Seria4x4 2011
Moderator: Pasza
Re: Seria4x4 2011
grzesiek niestety sam sobie winien , stał przed PKC i chyba nawet my pomogliśmy mu naprawic auto , natomiast pilot powinien zapierdalac na PKC o czasie wyznaczonym kary by nie było .
Bardzo proszę podpisać się pod petycją, żeby na III rundzie w New Sączu była ekstrema 

w sączu terenu do extremy nie brakuje , żeby frekwencja była lepsza to pewnie extrema bedzie , zapisywać sie i już 

Popieram extreme w 100% Ale trzeba sie zapisac, zapłacic -jak organizatorzy zobacza 4 000 pln na koncie to nie zrezygnują!
NAVARA NP300 D23 35"
www.wyprawyterenowe.pl
www.wyprawyterenowe.pl
Kuba jak zobaczą jeszcze jedno 0 na końcu to napewno zorganizują 

Toyota LC V8
i trochę szrotu...
i trochę szrotu...
i po imprezie , taka mała rzeżnia była pod koniec , gratulacje dla zwyciężców , rajd pod przeprawowe dziwolągi na 37" i 300 konne motory , dlatego gratulacje dla niezawodnego Kazka i Serków za dobrą jazdę autami o znikomej mocy , no i do zobaczenia w nowym sączu , może wreszcie uda sie skonczyć brykę
Rzeźnie to ja mam teraz... 38.4 stopni gorączki i rośnie... Ledwo się z Jaworzna do domu dowlokłem.
Rajd mi się bardzo podobał. Wynik, zważywszy na to że na 5 min przed wyjazdem okazało się że na 4 cylinder spływa woda genialny.
Wielkie słowa podziękowania dla Maćka i jego MT Serwis z Jaworzna za nocną walkę ze sprzętem.
Szacun
Rajd mi się bardzo podobał. Wynik, zważywszy na to że na 5 min przed wyjazdem okazało się że na 4 cylinder spływa woda genialny.

Wielkie słowa podziękowania dla Maćka i jego MT Serwis z Jaworzna za nocną walkę ze sprzętem.
Szacun

Zdrapek i poharatka
co dobre szybko się kończy...
noo te oesy nam się dużo bardziej podobały!! Ale piasek dawał w dupę ostro!
Gratulacje dla zwycięzców
No i dzięki wszystkim za fajną atmosferę!!
A Chłopakom z OSP za znalezisko...postaramy się odwdzięczyć jakimś innym razem
Pawełku Cz. mam nadzieję, że w Sączu śpicie w tych domkach co w zeszłym roku, to ja zdobędę namiary i rezerwujemy nocleg obok Was!!
noo te oesy nam się dużo bardziej podobały!! Ale piasek dawał w dupę ostro!

A Chłopakom z OSP za znalezisko...postaramy się odwdzięczyć jakimś innym razem

Pawełku Cz. mam nadzieję, że w Sączu śpicie w tych domkach co w zeszłym roku, to ja zdobędę namiary i rezerwujemy nocleg obok Was!!
A czy to czasem nie chodzi o stożka który wziął i wypadł gdzieś tuLaska pisze: A Chłopakom z OSP za znalezisko...postaramy się odwdzięczyć jakimś innym razem![]()

Była tu taka hopka, która skutecznie wybijała w górę
Akurat tam stałem wtedy i robiłem jakieś zdjęcia

Wojtek
edit: więcej zdjęć
https://picasaweb.google.com/wojciech.w ... ukowno2011
taa dokładnie o stożek chodzi, ale w którym miejscu to było to nie wiem
całe szczęście się Chłopaki tam zakopali byli i znaleźli

-
- jestem tu nowy...
dzięki zawodnikom za klimaty na 3/6/9/12 OS trochę zapomnianym...
pozdrawiam i do zobaczenia

Dzieki za świetną zabawę i super towarzystwo
Ale niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z wynikami

wcale nie taki zapomniany ten oes! Nam się on najbardziej podobałdaniel_babkateam pisze:dzięki zawodnikom za klimaty na 3/6/9/12 OS trochę zapomnianym...

Impreza super, ale bryka ją źle zniosła, pourywaliśmy poduszki pod skrzynią i silnikiem, ale 15 min. reanimacja pasami od lawety jej pomogło i udało sie jechac dalej.
Podziękowania dla prawie wszystkich za SPORTOWĄ rywalizację.
Do zaobaczenia w Nowym Sączu.
P.S. Olaf a co ci chodzi z tymi wynikami ?
Podziękowania dla prawie wszystkich za SPORTOWĄ rywalizację.

Do zaobaczenia w Nowym Sączu.
NAVARA NP300 D23 35"
www.wyprawyterenowe.pl
www.wyprawyterenowe.pl
-
- jestem tu nowy...
Laska pisze:wcale nie taki zapomniany ten oes! Nam się on najbardziej podobałdaniel_babkateam pisze:dzięki zawodnikom za klimaty na 3/6/9/12 OS trochę zapomnianym...
pozdrawiam i do zobaczeniasędziemu na mecie chyba mniej...jak go za każdym razem obsypywałam piaskiem
Ale to nie było celowe
zapomnianym w niedzielę, bo nie wszystkie załogi dojechały

o taka tam kopalnia piasku

-
- jestem tu nowy...
popatrz w tabelę z wynikami na stronie Grupy, to bedziesz wiedzial o co chodzi - ja z tej tabeli nic nie rozumiem.MROWEK pisze: P.S. Olaf a co ci chodzi z tymi wynikami ?
pzdr
kolodziej
Patrol GR 2,8 1994.
Olaf ja Ci poszłoolaf pisze:Dzieki za świetną zabawę i super towarzystwo![]()

Jimny 

daniel_babkateam pisze:Laska pisze:wcale nie taki zapomniany ten oes! Nam się on najbardziej podobałdaniel_babkateam pisze:dzięki zawodnikom za klimaty na 3/6/9/12 OS trochę zapomnianym...
pozdrawiam i do zobaczeniasędziemu na mecie chyba mniej...jak go za każdym razem obsypywałam piaskiem
Ale to nie było celowe
zapomnianym w niedzielę, bo nie wszystkie załogi dojechałyi nie mieliśmy w ogóle mediów..
o taka tam kopalnia piasku
bo tak trochę na niedzielę ogólnie mało sprawnych załóg zostało

Co do wyników jeszcze nie mogę się wypowiedzieć. Sam próbuję to ogarnąć.
niestety troche w wynikach popsuła pogoda. Z jednej strony deszcz był zbawienny bo było twardo ale z drugiej strony ta twardość powodowała że piachu spod kół wysypało jeszcze więcej i koleiny były głębsze niz rok temu. Ta dewastacja trasy powodowała mase blokad odcinków co niestety powodowało różne niedopowiedzenia, na szczęście głównie w klasie sport. Moze gdyby było więcej prostych... hmmm ale cóż w Nowym Sączu będzie prosto i szybko. Jak widać każda eliminacja to co innego, inne podłoże inne trasy.
Niestety nie da się być wszędzie w tym samym czasie i pilnować czy ktoś odpowiednio dobrze wykonuje swoje zadanie.
Mam jednak nadzieje, ze jesteście zadowoleni
niestety troche w wynikach popsuła pogoda. Z jednej strony deszcz był zbawienny bo było twardo ale z drugiej strony ta twardość powodowała że piachu spod kół wysypało jeszcze więcej i koleiny były głębsze niz rok temu. Ta dewastacja trasy powodowała mase blokad odcinków co niestety powodowało różne niedopowiedzenia, na szczęście głównie w klasie sport. Moze gdyby było więcej prostych... hmmm ale cóż w Nowym Sączu będzie prosto i szybko. Jak widać każda eliminacja to co innego, inne podłoże inne trasy.
Niestety nie da się być wszędzie w tym samym czasie i pilnować czy ktoś odpowiednio dobrze wykonuje swoje zadanie.
Mam jednak nadzieje, ze jesteście zadowoleni

Co do Extremy w Nowym Sączu.
Nie wiem czy będzie.
Tak jak napisał wcześniej Krzysiek... daliśmy z tym ciała w tym roku. Jednak 3 imprezy w tak krótkim czasie to troche za duzo i nie ma czasu zajmować się wszystkim.
Ktoś napisał o kolejnym 0 na koncie.
Nie będę się wdawał w dyskusje na ten temat. Ale niech ten ktoś weźmie sobie kalkulator do ręki i nie tylko sumuje ilość załóg i teoretyczną wartość wpisowego. Ale niech od całej kwoty odejmie kilkanaście pozycji typu ludzie, paliwo, zabezpieczenie i wiele wiele innych... gwarantuje , ze po skończeniu zadania wyjdzie Ci liczba ujemna.
niestety wina leży po obu stronach. my mogliśmy bardziej promować tą klasę co moze przyciągnęłoby więcej załóg ale jednocześnie zawodnicy mogli się bardziej tym interesować. Organizowanie niemal osobnej imprezy w tym samym czasie dla 5 załóg...
Nie wiem czy będzie.
Tak jak napisał wcześniej Krzysiek... daliśmy z tym ciała w tym roku. Jednak 3 imprezy w tak krótkim czasie to troche za duzo i nie ma czasu zajmować się wszystkim.
Ktoś napisał o kolejnym 0 na koncie.
Nie będę się wdawał w dyskusje na ten temat. Ale niech ten ktoś weźmie sobie kalkulator do ręki i nie tylko sumuje ilość załóg i teoretyczną wartość wpisowego. Ale niech od całej kwoty odejmie kilkanaście pozycji typu ludzie, paliwo, zabezpieczenie i wiele wiele innych... gwarantuje , ze po skończeniu zadania wyjdzie Ci liczba ujemna.
niestety wina leży po obu stronach. my mogliśmy bardziej promować tą klasę co moze przyciągnęłoby więcej załóg ale jednocześnie zawodnicy mogli się bardziej tym interesować. Organizowanie niemal osobnej imprezy w tym samym czasie dla 5 załóg...
no o to że czasy z soboty i niedzieli w waszej klasie sa takie same, a po drugie z skąd mam 1:22 za niedziele jak przejechałem wszystko bez żadnej taryfy, ba gdybym nawet miał same taryfy to czas powinien oscylować w okolicach 0:30, prosze organizatorów o wyjasnienieMROWEK pisze:

zobacz sobie jeszcze czasy łączne ciężarówekMROWEK pisze:Masz racje coś jest źle.

wypadł na tej prostej koło stawu, w każdym razie tam leżał. To go wziąłem i nosiłemLaska pisze:taa dokładnie o stożek chodzi, ale w którym miejscu to było to nie wiem![]()
![]()

olaf pisze:zobacz sobie jeszcze czasy łączne ciężarówekMROWEK pisze:Masz racje coś jest źle.
ciężarówki są ok bo nie jechaly w niedziele, a na stronie własnie poprawili wyniki.
NAVARA NP300 D23 35"
www.wyprawyterenowe.pl
www.wyprawyterenowe.pl