WIOSNA POD NAPIĘCIEM 2008

czyli rajdy ze ściganiem i próbami przejazdu

Moderator: Pasza

art4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: art4x4 » śr kwie 16, 2008 6:19 am

matadore kaj Dorka?????????????????? czyzby była tak cudnej urody ze na fotkę ni jak sie nie nadaje??? A teraz powaznie w sobotę lecim w las?????? Chciałbym się odstresować
art4x4
im trudniej tym lepiej i weselej

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: pierun4x4 » śr kwie 16, 2008 6:52 am

A cośta sie przycwancygierowały do El Matadoru.Sami wiecie , że miłość ślepą bywa i nie ważne długie nogi złote zęby tłuste włost i drugije chujaszczy. Jeśli nie jesteście w stanie docenić piękna :)23 :)22 potencjału i kreatywności Dorki w dążeniu do piękna to nigdy nie dojżycie w niej tego kaczątka, które przemieni się w brzyTkie łabątko. Sznujcie uczucia innych bo jeśli tego nie zrobicie to nie zasługujecie na złote foto ZASŁUŻENI DLA ZIEMI RĘDOCIŃSKIEJ. Na koniec chciałbym dodać, że El Matadoru wziął kilkka lekcji fechtunku miotełowego i ......... jak by co to łep obrysowany bedzie CZUWAJ !!

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » śr kwie 16, 2008 7:06 am

pierun4x4 pisze: El Matadoru wziął kilkka lekcji fechtunku miotełowego
Widzieli my, nawet se lakier ociupinke drapnął na czole :)2 SZACUNEK
ROCKY 2.8D '88

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » śr kwie 16, 2008 10:36 am

Obrysowalem se a jak , bo jak żem zamach robil ,to malinka podstępnie mnie w czolo ugodzil.

Ale nic to . Grunt sztoby c.. stajal i diengi byli . Reszta sie jakos ulozy. 8)

Cieloku byc moze polecim w sobote , ale musimy z malina ulozyc konkretny gryplan i nie bedzie zabawy nijakiej. Chyba , że czesc poleci sie pobawic a my bedziem w tym czasie dzialac i spotkamy sie w wiadomym miejscu czyli w polowie maximusa. :lol:
nie ma w rockym nic z patrola

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » śr kwie 16, 2008 10:37 am

[
Jakbyscie nie wiedzieli gdzie , to Rockyersy wam pokaza . 8)

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » śr kwie 16, 2008 10:57 am

pierun4x4 pisze:A cośta sie przycwancygierowały do El Matadoru.Sami wiecie , że miłość ślepą bywa i nie ważne długie nogi złote zęby tłuste włost i drugije chujaszczy.
No tak mozemy sie tylko domyslac,ze w tym przypadku wszystkie te argumenty miejsce maja ale zgadzam sie z przdmowca ze milosc slepa jest i nie zna granic... :)23
Tylko nie wiem czy w tym konkretnym przypadku zazdroscic El Matadoru czy tez wspolczuc :lol:

Chociaz chłopok z niejednego pieca chleb jadl-wiec wi co robi :)2 :wink:
Znajdziemy drogę albo ją wytyczymy...
white GR & black D22 4x4.radom

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » śr kwie 16, 2008 2:44 pm

el matador 4x4 pisze:polecim w sobote , ale musimy z malina ulozyc konkretny gryplan i nie bedzie zabawy nijakiej. Chyba , że czesc poleci sie pobawic a my bedziem w tym czasie dzialac i spotkamy sie w wiadomym miejscu czyli w polowie maximusa. :lol:
Jak nie polecim na odwołany zlot DAIHAJCU to sie piszem na sobotę a jak, tyle tylko że troszki później czyli bliżej denka w maximusie :)2
SZACUNEK
ROCKY 2.8D '88

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » śr kwie 16, 2008 7:11 pm

ArtekRadom pisze:
el matador 4x4 pisze:polecim w sobote , ale musimy z malina ulozyc konkretny gryplan i nie bedzie zabawy nijakiej. Chyba , że czesc poleci sie pobawic a my bedziem w tym czasie dzialac i spotkamy sie w wiadomym miejscu czyli w polowie maximusa. :lol:
Jak nie polecim na odwołany zlot DAIHAJCU to sie piszem na sobotę a jak, tyle tylko że troszki później czyli bliżej denka w maximusie :)2
SZACUNEK
Spoko luz obstawim Wam na pół pazura w manierce :lol:

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » śr kwie 16, 2008 9:06 pm

el matador 4x4 pisze: Spoko luz obstawim Wam na pół pazura w manierce :lol:
Dolecim i dowieziem następną manierkę, znając życie to daleko nie zajedziecie, bedziem was wyglądać na Rędocińskiej ławeczce pod pałacem pewnego kaczątka, albo w dole pod wezwaniem art4x4 gdzieśmy zeszłego wekendu rusztowanie na koła stawiali lub też w kałuży gdzie ci ostatnio uszczelki deko wody puściły do Rakiety.
SZACUNEK & RESPEKT czy jakieś tam faj duli faj duli faj
ROCKY 2.8D '88

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » śr kwie 16, 2008 11:29 pm

Okowity ci u nas dostatek , ale i tę Waszą dziecinę przyjmiemy jako wróżbę dobrej zabawy wzorem Władka Jogajły .

A to miejsce proponuje ochrzcić " OES MAXIMUS", wyprawić mu chrzciny, a ojcem chrzestnym bedzie Capo Di Tuti Capi Cielok 8)

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » czw kwie 17, 2008 12:16 am

A tak zupełnie poważnie , to śmialiście się z rędocińskich hopsztosów a do mnie dziś odezwał sie syn Akiro Kurosawy z propozycją zagrania /dla mnie i dla pieruna/ głownych ról w filmie klasztor szaolin -reaktywacja mówiąc ,że ma namiar i chce wyprzedzić kardynała Richelieu, który widząc nasz kunszt we fechtunku miotełmi na środku gnojownika ,postawił sobie za punkt honoru obsadzić nas w głównej roli filmu akcji "wielka prostata 3" z J.P. Belmondo jako kaskaderem i Wojtkiem Fibakiem jako mistrzem lewego zajstepu, a nad dynamika akcji czuwać ma Marian Woronin i Ben Johnson jako konsultanci .
Oczywiście jak to we francuskim filmie nie zabraknie wątku milosnego z gatunku Gang-Bang a tu z kolei mamy sie szkolić u mojego bliskiego krewnego Rocco Shifeldi znanego np. z filmu "przemineło z wiatrami",
"Różowa hemoroida" i wielu innych.
Na razie negocjujemy gaże , ale to może być hit. 8)

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » czw kwie 17, 2008 7:09 am

el matador 4x4 pisze:A tak zupełnie poważnie...................
Wymiękłem :)2
ROCKY 2.8D '88

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » czw kwie 17, 2008 7:27 am

ArtekRadom pisze:
el matador 4x4 pisze:A tak zupełnie poważnie...................
Wymiękłem :)2
Popuscilem:lol: :lol: :lol: :lol:

wodze fantazji
Znajdziemy drogę albo ją wytyczymy...
white GR & black D22 4x4.radom

art4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: art4x4 » czw kwie 17, 2008 7:35 am

Jejciu Remku co Ty jesz???? Po przeczytaniu Twojego wywodu musiałem zonce mej dość długo tłumaczyc coś tam napisał,ciezko było ale się udało. Stwierdziła ze gdybyś to napisał w jezyku esperanto to byłoby znacznie łatwiej.

ale szacun wielki :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2
art4x4

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

PIERUNADA 2008

Post autor: pierun4x4 » czw kwie 17, 2008 8:11 am

Nie Klasztor Szaolin tylko Kastrat w Szałwi bo o ekologii film traktować będzie. W wersji EXTREM wystąpi Musaszi MijaBŁOTO, który widząc demo z walki miotełowej przestawił się na balet w filcu. Dorka ma wystąpić jako statystka w scenie Wielka Bryzganka na Mostek ( i nie mówię tu o architektórze ) wespół z emerytowanym Rumuńskim koszykarzem grającym dawniej w SZIKAGO BOLS a znanym jako Mikele Jordanescu a w niektórych kręgach jako NIEOKIEŁZNANY KINDZAŁ. O ścieżkę dźwiękową zadba niejaki Farinelli - emerytowany gwiador filmów XXX po ciężkiej kontuzji, której dorobił się podczas brawurowego skoku na wielocypedową ramę. Kłopot tylko będzie jak to zwykle bywa podczas kręcenia tego typu filmów ( jeśli oczywiście aktorzy nie przypadną sobie do gustu ) ze ZBLIŻENIAMI ale to juz zmartwienie operatora kamery CZÓWAJ !! RYCHTUJ WÓZ NIE ZWLEKAJ PIERUNADA NA CIEBIE CZEKA.

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » czw kwie 17, 2008 8:11 am

A co do soboty to mam miejscówkę bo sie SIMER wyłamał, połamało go chyba po ostatnich kąpielach zdrowotnych w Rędocińskich błotkach, albo sie przestraszył OESA MAXIMUSA !!
ROCKY 2.8D '88

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: pierun4x4 » czw kwie 17, 2008 8:14 am

Ej tam nie OES maximus ale rędocińskie SPA pozbawiło SIMERA wigoru. Gdyby wpadł w ręce miss Rędocina o jednym trybie to ból by ustał jak ręką odją :D

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: pierun4x4 » czw kwie 17, 2008 8:55 am

Po doczytaniu wywodu El Matadoru dostałem wiadomość od Pana Etranżera, który poinformował mnie, że Stiwi Łonder chciałby podczas wieczorku taneczno boksrskiego w sobotę zaśpiewać swój premierowy utwór WIDZIAŁU GAŁY CO BRAŁY w akompaniamencie Terego Sawalasa przygrywającego na grzebieniu. Mam wrażenie, że farinelli zaspiewa cieniutkim głosem. A tak na marginesie to chciałem Ci powiedzić El Matadoru, że tym co napisałeś zdobyłeś II DAN CZARNEGO PASA W JECHANIU W RAJTUZY. Jesteś boski :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » czw kwie 17, 2008 10:31 am

EEE ! Takie tam nieudolne próby wsiowego komentarza zaistniałych faktów. Wzialem tylko dwie lekcje u szpakowskiego , bo wtenczas w sojuzie nacinalas akcja wielikije wykopki i oddelegowali chlopa do CCCP
jako specjaliste od degustacji zacieru pyrowego zwanego w kolchozkim slangu samodiełka oraz mistrza od komentarza wartkich "zwrotów" akcji w radzieckim przemyśle spirytusowym.

A jesli chodzi o kwestie spozycia tudziez wąchania , ktora poruszyl byl kolega Rockyers to /wnosze po poznej godzinie nocnej ok. 13-tej w nocy/
że mogloby to byc /mój belkot na forumie oczywiscie/wynikiem gleboko posunietego rozkladu onucek , na którem tegoż dnia o 6.00 wzół walonki i rozzulem na 5 minut przed dojsciem do kompa. Nie wiem .A moze ja poprostu taki glupi jestem. 8) Ale dziekuje za szczera krytyke i slowa uznania.

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » czw kwie 17, 2008 10:50 am

Przepraszam Cieloku znowu Cie pomylilem z Rockyersem. To chyba jednak onucki .

Pozdrów szanowna malzonke i jakby co ,to Cie zawsze do domu odwieze z tych chrzcin oesowych co nie? ha,ha Jak to zwykle . Oj cheba mi Kasia dynke urwie . :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » czw kwie 17, 2008 12:07 pm

O której we sobote startujecie ?? Bo jest szansa, że toporu wojennego ze szanowną moją małżonką do weekendu nie zakopie Obrazek i polecę razem zwami !!
ROCKY 2.8D '88

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » czw kwie 17, 2008 2:35 pm

My startujemy o 5.00

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » czw kwie 17, 2008 2:58 pm

el matador 4x4 pisze:My startujemy o 5.00
Czyli o siedemnastej w nocy :)2 , co tak późno, jak sie spóźnicie i bedziecie wylatywać kole 8 to dryndnijcie do mnie.
ROCKY 2.8D '88

art4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: art4x4 » czw kwie 17, 2008 3:19 pm

Jadę tym razem i ja .................o 4 codzień wstaje to o 5 zadna sprawa jechać. Tylko prosbę mam co by redoćińskie okolice jakimś sposobikiem ominąć bo po kazdej wizycie pieruny jakoś tak dziwnie sie zachowują.A ja chciałbym w zdrowiu do imprezy zostać
art4x4

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » czw kwie 17, 2008 4:37 pm

Zbiórka o 5 na SHEL-u?
ROCKY 2.8D '88

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczno-sportowe”