WIOSNA POD NAPIĘCIEM 2008
Moderator: Pasza
- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
Impreza udana A JAK, podziękowania dla organizatorów, pełen SZACUNECZEK, na następną edycję możecie nas już dziś na listę wpisać, kawał dobrej PIERóńSKIEJ robotyart4x4 pisze:Inpreza zakończona ...............czy udana????????????nie mnie to oceniać choć bawiłem się jak zwykle.............wybornie.

Fotek z rajdu od nas nie będzie bo zapomnieliśmy na trasę aparatu zabrać

ROCKY 2.8D '88
Jednak na rajd dotarłem. I bardzo dobrze.
Bawiłem się setnie. Teren wymagający, a atmosfera niepowtarzalna.
Dziekujemy organizatorom i już dziś piszemy się na edycję jesienną.
Pierónada była super

Pozdrowienia dla wszystkich starych jak i nowo poznanych uczestników i organizatorów Napięcia.
I dzięki za wyjawienie tajemnicy Dorki. 

Bawiłem się setnie. Teren wymagający, a atmosfera niepowtarzalna.
Dziekujemy organizatorom i już dziś piszemy się na edycję jesienną.
Pierónada była super

Pozdrowienia dla wszystkich starych jak i nowo poznanych uczestników i organizatorów Napięcia.

-
-
Tia. Impreza rzeczywiście udała się świetnie. Dzięki wielkie dla przybyłych . Tradycji stało się zadość czyli spożyłem świnkowy ryjek,wcześniej siorbiąc z niego okowitke.
A tak serio . Nagrody zostały przyznane nie tylko za sportowe wyczyny,ale również honorowe i tak:
Prezes Tomasz Pawelec - za całokształt twórczości
Rockyersi - za świetny debiut
Artur Cielecki - za zimna krew i stoicki spokój
Tomasz Kotwica - za to że jest... fajny gość
Różowa syrenka/patrol gr/Robert Kinias/ - nagroda specjalna Fair Play
Oczywiście wręczeniu tych nagród towarzyszyły gromkie owacje i świetna oprawa dzięki wspaniałym ludziom/uczestnikom rajdu/, którzy potwierdzili w sobote , że duch w narodzie jeszcze nie zginął.
Proszę tylko załogi,które nie odebrały swoich trofeów o kontakt ze mną bądź z Maliną lub podanie adresu na jaki możemy przesłać nagrody.
A tak serio . Nagrody zostały przyznane nie tylko za sportowe wyczyny,ale również honorowe i tak:
Tomasz Kotwica - za to że jest... fajny gość

Oczywiście wręczeniu tych nagród towarzyszyły gromkie owacje i świetna oprawa dzięki wspaniałym ludziom/uczestnikom rajdu/, którzy potwierdzili w sobote , że duch w narodzie jeszcze nie zginął.

Proszę tylko załogi,które nie odebrały swoich trofeów o kontakt ze mną bądź z Maliną lub podanie adresu na jaki możemy przesłać nagrody.
nie ma w rockym nic z patrola
-
-
- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
Dzięki za uznanie, ale to dzięki wam PIERUNY KOCHANE wciągneliśmy się w taplanie, bo w takim towarzystwie to nawet na hulajnogach mogę walić na OESA MAXIMUSA i na materacu dmuchanym moge przerobić HANAWALDA.el matador 4x4 pisze:Tia. Impreza rzeczywiście udała się świetnie. Dzięki wielkie dla przybyłych . Tradycji stało się zadość czyli spożyłem świnkowy ryjek,wcześniej siorbiąc z niego okowitke.
Tomasz Kotwica - za to że jest... fajny gość![]()
Oczywiście wręczeniu tych nagród towarzyszyły gromkie owacje i świetna oprawa dzięki wspaniałym ludziom/uczestnikom rajdu/, którzy potwierdzili w sobote , że duch w narodzie jeszcze nie zginął.![]()
A oprócz pucharu naklejek i zajebistych koszulek przywieźliśmy RAKIETĄ coś jeszcze z PIERÓNADY................WODę W PRZEDNIM MOśCIE, dziś wylewaliśmy H2O jutro wlewamy łoliwy i możem lecić dali.
Jeszcze raz podziękowania za super zabawę SZACUNECZEK

ROCKY 2.8D '88
- Pod Napięciem 4x4
- jestem tu nowy...
Ipmreza zaje..sta.
Błota po pachy
, Wielkie uznanie dla organizatorów
. Było naprawde fajnie. Pozdrawiam wszystkich uczestników Pierónady
.

Ostatnio zmieniony wt kwie 29, 2008 8:21 am przez Pod Napięciem 4x4, łącznie zmieniany 1 raz.
Samurai - trochę zmotany.
-
- jestem tu nowy...
-
-
- Kontaktowanie:
Nie chciałbym być monotematyczny i kopiować słowa przedmówców. Napiszę krótko starając się tym samym wyrazić odczucia po tej imprezie.
Ta impreza to ludzie którzy ją organizują oraz uczestnicy. Cała reszta to tylko doskonała oprawa.
Tu mały postulat: Więcej takich ludzi jak Wy
Chłopaki, róbcie to dalej. Robicie to bardzo dobrze.
Pozdrawiamy,
Konrad i Maciek
Adrenalina4x4
Ta impreza to ludzie którzy ją organizują oraz uczestnicy. Cała reszta to tylko doskonała oprawa.
Tu mały postulat: Więcej takich ludzi jak Wy

Chłopaki, róbcie to dalej. Robicie to bardzo dobrze.

Pozdrawiamy,
Konrad i Maciek
Adrenalina4x4
- Wojtek Bratford
-
- Kontaktowanie: