se pojeździj w koło domu na czasmirek_to pisze:To może jadźmy go ze 3 razy albo przynajmniej tam i z powrotem.
Wiesz przecież, że mamy z Andrzejem "wysokie ciśnienie" a Lukasz nie będzie miał gdzie pourywać amorów.

Moderator: Pasza
Tolerancji troche człowieku, czy ja sie z ciebie nabijam, wjedź se do syfu koło domu i wyciągaj się, wykopuj, zakopuj i co tam cie kręci, do tego niepotrzebni sędziowie. Rozmawiamy o rajdzie turystyczno-sportowym a nie o przeprawówce, więc się nie dziw że uważam że jeden OS na 3 dni to mało.mudder: se pojeździj w koło domu na czas
na ciśnienie to wieszmirek_to pisze:Tolerancji troche człowieku, czy ja sie z ciebie nabijam, wjedź se do syfu koło domu i wyciągaj się, wykopuj, zakopuj i co tam cie kręci, do tego niepotrzebni sędziowie. Rozmawiamy o rajdzie turystyczno-sportowym a nie o przeprawówce, więc się nie dziw że uważam że jeden OS na 3 dni to mało.mudder: se pojeździj w koło domu na czas
P.S. Marzenko, wiem że się postarasz i jak zawsze będzie fajnie, ale "ciśnienie", sama rozumiesz.
ja się wcale nie nabijammirek_to pisze:Tolerancji troche człowieku, czy ja sie z ciebie nabijam, wjedź se do syfu koło domu i wyciągaj się, wykopuj, zakopuj i co tam cie kręci, do tego niepotrzebni sędziowie. Rozmawiamy o rajdzie turystyczno-sportowym a nie o przeprawówce, więc się nie dziw że uważam że jeden OS na 3 dni to mało.mudder: se pojeździj w koło domu na czas
P.S. Marzenko, wiem że się postarasz i jak zawsze będzie fajnie, ale "ciśnienie", sama rozumiesz.
Nie wiem co przez ciebie przemawia arogancja czy zarozumialstwoMarzenka_zubrowka pisze:Nastąpiły małe zmiany nie tyle w terminarzu co do miejsca . Zapraszam na nasza stronę .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość