Wiosenny rajd u Żubrów wielkie nieporozumienie
Moderator: Pasza
-
-
- Kontaktowanie:
DO MODERATORÓW
Jako organizatorzy przyznaliśmy się do popełnionych błędów. Przepraszamy za wszelkie niedociągnięcia każdą z załóg, zrobimy wszystko, aby następny rajd był udany. W temacie wszystko zostało powiedziane, więc proponuję go już zamknąć.
Pozdrawiam
Jako organizatorzy przyznaliśmy się do popełnionych błędów. Przepraszamy za wszelkie niedociągnięcia każdą z załóg, zrobimy wszystko, aby następny rajd był udany. W temacie wszystko zostało powiedziane, więc proponuję go już zamknąć.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt kwie 17, 2007 5:41 pm przez mikhey, łącznie zmieniany 1 raz.
kasza pisze:Lilavati, nie nerwowo. Nie krytykuje, bo doceniam ogrom pracy jaki należy włożyć w organizacje rajdu. Fakt, że pewnych błedów można było umiknąć, ale życie nie bajka, następnym razem będzie lepiej (mam nadziejeLilavati pisze:Co Ty za bzdury piszesz?! Było wypisywane i z kart i z protokołów, jeśli nie było w jednym, szukano w drugim, również były porównywane czy aby na pewno jest to samo. Jak nie wiesz to proszę Cię, nie interpretuj sobie czegoś czego nie jesteś pewny.Ok?Zibi pisze:PKP tW biurz eoikazało się, ze jak tktoś nie miał wpisu sędziego to panienki ods razu same wpisywały w karte drogową 80 pkt nie sprawdzając u sędziego.).
Co do protokołów i kart, to nie moge jednoznacznie stwierdzić, że Zibi ma w 100% racje, ale jest w tym stwierdzeniu sporo prawdy.
Jeśli były by porónywane karty i protokoły, to łatwo zorientowlibyście się, czyja jest karta, którą zapomniałem podpisać (MÓJ BŁAD
).
Ale fakt jest taki, że wiedzielibyśćie że jest to nasza karta. Po porównaniu karty i protokołu wiadomo byłoby czyja jest (wiem, że nie macie obowiązku tego robić, bo jak wspomniałem jest to moje niedopatrzenie).
Pozdrawiam bezciśnieniowo
Kart niepodpisanych było kilka co znacznie utrudniało dopasowanie, bylo to prawie niemożliwe. Czemu się wkurzam? Bo spędziłam cały weekend wsród ciśnieniowców (nie wszystkich, bo zdarzały się miłe osoby,mimo wszystko)i nikt na początku nie raczył dostrzec ogromu pracy włożonej., nieprzespanych 3 dni, ciągłego męczenia narzekaniami, pytaniami, człowiek już się gubi i podejmuję złe decyzje, za które odpowiadam w 100%, trudno, ale jeśli ktoś mnie tu stara się obrazić to ja gotuję bo wiem na 100000% że karty były liczone z wielką uwagą, błędy się wkradały,ale jak to zawsze w obliczeniach, ale na pewno nie było liczone na odpieprz, z jednego dokumentu.
Babcia, znamy się (tylko z widzenia?)na tyle co z rajdów, jak u Nas bywałes. Jestem z Zubrów tyle wystarczy, prawda? Witam
I racja temat do kosza. Każdy wyciągnął lekcje z tego, uczymy się na własnych błedach w końcu. Było - minęło
Karty nie byly kontrolowane z protokołami sędziów i dokładnie wam to w biurze wykazałem. Podszedłem do PP i rozerwałem hamulce, auto odstawiłem na bok. Wykazałem duzo cierpliwości holując auto na start próby aby sedzie wpisał mi PP do karty drogowej. Jednak on pokazał mi wpis do swojego protokołu ( 40 pk) jako próba podjęta a nie zrobiona i powiedział, ze nie wpisuje w karte bo ma to u siebie i to jest wazne. Po wynikach okazało sie, ze mam tam zaliczone 80 pkt. Gdy poprosiłem o sprawdzenie okazało sie, ze mam wpisane w karte drogowa 80 pk. zapytalem kto to wpisal - jak kto - TY! . poniewaz upieralem sie, ze nie wpisywałem a sędzia ma 40 pk w swoim protokole i mam 50 swiadków na mój piękny wyczyn oberwania hamulców po długich i cięzkich oraz bojowym nastawieniu innych organizatorów względem MK która kompletnie nie była zainteresowana wyjaśnieniem sprawy został ściagniety ten sedzia, potwierdził on jak było a między słowami MK przyznala, ze jak ktoś nie miał wpisu w karcie to "dziewczyny automatycznie wpisywaly taryfę czyli 80- pk" Dokładnie taka sama sytuacja dotyczy kilku załóg i to w kazdej chwili mozna sprawdzić. Tak więc najpierw moze troszkę szkolenia, pojeździjcie mozna na inne rajdy jako obserwatorzy a pózniej róbcie impreze na 80 samochodów.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
ciekawe rajdy u was koledzy na południu rozgrywacie...wpierw po błocie a po tem ze dwa tygodnie po sobie
...Nawet onanizator przyznał się do lipy...więc dajcie mu spokuj to może następnym razem da tym co są niezadowoleni 50% zniżki
PS. do onanizatorów....ograniczyć ilość uczestników jest rzeczą prostą...należy wprowadzić przedpłaty...i zapodać zapisanych na liście w necie

PS. do onanizatorów....ograniczyć ilość uczestników jest rzeczą prostą...należy wprowadzić przedpłaty...i zapodać zapisanych na liście w necie

bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!
Jak nigdy jakis interesujacy temat sie trafil
Ciekaw jestem gdzie lezy prawda ? Chyba jednak nie po srodku
Mysle, ze podawanie bledow jest bardzo pomocne innym organizatorom. Cos sie nie udalo, trudno ale inni moga czerpac z tego wiedze jak i czego nie robic. To chyba we wspolnym interesie wszystkich jest. No chyba, ze sie myle.

Mysle, ze podawanie bledow jest bardzo pomocne innym organizatorom. Cos sie nie udalo, trudno ale inni moga czerpac z tego wiedze jak i czego nie robic. To chyba we wspolnym interesie wszystkich jest. No chyba, ze sie myle.
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
masz racje Biga
ale czasami ta dyskusja schodzila na ogolnie szkodliwa droge. wyzywanie sie od cfeli nic tu nie da. sam zgnoilem troche Zubry, ale rowniez podkreslilem ze bylem na innych ich imprezach i bylo ok, przynajmniej z terenem. no ale wpadki sie zdazaja ...
ja odpuszczam 

było: frontera 2.0, sj 410
jest: vitara 1.6 8V cabrio, +zawiechy 2,5" +budy 2", 31' MT
jest: vitara 1.6 8V cabrio, +zawiechy 2,5" +budy 2", 31' MT
Oczywiscie zgadzam sie, ze wyzywanie kogokolwiek to niski pulap wypowiedzi
ale to w koncu jest forum. Pisza tak samo zle o mnie jak i o kims innym, wiec szanse sa w sumie rowne. Tych co wyzywaja w sumie nie czytam 

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
fajnie się czyta ...fajnie...
generalnie wszędzie bywają upadki i wzloty ale ...
- organizator ma obowiazek solidnie przygotować się do imprezy tak logistycznie jak i mentalnie, gdyz jest organizatorem i ma zapitalać po to by inni dobrze się bawili.
- regulaminu idealnego nie ma ale ma być zrobiony i ma obowiązywać wszystkich, żadnych interpretacji , żadnych zmian, żadnych naginań
- przepływ info pomiędzy kazdym z organizatorów przez cały czas rajdu ma być idealny
- demokracja jest do doopy więc na rajdzie rządzi jeden człowiek - nie po to by sie lansował czy udawał najwazniejszego ale po to by koordynował cały ten bajzel
uczestnicy...
- czasem trzeba zrozumieć organizatora i trochę dobrej woli wygenerować ale do pewnych granic....

generalnie wszędzie bywają upadki i wzloty ale ...
- organizator ma obowiazek solidnie przygotować się do imprezy tak logistycznie jak i mentalnie, gdyz jest organizatorem i ma zapitalać po to by inni dobrze się bawili.
- regulaminu idealnego nie ma ale ma być zrobiony i ma obowiązywać wszystkich, żadnych interpretacji , żadnych zmian, żadnych naginań
- przepływ info pomiędzy kazdym z organizatorów przez cały czas rajdu ma być idealny
- demokracja jest do doopy więc na rajdzie rządzi jeden człowiek - nie po to by sie lansował czy udawał najwazniejszego ale po to by koordynował cały ten bajzel
uczestnicy...
- czasem trzeba zrozumieć organizatora i trochę dobrej woli wygenerować ale do pewnych granic....

8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
no to sie podzialo ...
jako jeden z uczestnikow tegoz rajdu , chcialbym organizatorom podziekowac za z organizowanie imprezy, imprezki z ktorej z powodu awarji sprzetu opuscilem po pierwszym dniu [ a raczej nocce polaczanej z dniem}
bylo jak bylo ...
jedno jest pewne- nastepnym razem MOZE BYC JUZ TYLKO LEPIEJ
dziwne dla mnie jest tylko juz to, dlaczego moderatorzy nie zamkna tego tematu i W KOSZ .?
CZY TO FORUM ISTNIEJE PO TO BY MIESZAC Z BLOTEM CO PONIEKTORYCH "WYBRANCOW". ?
niektore tematy odrazu laduja w koszu a sa mniej fantazyjne niz ten
a moze to celowe pokazywanie ze u zubrow tak zle?
kto byl na "jesiennym zubrze" to wie ze zubry potrafia zrobic swietna trase i rajd { choc tam to ja bylem najbardziej niezaowolony
)
tak wiec bez sensu te dyskusje tu sa,poprostu niewyszlo i juz!!
a dlaczego temat jeszcze nie w koszu
???
TO JEST PYTANIE ? CO DAJE DO MYSLENIA.
podziekowania dla kolegow ktorzy z powodu awarji mojego tygryska pomogli ukonczyc mi te nocke, a moze to byl i dzien?

jako jeden z uczestnikow tegoz rajdu , chcialbym organizatorom podziekowac za z organizowanie imprezy, imprezki z ktorej z powodu awarji sprzetu opuscilem po pierwszym dniu [ a raczej nocce polaczanej z dniem}
bylo jak bylo ...
jedno jest pewne- nastepnym razem MOZE BYC JUZ TYLKO LEPIEJ

dziwne dla mnie jest tylko juz to, dlaczego moderatorzy nie zamkna tego tematu i W KOSZ .?
CZY TO FORUM ISTNIEJE PO TO BY MIESZAC Z BLOTEM CO PONIEKTORYCH "WYBRANCOW". ?
niektore tematy odrazu laduja w koszu a sa mniej fantazyjne niz ten

a moze to celowe pokazywanie ze u zubrow tak zle?
kto byl na "jesiennym zubrze" to wie ze zubry potrafia zrobic swietna trase i rajd { choc tam to ja bylem najbardziej niezaowolony

tak wiec bez sensu te dyskusje tu sa,poprostu niewyszlo i juz!!
a dlaczego temat jeszcze nie w koszu

TO JEST PYTANIE ? CO DAJE DO MYSLENIA.

podziekowania dla kolegow ktorzy z powodu awarji mojego tygryska pomogli ukonczyc mi te nocke, a moze to byl i dzien?

Xedo, coś spsuł w sprzęcie ? bo ja zakończyłem kibicowanie koło 2 w nocy i wracając widziałem Cie jak stałeś na OS2 w kolejce na starcik, a później wsiąkłeś, na dniówce Cie nie było...XEDOSIK pisze: podziekowania dla kolegow ktorzy z powodu awarji mojego tygryska pomogli ukonczyc mi te nocke, a moze to byl i dzien?![]()
czyżby...... mocy za dużo

Szalony Iwan EVO (kto by zliczył!)

co do tego ma Warszawa ? nie rozumiem ?fruzia pisze:XEDOSIK![]()
ameryki nie odkryłeś to ulubiony sport moderatorow jak by ktoś pisał o wawie to co innego.
Misiek B TNIJ placku na co czekasz![]()
zamykam bo wszystko zostało już powiedziane,istotne komentarze proszę na pw.
pozdrawiam
...to je reli...
...były pilot...

...były pilot...