żartuję oczywiście. Byłeś, zobaczyłeś, przejechałes - wnioski wyciągnij sam.
Moderator: Pasza
Damian pisze:niezły burdel siostry macie
a to:
jest najlepsze z tego wszystkiegowrobelxx pisze: Jeżeli chodzi o to żeby podawać informacje ludziom Czytaj kibicom gdzie są odcinki Panowie ja musiałem podać błędne informacje POLICJI i gminom żeby ta impreza sie odbyła na oficjalnych mapach była całkiem inna trasa niż ta w rzeczywistości bo na drogach podanych przezemnie chłopy rzuciły brony i stała Straż Leśna _ to nie jest takie proste jak co sie wydaje
Nie wątpij synku, bo możesz się pomylićDoktor200 pisze:jak organizowales kiedys rajd w co watpe to powinienes wiedziec, to ze im wiecej ludzi nie wie o nim tym lepiej.........
Podlizuj się dalejlonger pisze:Rajd zaliczam do udanych jak każdy w wykonaniu Czapaj Teamu. Fajne odcinki, dobra organizacja i rewelacyjna sobotnia integracja (jak kiedyś na dawnej bazie).
TAK TRZYMAJCIE!!!
Dla wyjaśnienia na RMPSTach OS przejeżdża się w czasie ok. 10 minut i jest ok. 100 bramek do pokonania. A nawet jednego takiego odcinka nie było u Czapajów. Odcinki były zróżnicowane. Było kilka ciasnych technicznych (suzukowych), kilka szybszych(KJST), a także parę na myślenie. W ubiegłym roku u Czapków były podobne OS-y i nikomu nie przeszkadzało jak wygrały ,,sracze" UAZy. Ale jak teraz przyjechały TE SAME załogi JEEPami i zgarneły całe ,,pudło" to od razu rajd musiał być ustawiony. Nie mam zamiaru się z niczego tłumaczyć bo nie ma z czego. Ci co nas znają wiedzą jak jęździmy. Poprostu ktoś tu nie może znieść goryczy porażki i zazdrości że można jeździć lepiej i szybciej niż on.
W ramach wyjaśnień żadna z tych załóg nie zbiera punktów do licencji tylko przyjeżdża bo rajdy organizowane przez Czapaj Team są jednymi z najlepszych w Polsce!
Pozdrowienia dla całego Czapaj Teamu.
Gówno mnie obchodzą Twoje wyobrażenia na mój temat.longer pisze:Kolego nikt się tu nie podlizuje, a żaden odcinek nie został odwołany. Jeśli by tak było Organizator poinformował by wszystkich o tym na wynikach. Taryfę na błotnym odcinku dostaliśmy bo padła nam pompa paliwa. Podziękowania należą się GAMERC GARAGE którzy dostarczyli nam wczesnym sobotnim rankiem drugą pompę. Wielkie DZIĘKI Panowie.
Nasz styl jazdy i stosunek do błota się nie zmienił, zmianie uległy tylko samochody. Pewnie byłoby błota pod dostatkiem gdyby nie pogoda która wysuszyła tereny. Woda była na przedostatnim odcinku w sobotę 3x i przelewała się przez maskę w JEEPie więc nie wiem o co Ci chodzi???
Odnoszę wrażenia że kolega nie może się pogodzić że ktoś kto miał taryfę na OSie jest wyżej sklasyfikowany niż on. Jechałeś po OSach więc mogłeś poprosić o wgląd w kartę sędzioską w celu porównania czasów i dostrzegł byś znaczące różnice w czasach.
Tyle w tym temacie.
Pozdrawiam kolegę shpona.
Do zobaczenia w terenie.
shpon pisze:Ciesz się "takim" pudłem (nawet Ci pogratuluję) i żyj dalej w swoim świecie. Uświadamiać Cię już nie zamierzam.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości