Małe zmiany

czyli rajdy ze ściganiem i próbami przejazdu

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
mudder

Kontaktowanie:

Post autor: mudder » sob mar 25, 2006 8:51 am

mirek_to pisze:To może jadźmy go ze 3 razy albo przynajmniej tam i z powrotem.
Wiesz przecież, że mamy z Andrzejem "wysokie ciśnienie" a Lukasz nie będzie miał gdzie pourywać amorów.
se pojeździj w koło domu na czas :)21
w sumie 1353 KM :)21
no replacement for displacement!

Marzenka_zubrowka
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: Marzenka_zubrowka » sob mar 25, 2006 8:38 pm

są dodatkowe informacje na stronie Żubrowej :wink:

Awatar użytkownika
mirek_to

Post autor: mirek_to » sob mar 25, 2006 9:11 pm

mudder: se pojeździj w koło domu na czas :)21
Tolerancji troche człowieku, czy ja sie z ciebie nabijam, wjedź se do syfu koło domu i wyciągaj się, wykopuj, zakopuj i co tam cie kręci, do tego niepotrzebni sędziowie. Rozmawiamy o rajdzie turystyczno-sportowym a nie o przeprawówce, więc się nie dziw że uważam że jeden OS na 3 dni to mało.

P.S. Marzenko, wiem że się postarasz i jak zawsze będzie fajnie, ale "ciśnienie", sama rozumiesz.
T2 optymista

"Gdyby Bóg był zwolennikiem przedniego napędu, to chodzilibyśmy na rękach"

Marzenka_zubrowka
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: Marzenka_zubrowka » sob mar 25, 2006 9:22 pm

A niedziela to gips ? I jeszcze jedna PP macie na czas ta mnie osobiście najbardziej pasuje nie wiem jak wam ale tym razem zrobię też sobie frajdę za taka orkę tez mi sie coś należy . :D

Awatar użytkownika
mudder

Kontaktowanie:

Post autor: mudder » sob mar 25, 2006 10:06 pm

mirek_to pisze:
Tolerancji troche człowieku, czy ja sie z ciebie nabijam, wjedź se do syfu koło domu i wyciągaj się, wykopuj, zakopuj i co tam cie kręci, do tego niepotrzebni sędziowie. Rozmawiamy o rajdzie turystyczno-sportowym a nie o przeprawówce, więc się nie dziw że uważam że jeden OS na 3 dni to mało.

P.S. Marzenko, wiem że się postarasz i jak zawsze będzie fajnie, ale "ciśnienie", sama rozumiesz.
na ciśnienie to wiesz :roll:

Awatar użytkownika
mudder

Kontaktowanie:

Post autor: mudder » sob mar 25, 2006 10:08 pm

mirek_to pisze:

ja się wcale nie nabijam :)21

Awatar użytkownika
Siarra

Re: Małe zmiany

Post autor: Siarra » wt mar 28, 2006 10:48 pm

Marzenka_zubrowka pisze:Nastąpiły małe zmiany nie tyle w terminarzu co do miejsca . Zapraszam na nasza stronę .
Nie wiem co przez ciebie przemawia arogancja czy zarozumialstwo ?? Próbowałem żartować ale widać nie dotarło.Po 1- zakładając temat;Małe zmiany' nikt nie jest jasnowidzem że chodzi o ... ?? właśnie oco ?? Po 2-na jaką stronę ?? czyją ?? babci,zenka czy też bolka ?? Z treści Twojego postu nie wynika nic .NIE WSZYSCY CIĘ ZNAJA ,I NIE WSZYSCYWIEDZĄ ZE CHODZI O WSPANIALE ŻUBRY !! :wink: Temat ma być od razu prosty i ma nazywać rzecz po imieniu ,,rajd , żubry,itd a nie ;Małe zmiany '' :D ale o co chodzi :o :D !!
SIARRA

Marzenka_zubrowka
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: Marzenka_zubrowka » śr mar 29, 2006 7:22 am

Faktycznie nie znasz mnie nie jestem ani arogancka ani zarozumiała a na pewno NIE ZŁOSLIWA :D czego nie mogę powiedzieć o tobie :D :D , ale to nie istotny szczegół . Podając namiary na naszą stronę widać było ,że chodzi o Żubry . Nie chciałam sie rozpisywać by uniknąć jakichkolwiek komentarzy które miały miejsce np. na Małopolsce . To cała tajemnica mojego zarozumialstwa i arogancji . :wink: inni sobie poradzili w odnalezieniu informacji a ty widocznie jesteś z tych co na tacy muszą mieć podane . następnym razem sie poprawie . :D :D :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczno-sportowe”