MAZOWIECKIE TRAWERSY 15-16.04.2011
Moderator: Pasza
Re: MAZOWIECKIE TRAWERSY 15-16.04.2011
Kurde, muszę to zobaczyć - myślę, że organizator imprezy, w której byście brali udział potraktował by to jako zmowę w celu osiągnięcia korzyści majątkowych 

Nadal ześwirowany...
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
o kurcze wpadka zapomniałam się z nim rozliczyć 

"tuśka to ja, a błoto to moja dusza "........fascynaci4x4.pl..........
ok, nie bijmy piany, tylko na przyszłość warto pamiętać, że pomoc to sytuacja kryzysowa czyli wtopa z którą załoga nie jest sobie sama poradzić. Sam zawsze jestem chętny do pomocy o czym mogło się przekonać kilka załóg, ale dla mnie to normalność.jtusia pisze: Tych reguł ja nie ustalałam i nie wińcie mnie za czyjeś pomyłki i błędy bo to właśnie jeden z sędziów namówił naszego do zmiany klasy między innymi uzasadniając to, że można sobie pomagać, co dla nas też było trochę dziwne. Było, minęło następnym razem na pewno będzie inaczej.
jtusia, nie wiem jak masz na imię, ale podejmuję rękawicę i na kolejnej imprezie możemy się zmierzyć

eee, nie, cała rywalizacja i dążenia legną w gruzach, stracimy cel w życiucastrol22 pisze: adas a moze nastepnym razem pojedziemy w teamie tylko musisz uwazac bo jak z majchrem dorwiemy sie do laski placzu to mozesz nie zniesc przeciazen jakie beda dzialaly na ciebie w trakcie jazdy na sznurku w gnoju

Castrol muszę przyznać, że Wasza załoga jest niesamowita i daleko nam do Was, siły już nie te

https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
jestem tuśka, a co do Waszego autka to też całkiem nieźle się sprawowało my byliśmy pod wrażeniem jak "spacerujecie" po górkach.Adas pisze: ok, nie bijmy piany, tylko na przyszłość warto pamiętać, że pomoc to sytuacja kryzysowa czyli wtopa z którą załoga nie jest sobie sama poradzić. Sam zawsze jestem chętny do pomocy o czym mogło się przekonać kilka załóg, ale dla mnie to normalność.
jtusia, nie wiem jak masz na imię, ale podejmuję rękawicę i na kolejnej imprezie możemy się zmierzyćoczywiście chodzi mi o zdrowe porównanie sił.
"tuśka to ja, a błoto to moja dusza "........fascynaci4x4.pl..........
-
- jestem tu nowy...
Jeśli chodzi o rajd, zajebisty choć czasami dojazdy dały taki wycisk, że miało się już dość .Odnośnie mego pojazdu DEFENDERA który został nazwany TAŚ TASIEM
czego sobie nie życzę to się sprawdził super .Zdobyliśmy z moją drużyną 45 pieczątek ,choć odnieśliśmy troszkę strat [pokrzywiony bagażnik,urwane światło dalekosiężne,uszkodzony zderzak tył +błotnik o drzewo którego nie zauważyłem i uderzyłem z impetem,zderzak przód przez wystający pieniek i silnik który nie wytrzymał wysokich obrotów na dojeździe do próby przy Wiśle i zaczęło mu się lekko pukać na sworzniu tłokowym ],ale to mały szczegół .Warto było pozdrawiam .
http://www.youtube.com/user/rafalKarasiewicz

a nienie.. taś tasiem to chodziło o styl jazdyDaniel-def pisze:Jeśli chodzi o rajd, zajebisty choć czasami dojazdy dały taki wycisk, że miało się już dość .Odnośnie mego pojazdu DEFENDERA który został nazwany TAŚ TASIEMczego sobie nie życzę to się sprawdził super .Zdobyliśmy z moją drużyną 45 pieczątek ,choć odnieśliśmy troszkę strat [pokrzywiony bagażnik,urwane światło dalekosiężne,uszkodzony zderzak tył +błotnik o drzewo którego nie zauważyłem i uderzyłem z impetem,zderzak przód przez wystający pieniek i silnik który nie wytrzymał wysokich obrotów na dojeździe do próby przy Wiśle i zaczęło mu się lekko pukać na sworzniu tłokowym ],ale to mały szczegół .Warto było pozdrawiam .

no wiesz, obrazek poglądowy

mojjeep.blox.pl
Zapraszamy na http://www.h31.pl do galerii zdjęć. Nie przypuszczaliśmy, że w okolicy Wawy są takie super tereny.
marek , nie miałem okazji osobiście , ale dziękuję za "matczyną"
opiekę podczas rajdu. Nie było mi dane ponajeżdżać tak jak chciałem , ale są sytuacje ... oby w przyszłości było lepiej

Weźmiesz mnie na Drezno i się wyrówna

Nie ważne czym, byle MKNĄĆ
- matison
- Kontaktowanie:
czy to z taśtasia "wylatał" ci cały szpej z bagażnika na małym trawersie ?Daniel-def pisze:Jeśli chodzi o rajd, zajebisty choć czasami dojazdy dały taki wycisk, że miało się już dość .Odnośnie mego pojazdu DEFENDERA który został nazwany TAŚ TASIEMczego sobie nie życzę to się sprawdził super .Zdobyliśmy z moją drużyną 45 pieczątek ,choć odnieśliśmy troszkę strat [pokrzywiony bagażnik,urwane światło dalekosiężne,uszkodzony zderzak tył +błotnik o drzewo którego nie zauważyłem i uderzyłem z impetem,zderzak przód przez wystający pieniek i silnik który nie wytrzymał wysokich obrotów na dojeździe do próby przy Wiśle i zaczęło mu się lekko pukać na sworzniu tłokowym ],ale to mały szczegół .Warto było pozdrawiam .

klika fotek, okiem sędziego

kilka moich fotek, takie stacjonarne bo jeszcze przed startem https://picasaweb.google.com/adam.babkiewicz
co z wynikami

co z wynikami

Ostatnio zmieniony sob kwie 23, 2011 6:57 am przez Adas, łącznie zmieniany 1 raz.
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
link kolego popraw, bo ten nie robi - kazdy swoją własną galerie otwiera
))))))))))

PATROLnięty 
~----oo----/ LAWETA (przyczepa) - 2x4,5m, 1800/2500kg -moge sie podzielic

~----oo----/ LAWETA (przyczepa) - 2x4,5m, 1800/2500kg -moge sie podzielic

no własnie jak otworzyłem, to wydawało mi się, że jakieś znajome te zdjeciasbst pisze:link kolego popraw, bo ten nie robi - kazdy swoją własną galerie otwiera))))))))))

mojjeep.blox.pl
już poprawiłem, dziwnie wyszło bo u mnie były moje zdjęcia

PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
Widzę wyniki są, następnym razem to ja zamawiam pierwsze miejsce 

Yeesus pisze:Widzę wyniki są, następnym razem to ja zamawiam pierwsze miejsce
Yeesus ty to masz jakiś układ chyba

"Świat bez kobiet jest jak ogród bez kwiatów. Łatwiejszy do utrzymania"
D3 ,Y60+PTO+35``
D3 ,Y60+PTO+35``
Yeesus pisze:Widzę wyniki są
g d z i e ?
TEAM FX -a tera to ja pier......jade na ryby 

Japa obiecał mi przed chwilą że wyniki będą do końca tego tygodnia, umieszczone na stronie :www.b4x4.pl
Wczoraj skończyli równać drogi po imprezie i dogaszać pożary.
Wczoraj skończyli równać drogi po imprezie i dogaszać pożary.
Brakuje kilku nazwisk
I literówki w nazwiskach . Hmmm będzie protest 

Zapraszam , w poniedziałek na bazę . To sobie podyskutujemy

Kod: Zaznacz cały
Zapraszam , w poniedziałek na bazę . To sobie podyskutujemy :)11 :)21

emeryt off
No i co ? byłem na bazie wczoraj. Psa z kulawą nogą nie było. Wszyscy ucieklibobon pisze:Zapraszam , w poniedziałek na bazę . To sobie podyskutujemy![]()

Strach ma wielkie oczy.

odpaliłes siepa ?
TEAM FX -a tera to ja pier......jade na ryby