się podobało, a co nie. Wszystkich głosów wysłuchamy, niekoniecznie uwzględnimy.
W razie czego maila i telefon do mnie znacie. Zapraszam też do profilu Autobmobilklubu Jawor na Facebooku
chyba tyle, nie będę się rozpisywał
Paweł