Lato Czapaj Team 2008

czyli rajdy ze ściganiem i próbami przejazdu

Moderator: Pasza

Czy chciałbys przyjechac na impreze Lato Czapaj team 2008

Czas głosowania minął pn cze 16, 2008 8:49 am

Tak
22
67%
Nie
6
18%
Jeszcze sie zastanawiam
5
15%

Liczba głosów: 33

Awatar użytkownika
Zbowid

Post autor: Zbowid » wt lip 01, 2008 11:01 pm

No oni zachowali się jak profesjonaliści a Ty Tomek jak nowicjusz :)21 Taki frycowe na starcie... komercja zabija zabawę i tyle...

żartuję oczywiście. Byłeś, zobaczyłeś, przejechałes - wnioski wyciągnij sam.
Zbowid

Awatar użytkownika
zlypies
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: zlypies » wt lip 01, 2008 11:07 pm

Wilku znikanie wynikało albo ze zgubienia albo z remotów auta, staw przejechaliśmy wierz bądź nie, ale szkoda że to tylko Ty piszesz, bo z tego co wiem to nie Ty dzwoniłeś do Czapajów, a gdzie te osoby? Czemu zostaliśmy Ty Mario i Ja ? My zarzucamy ciśnienie puchary i medale??
Pojechaliśmy, osiągneliśmy jakies wyniki i odjechaliśmy, a nastepnego dnia dowiaduję sie takich rzeczy o sobie, że wybacz że nie stoje i nie patrze jak ktoś w kierunku moim i Maria rzuca bezpodstawne oskarżenia. A puchar Mario dostał bo widocznie mu sie należał.
Chyba nie dojdziemy do porozumienia. Ja z dyskusji publicznej sie wycofuje nie szukam wrogów :wink: .

A co do rajdu, ja wiem że łatwo pojeździć po organizatorze, zróbcie rajd, legalnie, 3 dniowy z noclegiem, wyżywieniem, zobaczymy..., jak ktoś będzie szukał kłopotów i dziury w całym to znajdzie.
Mateusz
:evil: Mężczyźni Kochają Wolność!! :evil:
UAZ

www.pulawy4x4.prv.pl

Awatar użytkownika
Doktor200
Kontaktowanie:

Post autor: Doktor200 » śr lip 02, 2008 12:05 am

Damian pisze:niezły burdel siostry macie :D

a to:
wrobelxx pisze: Jeżeli chodzi o to żeby podawać informacje ludziom Czytaj kibicom gdzie są odcinki Panowie ja musiałem podać błędne informacje POLICJI i gminom żeby ta impreza sie odbyła na oficjalnych mapach była całkiem inna trasa niż ta w rzeczywistości bo na drogach podanych przezemnie chłopy rzuciły brony i stała Straż Leśna _ to nie jest takie proste jak co sie wydaje
jest najlepsze z tego wszystkiego :D

jak organizowales kiedys rajd w co watpe to powinienes wiedziec, to ze im wiecej ludzi nie wie o nim tym lepiej.........
GazikoLandPatrol z pakietem V8, project :)17

Awatar użytkownika
Nikitol

Post autor: Nikitol » śr lip 02, 2008 7:09 am

Chyba jest jak mówisz Jarek ,bo my przecież pojechaliśmy na wycieczkę
to że jesteśmy w dupie, to jasne
..problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
Kisielewski.

Awatar użytkownika
Damian

Kontaktowanie:

Post autor: Damian » śr lip 02, 2008 12:57 pm

Doktor200 pisze:jak organizowales kiedys rajd w co watpe to powinienes wiedziec, to ze im wiecej ludzi nie wie o nim tym lepiej.........
Nie wątpij synku, bo możesz się pomylić ;)
Niestety prawda jest taka, że dziś na każdą imprezę trzeba mieć pozwolenia, czy to imprezę zlotową, rajdową czy komercyjną ;)

Organizator publicznie napisał, że musiał oszukać Policję i Straż Leśną w kwestii trasy rajdu, aby uniknąć zatrzymań, więc to chyba publiczne przyznanie się do braku kwitów na organizację...Chyba że czarne jednak jest białe, a białe jest czarne i np. pomyliły mu się klawisze na klawiaturze, lub pisał po wybudzeniu ze złego snu, tudzież to wirus komputerowy sam posta zamieścił ;)
Ostatnio zmieniony śr lip 02, 2008 1:00 pm przez Damian, łącznie zmieniany 1 raz.
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.

LR

Awatar użytkownika
Doktor200
Kontaktowanie:

Post autor: Doktor200 » śr lip 02, 2008 1:00 pm

dobrze moj ojcze :)18 .........
GazikoLandPatrol z pakietem V8, project :)17

longer
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: longer » śr lip 02, 2008 2:24 pm

Rajd zaliczam do udanych jak każdy w wykonaniu Czapaj Teamu. Fajne odcinki, dobra organizacja i rewelacyjna sobotnia integracja (jak kiedyś na dawnej bazie).
TAK TRZYMAJCIE!!!

Dla wyjaśnienia na RMPSTach OS przejeżdża się w czasie ok. 10 minut i jest ok. 100 bramek do pokonania. A nawet jednego takiego odcinka nie było u Czapajów. Odcinki były zróżnicowane. Było kilka ciasnych technicznych (suzukowych), kilka szybszych(KJST), a także parę na myślenie. W ubiegłym roku u Czapków były podobne OS-y i nikomu nie przeszkadzało jak wygrały ,,sracze" UAZy. Ale jak teraz przyjechały TE SAME załogi JEEPami i zgarneły całe ,,pudło" to od razu rajd musiał być ustawiony. Nie mam zamiaru się z niczego tłumaczyć bo nie ma z czego. Ci co nas znają wiedzą jak jęździmy. Poprostu ktoś tu nie może znieść goryczy porażki i zazdrości że można jeździć lepiej i szybciej niż on.
W ramach wyjaśnień żadna z tych załóg nie zbiera punktów do licencji tylko przyjeżdża bo rajdy organizowane przez Czapaj Team są jednymi z najlepszych w Polsce!

Pozdrowienia dla całego Czapaj Teamu.

Awatar użytkownika
gri74

Post autor: gri74 » śr lip 02, 2008 4:36 pm

ta, ciekawe stwierdzenie
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl

i wiele innych )

Awatar użytkownika
shpon
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: shpon » czw lip 03, 2008 2:03 am

longer pisze:Rajd zaliczam do udanych jak każdy w wykonaniu Czapaj Teamu. Fajne odcinki, dobra organizacja i rewelacyjna sobotnia integracja (jak kiedyś na dawnej bazie).
TAK TRZYMAJCIE!!!

Dla wyjaśnienia na RMPSTach OS przejeżdża się w czasie ok. 10 minut i jest ok. 100 bramek do pokonania. A nawet jednego takiego odcinka nie było u Czapajów. Odcinki były zróżnicowane. Było kilka ciasnych technicznych (suzukowych), kilka szybszych(KJST), a także parę na myślenie. W ubiegłym roku u Czapków były podobne OS-y i nikomu nie przeszkadzało jak wygrały ,,sracze" UAZy. Ale jak teraz przyjechały TE SAME załogi JEEPami i zgarneły całe ,,pudło" to od razu rajd musiał być ustawiony. Nie mam zamiaru się z niczego tłumaczyć bo nie ma z czego. Ci co nas znają wiedzą jak jęździmy. Poprostu ktoś tu nie może znieść goryczy porażki i zazdrości że można jeździć lepiej i szybciej niż on.
W ramach wyjaśnień żadna z tych załóg nie zbiera punktów do licencji tylko przyjeżdża bo rajdy organizowane przez Czapaj Team są jednymi z najlepszych w Polsce!

Pozdrowienia dla całego Czapaj Teamu.
Podlizuj się dalej ;)
Nie zapominaj , że ja też byłem w ubiegłym roku u Czapajów i wiem jak wyglądała tamta impreza , a wyglądała inaczej.
Uwierz mi , że w ubiegłym roku miałem dla Was jako zespołu jeżdżącego jak to określiłeś "sraczami" przynajmniej jakiś szacunek ,bo nie baliście się błota. I nigdy nie podważałem tamtych wyników . Na tej imprezie woda miała dojechać ale po drodze dziwnym trafem zaginęła, a drugi błotny odcinek odwołano. Za dużo taryf mieliście ?? :).
Na pewno jeździsz szybszą popierdółką ale żeby lepiej ? Hahahahaha rozśmieszyłeś mnie w tym momencie. Po tym stwierdzeniu widzę , że odbiła Ci już palma od nadmiaru koni i wirtualnie Ci się Longer powiększyła faja. Ciesz się "takim" pudłem (nawet Ci pogratuluję) i żyj dalej w swoim świecie. Uświadamiać Cię już nie zamierzam.
Pozdrawiam.
Ta sama droga z powrotem , nigdy nie jest taka sama ...

longer
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: longer » czw lip 03, 2008 8:42 am

Kolego nikt się tu nie podlizuje, a żaden odcinek nie został odwołany. Jeśli by tak było Organizator poinformował by wszystkich o tym na wynikach. Taryfę na błotnym odcinku dostaliśmy bo padła nam pompa paliwa. Podziękowania należą się GAMERC GARAGE którzy dostarczyli nam wczesnym sobotnim rankiem drugą pompę. Wielkie DZIĘKI Panowie.
Nasz styl jazdy i stosunek do błota się nie zmienił, zmianie uległy tylko samochody. Pewnie byłoby błota pod dostatkiem gdyby nie pogoda która wysuszyła tereny. Woda była na przedostatnim odcinku w sobotę 3x i przelewała się przez maskę w JEEPie więc nie wiem o co Ci chodzi???

Odnoszę wrażenia że kolega nie może się pogodzić że ktoś kto miał taryfę na OSie jest wyżej sklasyfikowany niż on. Jechałeś po OSach więc mogłeś poprosić o wgląd w kartę sędzioską w celu porównania czasów i dostrzegł byś znaczące różnice w czasach.

Tyle w tym temacie.
Pozdrawiam kolegę shpona.
Do zobaczenia w terenie.

le.ma
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: le.ma » czw lip 03, 2008 10:07 am

Witam!
Reasumując - rajd na pół-dziko, publicznej listy startowej brak, oficjalne wyniki też nie wystepują, dotrzeć do rajdu nie sposób, trasa zmieniona, jedynie fetor wzajemnych niesnasek wali po nozdrzach. Ćwierć Polski obserwuje ten wątek i ryczy ze śmiechu skąd się takie kuriozum wzięło. Ano Czapaj Team gania sie naprzemian ze strażą leśną i chłopami z brona w garści i nazywa toto "KJST". Policja o tym nie wie, bo też by im zrobiła swój OS. Indywidualnie i zbiorowo po numerach rej. Czy słowo "wstyd dla regionu" tu pasuje?

A za parę miesięcy pojawi się niewinna ankietka - "ZAPRASZAMY WSZYSTKICH na zimę do Czapaj Team". Już dzisiaj wiemy, że "atrakcji" nie zabraknie. Czy się mylę?

Mile pozdrawiam!

Awatar użytkownika
shpon
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: shpon » czw lip 03, 2008 1:42 pm

longer pisze:Kolego nikt się tu nie podlizuje, a żaden odcinek nie został odwołany. Jeśli by tak było Organizator poinformował by wszystkich o tym na wynikach. Taryfę na błotnym odcinku dostaliśmy bo padła nam pompa paliwa. Podziękowania należą się GAMERC GARAGE którzy dostarczyli nam wczesnym sobotnim rankiem drugą pompę. Wielkie DZIĘKI Panowie.
Nasz styl jazdy i stosunek do błota się nie zmienił, zmianie uległy tylko samochody. Pewnie byłoby błota pod dostatkiem gdyby nie pogoda która wysuszyła tereny. Woda była na przedostatnim odcinku w sobotę 3x i przelewała się przez maskę w JEEPie więc nie wiem o co Ci chodzi???

Odnoszę wrażenia że kolega nie może się pogodzić że ktoś kto miał taryfę na OSie jest wyżej sklasyfikowany niż on. Jechałeś po OSach więc mogłeś poprosić o wgląd w kartę sędzioską w celu porównania czasów i dostrzegł byś znaczące różnice w czasach.

Tyle w tym temacie.
Pozdrawiam kolegę shpona.
Do zobaczenia w terenie.
Gówno mnie obchodzą Twoje wyobrażenia na mój temat.
Tak samo jak gówno wiesz na temat tej imprezy.
Odnoszę wrażenie , że za mocno piecze mnie dupsko po tym "rajdzie".
Dalsza dyskusja na ten temat jest jałowa.
shpon pisze:Ciesz się "takim" pudłem (nawet Ci pogratuluję) i żyj dalej w swoim świecie. Uświadamiać Cię już nie zamierzam.
Pozdrawiam.
8)
Ta sama droga z powrotem , nigdy nie jest taka sama ...

Figura
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Figura » czw lip 03, 2008 9:01 pm

dobze bardzo dobze

Awatar użytkownika
Misiek Bielsko

Kontaktowanie:

Post autor: Misiek Bielsko » pt lip 04, 2008 2:17 am

Kolejny temat wypada zamknac... Sorry chlopaki, wyjasnijcie sobie pewne kwestie na regonie.

Zablokowany

Wróć do „Turystyczno-sportowe”