WIOSNA POD NAPIĘCIEM 2008
Moderator: Pasza
A cośta sie przycwancygierowały do El Matadoru.Sami wiecie , że miłość ślepą bywa i nie ważne długie nogi złote zęby tłuste włost i drugije chujaszczy. Jeśli nie jesteście w stanie docenić piękna
potencjału i kreatywności Dorki w dążeniu do piękna to nigdy nie dojżycie w niej tego kaczątka, które przemieni się w brzyTkie łabątko. Sznujcie uczucia innych bo jeśli tego nie zrobicie to nie zasługujecie na złote foto ZASŁUŻENI DLA ZIEMI RĘDOCIŃSKIEJ. Na koniec chciałbym dodać, że El Matadoru wziął kilkka lekcji fechtunku miotełowego i ......... jak by co to łep obrysowany bedzie CZUWAJ 

- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
-
-
Obrysowalem se a jak , bo jak żem zamach robil ,to malinka podstępnie mnie w czolo ugodzil.
Ale nic to . Grunt sztoby c.. stajal i diengi byli . Reszta sie jakos ulozy.
Cieloku byc moze polecim w sobote , ale musimy z malina ulozyc konkretny gryplan i nie bedzie zabawy nijakiej. Chyba , że czesc poleci sie pobawic a my bedziem w tym czasie dzialac i spotkamy sie w wiadomym miejscu czyli w polowie maximusa.
Ale nic to . Grunt sztoby c.. stajal i diengi byli . Reszta sie jakos ulozy.

Cieloku byc moze polecim w sobote , ale musimy z malina ulozyc konkretny gryplan i nie bedzie zabawy nijakiej. Chyba , że czesc poleci sie pobawic a my bedziem w tym czasie dzialac i spotkamy sie w wiadomym miejscu czyli w polowie maximusa.

nie ma w rockym nic z patrola
-
-
- Wojtek Bratford
-
- Kontaktowanie:
No tak mozemy sie tylko domyslac,ze w tym przypadku wszystkie te argumenty miejsce maja ale zgadzam sie z przdmowca ze milosc slepa jest i nie zna granic...pierun4x4 pisze:A cośta sie przycwancygierowały do El Matadoru.Sami wiecie , że miłość ślepą bywa i nie ważne długie nogi złote zęby tłuste włost i drugije chujaszczy.

Tylko nie wiem czy w tym konkretnym przypadku zazdroscic El Matadoru czy tez wspolczuc

Chociaz chłopok z niejednego pieca chleb jadl-wiec wi co robi

Znajdziemy drogę albo ją wytyczymy...
white GR & black D22 4x4.radom
white GR & black D22 4x4.radom
- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
Jak nie polecim na odwołany zlot DAIHAJCU to sie piszem na sobotę a jak, tyle tylko że troszki później czyli bliżej denka w maximusieel matador 4x4 pisze:polecim w sobote , ale musimy z malina ulozyc konkretny gryplan i nie bedzie zabawy nijakiej. Chyba , że czesc poleci sie pobawic a my bedziem w tym czasie dzialac i spotkamy sie w wiadomym miejscu czyli w polowie maximusa.

SZACUNEK
ROCKY 2.8D '88
-
-
Spoko luz obstawim Wam na pół pazura w manierceArtekRadom pisze:Jak nie polecim na odwołany zlot DAIHAJCU to sie piszem na sobotę a jak, tyle tylko że troszki później czyli bliżej denka w maximusieel matador 4x4 pisze:polecim w sobote , ale musimy z malina ulozyc konkretny gryplan i nie bedzie zabawy nijakiej. Chyba , że czesc poleci sie pobawic a my bedziem w tym czasie dzialac i spotkamy sie w wiadomym miejscu czyli w polowie maximusa.![]()
SZACUNEK

- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
Dolecim i dowieziem następną manierkę, znając życie to daleko nie zajedziecie, bedziem was wyglądać na Rędocińskiej ławeczce pod pałacem pewnego kaczątka, albo w dole pod wezwaniem art4x4 gdzieśmy zeszłego wekendu rusztowanie na koła stawiali lub też w kałuży gdzie ci ostatnio uszczelki deko wody puściły do Rakiety.el matador 4x4 pisze: Spoko luz obstawim Wam na pół pazura w manierce
SZACUNEK & RESPEKT czy jakieś tam faj duli faj duli faj
ROCKY 2.8D '88
-
-
-
-
A tak zupełnie poważnie , to śmialiście się z rędocińskich hopsztosów a do mnie dziś odezwał sie syn Akiro Kurosawy z propozycją zagrania /dla mnie i dla pieruna/ głownych ról w filmie klasztor szaolin -reaktywacja mówiąc ,że ma namiar i chce wyprzedzić kardynała Richelieu, który widząc nasz kunszt we fechtunku miotełmi na środku gnojownika ,postawił sobie za punkt honoru obsadzić nas w głównej roli filmu akcji "wielka prostata 3" z J.P. Belmondo jako kaskaderem i Wojtkiem Fibakiem jako mistrzem lewego zajstepu, a nad dynamika akcji czuwać ma Marian Woronin i Ben Johnson jako konsultanci .
Oczywiście jak to we francuskim filmie nie zabraknie wątku milosnego z gatunku Gang-Bang a tu z kolei mamy sie szkolić u mojego bliskiego krewnego Rocco Shifeldi znanego np. z filmu "przemineło z wiatrami",
"Różowa hemoroida" i wielu innych.
Na razie negocjujemy gaże , ale to może być hit.
Oczywiście jak to we francuskim filmie nie zabraknie wątku milosnego z gatunku Gang-Bang a tu z kolei mamy sie szkolić u mojego bliskiego krewnego Rocco Shifeldi znanego np. z filmu "przemineło z wiatrami",
"Różowa hemoroida" i wielu innych.
Na razie negocjujemy gaże , ale to może być hit.

- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
- Wojtek Bratford
-
- Kontaktowanie:
PIERUNADA 2008
Nie Klasztor Szaolin tylko Kastrat w Szałwi bo o ekologii film traktować będzie. W wersji EXTREM wystąpi Musaszi MijaBŁOTO, który widząc demo z walki miotełowej przestawił się na balet w filcu. Dorka ma wystąpić jako statystka w scenie Wielka Bryzganka na Mostek ( i nie mówię tu o architektórze ) wespół z emerytowanym Rumuńskim koszykarzem grającym dawniej w SZIKAGO BOLS a znanym jako Mikele Jordanescu a w niektórych kręgach jako NIEOKIEŁZNANY KINDZAŁ. O ścieżkę dźwiękową zadba niejaki Farinelli - emerytowany gwiador filmów XXX po ciężkiej kontuzji, której dorobił się podczas brawurowego skoku na wielocypedową ramę. Kłopot tylko będzie jak to zwykle bywa podczas kręcenia tego typu filmów ( jeśli oczywiście aktorzy nie przypadną sobie do gustu ) ze ZBLIŻENIAMI ale to juz zmartwienie operatora kamery CZÓWAJ
RYCHTUJ WÓZ NIE ZWLEKAJ PIERUNADA NA CIEBIE CZEKA.

- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
Po doczytaniu wywodu El Matadoru dostałem wiadomość od Pana Etranżera, który poinformował mnie, że Stiwi Łonder chciałby podczas wieczorku taneczno boksrskiego w sobotę zaśpiewać swój premierowy utwór WIDZIAŁU GAŁY CO BRAŁY w akompaniamencie Terego Sawalasa przygrywającego na grzebieniu. Mam wrażenie, że farinelli zaspiewa cieniutkim głosem. A tak na marginesie to chciałem Ci powiedzić El Matadoru, że tym co napisałeś zdobyłeś II DAN CZARNEGO PASA W JECHANIU W RAJTUZY. Jesteś boski

-
-
EEE ! Takie tam nieudolne próby wsiowego komentarza zaistniałych faktów. Wzialem tylko dwie lekcje u szpakowskiego , bo wtenczas w sojuzie nacinalas akcja wielikije wykopki i oddelegowali chlopa do CCCP
jako specjaliste od degustacji zacieru pyrowego zwanego w kolchozkim slangu samodiełka oraz mistrza od komentarza wartkich "zwrotów" akcji w radzieckim przemyśle spirytusowym.
A jesli chodzi o kwestie spozycia tudziez wąchania , ktora poruszyl byl kolega Rockyers to /wnosze po poznej godzinie nocnej ok. 13-tej w nocy/
że mogloby to byc /mój belkot na forumie oczywiscie/wynikiem gleboko posunietego rozkladu onucek , na którem tegoż dnia o 6.00 wzół walonki i rozzulem na 5 minut przed dojsciem do kompa. Nie wiem .A moze ja poprostu taki glupi jestem.
Ale dziekuje za szczera krytyke i slowa uznania.
jako specjaliste od degustacji zacieru pyrowego zwanego w kolchozkim slangu samodiełka oraz mistrza od komentarza wartkich "zwrotów" akcji w radzieckim przemyśle spirytusowym.
A jesli chodzi o kwestie spozycia tudziez wąchania , ktora poruszyl byl kolega Rockyers to /wnosze po poznej godzinie nocnej ok. 13-tej w nocy/
że mogloby to byc /mój belkot na forumie oczywiscie/wynikiem gleboko posunietego rozkladu onucek , na którem tegoż dnia o 6.00 wzół walonki i rozzulem na 5 minut przed dojsciem do kompa. Nie wiem .A moze ja poprostu taki glupi jestem.

-
-
- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
-
-
- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
- ArtekRadom
- Kontaktowanie: