castrol22 pisze:Dzieki chlopaki za mozliwosc posmigania trasa fajna tylko ten wyczyn jakis "latwy"Jak na pierwszy wasz raz jako orgow podobalo nam sie bardzo.
Jak się będziesz tak mądrzył to następnym razem z grilla nic nie będzie

Moderator: Pasza
castrol22 pisze:Dzieki chlopaki za mozliwosc posmigania trasa fajna tylko ten wyczyn jakis "latwy"Jak na pierwszy wasz raz jako orgow podobalo nam sie bardzo.
Ma-Rysia pisze:Kwadrat pisze: Sorki za szybki koniec w piątkowy wieczór,Ale zmęczenie itp zrobiły swoje
kwadrat Ty sie lepiej przyznaj ze Ciebie tez baba bije![]()
Adamie - dzieki za asyste bo byśmy resztę trasy pieszo chyba pokonywalikwiatostan pisze:Relacja z rajdu
http://www.youtube.com/watch?v=Vm2JuMnP5QU
Dziekuje wszystkim, ktrorzy mniej lub bardziej wystapili w filmie...
hehe no skoro demokratycznie zostala uchwalona taka ustawa to i tak postaramy sie was powkurzac przejezdzajac przez nieprzejezdne na kolachbobon pisze:Castrol, zostało uradzone że w PLP jedziecie z zaplombowanymi trapami, i bez liny w tirforze. Więc już nie będzie łatwo![]()
gratuluje wam tego, że nie macie sobie nic do zarzucenia oraz tego, że jeżdżąc na tak wielu imprezach i nie kumacie o co chodzi w tej "rywalizacji", ale dla mnie jesteście mięczakami bo jadąc z wyciągarką w wyczynie powinniście pokonać Castrola, bo on jechał w pojedynkę, używał tirfora, trapów i zdobył komplet pieczątekjtusia pisze:Dzięki wielkie organizatorom za udane dwa dni super zabawy, wysiłku i satysfakcji.
co do zarzutów pojawiających się na forum to mam nieodparte uczucie zawiści wyczuwalne poprzez niektóre wypowiedzi. Niektórych dopadł bunt maszyn innych zawiodło co innego,a moje zdanie co do poniektórych komentarzy jest trochę inne na przykład na temat jeżdżenia w teamie. Jeśli ma się team czy to do jazdy czy do kiełbaski, a potrafi się przewidywać i mięć sporą wyobraźnię to dlaczego z tego nie korzystać. Wielu z Was przeprawia się samodzielnie dlatego, że ktoś "kto jest z tyłu spowalnia" my jesteśmy innego zdania. Spróbujcie sami jeśli macie z kim jeździć w kolejnych edycjach bo mamy nadzieję, że takowe będą, bądź na innych rajdach, my mamy już sporą ich liczbę na swoim koncie. To ma być zabawa i zdrowa rywalizacja.
Gratulacje dla wszystkich zwycięzców i tych którzy polegli w walce z żywiołem za samo podjecie wyzwania![]()
dla mnie zdrowa rywalizacja oznacza zgoła coś innegojtusia pisze:... To ma być zabawa i zdrowa rywalizacja...
Kwadrat pisze:Parę fotek Resora . Głównie naszychale zawsze
https://picasaweb.google.com/resorak/20 ... ieTrawersy#
She pisze:Kwadrat pisze:Parę fotek Resora . Głównie naszychale zawsze
https://picasaweb.google.com/resorak/20 ... ieTrawersy#![]()
album mojej landrynki powinien nosić tytuł "JAKA PIĘKNA TRAGEDIA"
MOD - proszę to ocenzurowaćKwadrat pisze:She pisze:Kwadrat pisze:Parę fotek Resora . Głównie naszychale zawsze
https://picasaweb.google.com/resorak/20 ... ieTrawersy#![]()
album mojej landrynki powinien nosić tytuł "JAKA PIĘKNA TRAGEDIA"
zwłaszcza to :
https://picasaweb.google.com/resorak/20 ... 3606699618
Tych reguł ja nie ustalałam i nie wińcie mnie za czyjeś pomyłki i błędy bo to właśnie jeden z organizatorów namówił naszego do zmiany klasy między innymi uzasadniając to, że można sobie pomagać, co dla nas też było trochę dziwne. Było, minęło następnym razem na pewno będzie inaczej.Adas pisze:jtusia pisze:.....dla mnie jesteście mięczakami ....
zapomniałam się odnieść do powyższego stwierdzenia, jeśli uważasz nas za mięczaków to trzeba było nas objechać i pokazać, że jesteś lepszy. Ja nie mam ciśnienia na puchary, a Ciebie zawiodła maszyna.
bobon pisze:Grzesiu , to jest jazda kulturalna . Bez ciśnieniowo to sobie można na pojeżdżawce pojeździć,tam gdzie jest rywalizacja i klasyfikacja-tam zawsze jest ciśnienie. Rzecz w tym żeby to ciśnienie nie przesłaniało nam sensu tej zabawy, żebyśmy się trzymali pewnych reguł ,które czasami są nie pisane, ale wszyscy o nich wiemy.
adas a moze nastepnym razem pojedziemy w teamie tylko musisz uwazac bo jak z majchrem dorwiemy sie do laski placzu to mozesz nie zniesc przeciazen jakie beda dzialaly na ciebie w trakcie jazdy na sznurku w gnojuAdas pisze:gratuluje wam tego, że nie macie sobie nic do zarzucenia oraz tego, że jeżdżąc na tak wielu imprezach i nie kumacie o co chodzi w tej "rywalizacji", ale dla mnie jesteście mięczakami bo jadąc z wyciągarką w wyczynie powinniście pokonać Castrola, bo on jechał w pojedynkę, używał tirfora, trapów i zdobył komplet pieczątekjtusia pisze:Dzięki wielkie organizatorom za udane dwa dni super zabawy, wysiłku i satysfakcji.
co do zarzutów pojawiających się na forum to mam nieodparte uczucie zawiści wyczuwalne poprzez niektóre wypowiedzi. Niektórych dopadł bunt maszyn innych zawiodło co innego,a moje zdanie co do poniektórych komentarzy jest trochę inne na przykład na temat jeżdżenia w teamie. Jeśli ma się team czy to do jazdy czy do kiełbaski, a potrafi się przewidywać i mięć sporą wyobraźnię to dlaczego z tego nie korzystać. Wielu z Was przeprawia się samodzielnie dlatego, że ktoś "kto jest z tyłu spowalnia" my jesteśmy innego zdania. Spróbujcie sami jeśli macie z kim jeździć w kolejnych edycjach bo mamy nadzieję, że takowe będą, bądź na innych rajdach, my mamy już sporą ich liczbę na swoim koncie. To ma być zabawa i zdrowa rywalizacja.
Gratulacje dla wszystkich zwycięzców i tych którzy polegli w walce z żywiołem za samo podjecie wyzwania![]()
![]()
Dziękuję, że proponujesz jazdę w teamie, ale Nam nie trzeba tłumaczyć że team to auta w tej samej klasie.
pozdrawiam ciebie team JA-MA 4x4 na tej imprezie nie kompletny.dla mnie zdrowa rywalizacja oznacza zgoła coś innegojtusia pisze:... To ma być zabawa i zdrowa rywalizacja...
Bobon sory, że kasztanię temat tak fajnej imprezy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość