a gaśnicą zgasi się zipposzary pisze:zippo najlepsiejsze

bo w reklamach zippo przedstawiają ze cięzko je zgasic

Moderator: Pasza
a gaśnicą zgasi się zipposzary pisze:zippo najlepsiejsze
Witam!trudus pisze:Bardzo dziękuje za odpowiedz ale bardziej interesuje mnie sobota czy mógłbyś napisać gdzie konkretnie znajduje się poligon w Gliwicach i jak tam dojechać , z góry dziękuje za odpowiedz pozdrawiamzabistaw pisze:Ostatnio zauważyłem że organizatorzy PP i PT oraz innych podobnych imprez kierują się dewizą za......bać kierowcę ,za......bać pilota , za.......bać maszyny , jeśli przeżyją to impreza do dupy.Całkowite absolutne szaleństwo nooooo ale organizatorzy MUTT to całkowite porąbane świry wyrzuceni z psychiatryka 4x4, tego co Oni wymyślą nie da się przeżyć siedząc w kapciuszkach przed TV, to trzeba doświadczyć całym organizmem.
Przyjedź do Szymocic w gminie Nędza 2009-04-30 , start do nocy chyba o 20:00 , zapewne następny dzień to poligon Gliwice
dziurostrada A4 i ulica Ku dziurze , drugi dzień miejscowość Kotlarnia -kopalnia piasku , trzeci dzień niedziela za.....bać tych którzy dotrwali - na zemście Szarego , sławna Hałda przy drodze Gliwice Rudy Raciborskie.
Jeśli coś poprzestawiałem to mnie poprawcie.
Wojtek
Na tej imprezie chyba więcej tych stworzonek jestMag69 pisze:Dotychczas były trzy klasy
sportowa,lekka i ciężka
lekka to wszystkie suzukopodobne, podział ciężka-sportowa to wg widzimisie Szarego![]()
Na Kotlarnię załogi wyruszają w piątekJEEPmar pisze:witam
prześledziłem całe forum w poszukiwaniu jakiegoś planu imprezy ale nic konkretnego nie znalazłem a dokładnie chodzi mi o KOTLARNIĘ w który to dzień można tam podjechać pokibicować?
z góry dzięki za jakieś info
W dziale - terminy imprez - został opisany plan ramowy imprezy ale skoro nalegasz i pomoże Ci to w czymś - proszę bardzo:siekier pisze:Yoł. Nie chce być upierdliwy czy cóś ale jakis rozkład jazdy czy regulamin byłby mile widziany.dla mnie świeżaka każde takie info byłoby istotne.
No i nic się nie zmieniło hehMag69 pisze:Dotychczas były trzy klasy
sportowa,lekka i ciężka
lekka to wszystkie suzukopodobne, podział ciężka-sportowa to wg widzimisię Szarego![]()
niestety ...raf_jeep pisze:Wg onetowej prognozy pogody do środy ciepło i słonecznie a od czwartku deszcz
"zabistaw pisze:"Pan widzę lepiej poinformowany niż ja
Pan pozwoli że godzinę startu ustalę w/g sytuacji w dniu rejestracji
Ulica nie ku dziurze lecz Ku Dołom
I to jest najlepszy podziałDrako pisze:to ja tez sie wetne![]()
Na mucie tak jak napisal Magu nie ma podzialu tras.
Mozesz ominąc pewne miejsca, oesy ale oczywiscie kosztem punktow.
Co do podziału na klasy to decyduje o tym osoba przeprowadzajaca badania techniczne ( Szary lub Piotrek ) Zwlaszcza zakwalifikowanie do sportowej jest ważne. Jadą w niej najmocniejsze auta - niewazne czy wielkie czy male. Suzuka z 2 litrowym silnikiem z bemy nie moze sie scigac z taka 1.3 na emteku.
Dlatego decyduje o tym czlowiek na BT. amen
jasne,że będęLaska pisze:...
@magu, jedziesz w loży szyderców?
No to faktycznie doborowe towarzystwoMag69 pisze:jasne,że będęLaska pisze:...
@magu, jedziesz w loży szyderców?![]()
w doborowym towarzystwie ( Hella i Mikołaj )
he ,he to może się dołączęMag69 pisze:jasne,że będęLaska pisze:...
Laseczka jedziesz?Laska pisze:No to faktycznie doborowe towarzystwoMag69 pisze:jasne,że będęLaska pisze:...
To się pewnikiem spotkamy
No bo odpuszczamy, jak pojadę to jako loża szyderców/fotografka. Skupiamy się na PP i Magamie...jak to ostatnie przeżyjemy to zobaczymy co jeszczezabistaw pisze: Laseczka jedziesz?
Rozmawiałem z Tatą kilka miesięcy wcześniej i mówił ze odpuszczacie MUTT a skupiacie się na PP
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości