Moderator: Pasza
Dokładnie tak miało być.W moim odczuciu spotkanie prezesów miało na celu spowodowanie, żeby zakończyć sezon z honorem i nie robić zawodników w konia. Z ustaleń wynika, że do punktacji generalnej brane będą wyniki z 5 najlepszych rund. Na puchary za sezon złożą się wszystkie Kluby. Puchary zakupi po uzgodnieniu ceny z innymi Klubami Bartek Pękala.
Niestety nie jest to tylko Twoje odczucie ... i to chyba zamyka temat trialu w tym sezonie.Miałem jechać do Ostrawy ale mi się odechciało. Widzę, że nic się nie zmieniło. Mam wrażenie, że o zawodach wiedzą Ci którzy mają wiedzieć.
przepraszam czy ktoś tutaj nie umie czytać dszwed pisze:Dobra, dobra.
2. Rozegrana zostanie ostatnia runda całego cyklu w terminie 05.11.2011r. w Ostrawie, na której ogłoszone będą wyniki całego sezonu.
Pozdrawiam
szwed
kolego a gdzie info organizatora to tylko sucha informacja co ustalono wypadało by aby ktos zamieścił dokładne informacje których niema to raz a dwa nawet na czeskiej stronie też niema więc niech tu kolega nie ....................malacz pisze:przepraszam czy ktoś tutaj nie umie czytać dszwed pisze:Dobra, dobra.
2. Rozegrana zostanie ostatnia runda całego cyklu w terminie 05.11.2011r. w Ostrawie, na której ogłoszone będą wyniki całego sezonu.
Pozdrawiam
szwed
data ostatniej rundy była ustalona na spotkaniu i opublikowana
Są ludzie, którzy nie wiedzą o istnieniu tego forum.malacz pisze:przepraszam czy ktoś tutaj nie umie czytać dszwed pisze:Dobra, dobra.
Pozdrawiam
szwed
To, że Szwed napisał co ustalono na spotkaniu prezesów to jest zupełnie inna bajka niż to co powinien zrobić Honza. Organizatorem ostatniej rundy miał być Honza i gdzie masz od niego jakieś info?malacz pisze: przepraszam czy ktoś tutaj nie umie czytać d
do twojej informacji "milas" konto mam od 28.12.2008rmilas pisze:malacz pisze:ja mam ifo że trial jest 05.11.11 KOJOTY jadą
oooo widze jakis TTAJNY przeciek
dla konspiracji jeden z Koyotów zalozyl nowe konto
Dzieki ci TAJNY agencie
tak masz racje sam nie wiem dlaczego tak jest,ale jak już dałem się wciągnąć w tą dyskusje to jutro w Ostrawie pogadam z Honzą i wam napisze czemu tak się stało.smadny pisze:coby Twoje dywagacje na tematy spiskowe rozwiac, na oficjalnej czeskiej stronie http://www.trial4x4.eu, w terminach mozna przeczytac ze runda numer 5.????
i tyle w temacie
Każdy interpretuje jak chce i jak mu w danej chwili wygodnie. Taka nasza polska cecha narodowa.jak to mówią jest kilka prawd "prawda ,tyż prawda, g..... prawda" ale widzę,że tu wyrasta nowa prawda-PRAWDA FORUMOWA.
Więc siedźcie sobie na tym forum i wymyślajcie nowe "spiski" bo widzę, że jest to dla niektórych tak samo pasjonujące jak jazda w terenie.
Konto masz od 2008, a postów tylko 5 i wszystkie w tym wątku. Trochę mało Malacz.malacz pisze: do twojej informacji "milas" konto mam od 28.12.2008r
i nie jestem żadnym tajnym"AGENTEM TOMKIEM"
![]()
moja ksywa to "malacz" jak ci to nic nie mówi to trudno.
tak to jestGierek pisze:Ale tu nudą wieje...wciąż to samo
Mi właśnie antyterroryści sąsiada zdjęli. Piękna akcja ze strzelaniem i taranem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości