I jak tam wrażenia po kolejnej edycji Żubrowego rajdu ???

czyli rajdy ze ściganiem i próbami przejazdu

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
mercg280ge
Kontaktowanie:

Post autor: mercg280ge » wt lip 11, 2006 11:05 am

proponuje wlaczyc klimatyzacje , bo za bardzo grzeja sie zwoje :)21 :)21

Hella_

Post autor: Hella_ » wt lip 11, 2006 6:09 pm

[quote="Twardy
Nawet nie wiem co Ci odpowiedzieć, nie jestem tak sprawny w poruszniu się na bani samochodem w terenie :)20[/quote]

Bo to strach po tych wyje..ch na trzeżwo :wink:

A imprezy na G.S znam doskonale

Awatar użytkownika
MaxLux

Post autor: MaxLux » wt lip 11, 2006 10:06 pm

A ja bylem z kolegami (w grupie turystycznej) i bawilismy sie swietnie !!

Brawa i szacunek dla organizatorow, mieszkancow, strazakow i wszystkim ktorzy zorganizowali taka fajna impreze.
W porownaniu do kosztow organizacja byla wzorowa i full wypas w cenie ! :)2

pozdrawiam i do zobaczenie na kolejnych edycjach Zubra :D

Marzenka_zubrowka
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: Marzenka_zubrowka » śr lip 12, 2006 6:56 am

:D A co do Ciebie Twardawy to mam gdzieś twoje opinie . Dla mnie ważni są ludzie którzy potrafią się bawić i są twardzi z natury a nie z Nicka . A to taśmy nie było , a to organizator był nie miły ,a to mineralnej mi nie dali a pisali ,że będzie , a PKPa nie chcieli pokazać , a później całą noc płakał w mankiety załogom ,wiesz co wszyscy z ulgą odetchnęli jak w końcu opuściłeś imprezę. A teraz pomyślcie ile by organizator musiał znieść mieć go przez cały czas . :o
. Wiesz co facet zdejmij krótkie majtki zacznij być dorosły . :)20

Awatar użytkownika
Inna
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: Inna » śr lip 12, 2006 7:38 am

Marzenka_zubrowka pisze:Do ciebie i tylko do ciebie . Od samego początku zachowywałaś się jak gwiazda offrołdowa ....
woda sodowa uderzyla po MAGAMIE.... :wink:
Pathfinder 3.0V6

Awatar użytkownika
MaxLux

Post autor: MaxLux » śr lip 12, 2006 10:40 am

Obserwator - moze stales w niewlasciwym miejscu ;) :roll:

Ja do tej pory nie moge zapomniec 2 Patroli atakujacych PKP rozpedzajacych sie z walu przeciwpowodziowego o nachyleniu 30-40%... :o

Poza tym sam bylem pierwszy raz na rajdzie i bylo ZAJEBISCIE !!
w moim rozumieniu rajdu przeprawowego tak wlasnie powinnien on wygladac - piloci sprawdzajacy mozliwosc przejazdu, szukanie optymalnego podejscia do PKP ...

tak czy inaczej swojego zdania nie zmienie o trasie i organizatorach - dla mnie OK :)2 i na pewno przyjedziemy nastepnym razem !!

Awatar użytkownika
JarekK
Kontaktowanie:

Post autor: JarekK » śr lip 12, 2006 11:01 am

hmmm obserwator był i nie ma :-) czyżby ktoś tam na końcu kabla czuwał :)21

Awatar użytkownika
MaxLux

Post autor: MaxLux » śr lip 12, 2006 11:57 am

Ooo - faktycznie "obserwator" znikl ... moze to jakis klon byl :lol:

szkoda ze go nie zacytowalem bo teraz moj post troche jest bez sensu :wink:

Awatar użytkownika
zbig

Post autor: zbig » śr lip 12, 2006 12:00 pm

Mag69 pisze:
Twardy pisze:
Dla zainteresowanych polecam mój subiektywny punkt widzenia, aby nie zaśmiecać jest tutaj http://pm4x4.home.pl/index.php?option=c ... 0&Itemid=1
Marzena a gdzie riposta ??

:)21
Jak to gdzie.. ? :o
Tu... :)3

Marzenka_zubrowka pisze::D A co do Ciebie Twardawy to mam gdzieś twoje opinie . Dla mnie ważni są ludzie którzy potrafią się bawić i są twardzi z natury a nie z Nicka . A to taśmy nie było , a to organizator był nie miły ,a to mineralnej mi nie dali a pisali ,że będzie , a PKPa nie chcieli pokazać , a później całą noc płakał w mankiety załogom ,wiesz co wszyscy z ulgą odetchnęli jak w końcu opuściłeś imprezę. A teraz pomyślcie ile by organizator musiał znieść mieć go przez cały czas . :o
. Wiesz co facet zdejmij krótkie majtki zacznij być dorosły . :)20

Od organizatora należałoby oczekiwać konkretnych i jednoznacznych (że nie powiem profesjonalnych) odpowiedzi lub wyjaśnień na konkretne i jednoznaczne zarzuty...........
Jak to mówią: z każdym dniem nieuchronnie wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę

Awatar użytkownika
Kasprol

Post autor: Kasprol » śr lip 12, 2006 12:49 pm

Zbig zobacz jak prowadzi rozmowy Marzenka i sie nie dziw :-? :-? moze w realu jest super babka ale tu zawsze jest awantura . A inne opinie na temat rajdu moze byc kiepsko znalesc bo nie wszyscy co jezdza siedza na tym forum
Mój Tel 502-449-548 juz działam
Jeep reaktywacja faza kolejna destrukcja

Awatar użytkownika
Twardy

Kontaktowanie:

Post autor: Twardy » śr lip 12, 2006 1:27 pm

Inna pisze:
Marzenka_zubrowka pisze:Do ciebie i tylko do ciebie . Od samego początku zachowywałaś się jak gwiazda offrołdowa ....
woda sodowa uderzyla po MAGAMIE.... :wink:
Tak Was bolały naklejki z tego rajdu? Polecam gorąco zobaczyć jak jest zorganizowany.
MaxLux pisze:Ja do tej pory nie moge zapomniec 2 Patroli atakujacych PKP rozpedzajacych sie z walu przeciwpowodziowego o nachyleniu 30-40%... :o
Zdumiewające :)21
MaxLux pisze:Poza tym sam bylem pierwszy raz na rajdzie i bylo ZAJEBISCIE !!
w moim rozumieniu rajdu przeprawowego tak wlasnie powinnien on wygladac - piloci sprawdzajacy mozliwosc przejazdu, szukanie optymalnego podejscia do PKP ...

Tak, piloci powinni sprawdzać możliwość przejazdu, a nie szukać kierunku po okolicy, wtedy to galopada jest, a nie rajd
JarekK pisze:hmmm obserwator był i nie ma :-) czyżby ktoś tam na końcu kabla czuwał :)21
liczą się tylko pozytywne opinie :(

Ja kończę, bawcie się dobrze, kiedyś traficie na inną imprezę i będziecie wiedzieć o co mi chodziło :wink:

Dzięki @zbig
człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi

Awatar użytkownika
Zibi

Kontaktowanie:

Post autor: Zibi » śr lip 12, 2006 1:31 pm

No i w sumie teraz po tych wypowiedziach to nie wiem, czy żałować, że z powodu wyjazdu nie jechałem w tej edycji. Cos w tym wszystkim chyba jednak jest, skoro kolejny raz są narzekania i pretensje. Skąd inad słyszałem o bardzo niesportowym zachowaniu zwycięzców. Ale o tym nie ma co mówic.

Awatar użytkownika
Jerry

Post autor: Jerry » śr lip 12, 2006 1:34 pm

Nie chodzi o cenzure...
obserwator pisal z IP Twardego.
Zrodzilo to pewne kontrowersje ze tak powiem.
Disco 300 ES

Awatar użytkownika
Twardy

Kontaktowanie:

Post autor: Twardy » śr lip 12, 2006 1:45 pm

Jerry pisze:Nie chodzi o cenzure...
Już wyjaśniam z moderatorem na PW, było to jedno z IP którego bardzo rzadko używam w sieci komputerowej nie należącej do mnie. Nie był to post pisany przeze mnie Sam to teraz sprawdzam i jak zlokalizuję osobę dam znać moderatorowi.

Awatar użytkownika
MaxLux

Post autor: MaxLux » śr lip 12, 2006 1:45 pm

Jerry pisze:Nie chodzi o cenzure...
tez mi sie wydawalo ze Klon :)

coz - tez nie za bardzo dobrze swiadczy o kol Miętkim :lol:

A odnosnie zachowalnia, gwiazdorstwa itp to troche smiesznie wygladalo jak kolo z helmofonem na lbie po bagnach lazil i szczebiotal czule do mikrofonu "Kochanie wlacz sobie ogrzewanie, zasun szybki a ja zaraz wracam" :P

Awatar użytkownika
czaya
Kontaktowanie:

Post autor: czaya » śr lip 12, 2006 1:48 pm

MaxLux pisze:A odnosnie zachowalnia, gwiazdorstwa itp to troche smiesznie wygladalo jak kolo z helmofonem na lbie po bagnach lazil i szczebiotal czule do mikrofonu "Kochanie wlacz sobie ogrzewanie, zasun szybki a ja zaraz wracam" :P
jakbyś taki miał to byś używał więc nie wiem co w tym śmiesznego :roll:

Zuras
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Zuras » śr lip 12, 2006 1:54 pm

Witam Szacowną Brać Forumową!

Moze temat nieco ciężki ja na pierwszy pościk ale co mi tam...

Mial być to nasz pierwszy rajd.. oczywiście mialo być pięknie, a bylo jak zwykle! Brak czasu i niegotowy sprzęt, no i Żubry podziwialiśmy z perspektywy OBSERWATORÓW :)3 (mam nadzieje, że po tym poście nie podzielę losu przedmówcy, który zaginąl w tajemniczych okolicznościach ?? )

Palętaliśmy się wzdluż traski chcąc jak najwięcej podpatrzeć... Na piewszym OS'ie, w jednym z miejsc perfidnego podglądactwa 4 z 7 zalóg które mieliśmy okazję obejrzeć pytaly nas o drogę do PKC a jedna bez pytania pomknęla w siną dal i tylko zawziętość przyrody uchronila ich od powrotu do Bochni :). Niezrażeni tym wstępem przemieściliśmy się na ląke 2 OS'u, czyli Festiwal Świetlików. Z zapartych tchem obserwowaliśmy naszym zdaniem wnikliwe oględziny trasy przez tlum latarkowców. Niestety kiedy zalogi ruszyly okazalo się, iż to nie byly poszukiwania niespodzianek ale próby odnalezienia trasy :D Tempo do RMPST' owych nie należalo... Na koniec oświecil nas tekst wydobywający się z krótkofalówki kogoś obok " Gdzie ten traktor na most co mial być 30 min temu?" "Nie wiem ku...a. Dawaj ich. Jak się ktoś zakopie to się będziemy martwić!" No więc my zaczęliśmy się martwić na zapas i wróciliśmy do domu.
Uprzedzam możliwe komentarze:
-Jeste noobem, roadbooka widzialem raz i to w internecie 8) , pierwsza wtopę zaliczylem calkiem niedawno :D i pewnie gdybym jechal to bylbym happy. A tak mialem okazję zobaczyć nieco rajdu od kuchni i postanowilem coś pokasztanić :wink:

No i znając życie zaraz zostanę zjedzony żywcem :lol:
SJ410+SJ413+resory YJ = Glonojad

Awatar użytkownika
Pasza

Kontaktowanie:

Post autor: Pasza » śr lip 12, 2006 2:24 pm

wklejam post obserwatora ponieważ zbieżność wspólnego IP jest przypadkowa...czyli Twardy i Obserwator2 to dwie różne osoby...
pozdrawiam
Obserwator2 pisze:Witam wszystkich, czytam to forum od dawna, ale dzis nie wytrzymalem zeby się nie odezwac.

Ja rowniez byłem na tym rajdzie jako widz i musze przyznac racje osobie atakowanej przez organizatorow tzn. Twardemu.
Od mojej strony wygladało to nie jak rajd samochodow terenowych tylko harcerskie podchody. Slowa jakie padały z ust podobno zadowolonych uczestnikow nie sugerowały dobrej zabawy. Chyba glownym zadaniem było bieganie po lace z latarkami w poszukiwaniu trasy - NIKT nie wiedział gdzie ma jechac! W nocy wygladalo to jak klebowisko rozszalałych swietlikow w okresie godow.
Moim skromnym zdaniem atakowanie uczestnika na forum publicznym w sposob wulgarny nie swiadczy dobrze o organizatorach i sugeruje nieczyste sumienie.

Szkoda bo zmarnowałem swoj czas oczekujac ciekawego widowiska.

Mariusz W.

Awatar użytkownika
Twardy

Kontaktowanie:

Post autor: Twardy » śr lip 12, 2006 3:05 pm

MaxLux pisze:A odnosnie zachowalnia, gwiazdorstwa itp to troche smiesznie wygladalo jak kolo z helmofonem na lbie po bagnach lazil i szczebiotal czule do mikrofonu "Kochanie wlacz sobie ogrzewanie, zasun szybki a ja zaraz wracam" :P
Bo ja taki jestem, że opiekuję się kobietą, szczególnie tak zacną jak Ewa, która nie boi się (za kierownicą) uczestniczyć w rajdach terenowych. Przejechała CAŁE wyśmiewane przez niektórych Miastko.

Ty, nie napiszę kolego MaxLux, czy przyjmując Twoją metodę MiniLux obraziłeś mnie nie znając nas zupełnie. :evil:

Awatar użytkownika
zbig

Post autor: zbig » śr lip 12, 2006 3:09 pm

Kasprol pisze:Zbig zobacz jak prowadzi rozmowy Marzenka i sie nie dziw :-? :-? moze w realu jest super babka ale tu zawsze jest awantura..
Zdziwiony nie jestem, już tego doświadczyłem.. :-?
Jak to mówią: z każdym dniem nieuchronnie wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę

Awatar użytkownika
GUTMAN
Kontaktowanie:

Post autor: GUTMAN » śr lip 12, 2006 3:19 pm

:o :o :o
wow, pierona chwilke mnie nie było z racji wyjazdu, zaglądam na Forum, a tu taka zadyma!!!!!!

:)11

Ludzie, bo sie pozarzynacie w realu kiedyś !! :D
Szalony Iwan EVO (kto by zliczył!)
;)

Awatar użytkownika
Jerry

Post autor: Jerry » śr lip 12, 2006 3:23 pm

:)20 :)20 :)20

To Ty chyba prawdziwej zadymy nie widziales...
Taka tam wymiana pogladów ;-)
Disco 300 ES

Awatar użytkownika
zbig

Post autor: zbig » śr lip 12, 2006 3:27 pm

GUTMAN pisze:..Ludzie, bo sie pozarzynacie w realu kiedyś !! :D
W realu to byś niektórych nie poznał, cichutkie, grzeczniutkie, nijakie.."ą" i "ę" tylko.. :)23

Awatar użytkownika
MaxLux

Post autor: MaxLux » śr lip 12, 2006 3:36 pm

Konczac ta dyskusje chce Ci kolego Twardy powiedziec ze moja intencja nie bylo obrazanie kogokolwiek jeno rzetelne przedstawienie sytuacji ktora z Twojego punktu widzenia mogla nie byc zbyt obiektywna.

Obrazic zas sie mogli wlasnie na Ciebie organizatorzy bo Twoje zachowanie szczegolnie na moscie bylo delikatnie mowiac niewlasciwe

Mysle ze wiecej uczestnikow sie wypowie to wtedy inni beda mieli pelniejszy obraz tego co naprawde sie wydazylo

Awatar użytkownika
Twardy

Kontaktowanie:

Post autor: Twardy » śr lip 12, 2006 4:12 pm

Jerry pisze::)20 :)20 :)20

To Ty chyba prawdziwej zadymy nie widziales...
Taka tam wymiana pogladów ;-)
:)2 dokładnie :)21
MaxLux pisze:Konczac ta dyskusje chce Ci kolego Twardy powiedziec ze moja intencja nie bylo obrazanie kogokolwiek jeno rzetelne przedstawienie sytuacji ktora z Twojego punktu widzenia mogla nie byc zbyt obiektywna.
Widzę, że znowu się coś zmieniło, nigdy nie twierdziłem że są to obiektywne wypowiedzi, od początku były subiektywne.
Abyśmy byli kolegami to proponuję Ci abyś nie wypowiadał obraźliwych opinii po pierwszym rajdzie i na następne spotkanie wziął kratę piwa, ja wezmę drugą.
MaxLux pisze:Obrazic zas sie mogli wlasnie na Ciebie organizatorzy bo Twoje zachowanie szczegolnie na moscie bylo delikatnie mowiac niewlasciwe

Po pierwsze nie widziałeś od czego się wszystko zaczęło, a po drugie nie było w regulaminie zapisu o wazelinowaniu organizatora. Na moście wypowiedziałem słowa które jeszcze raz mogę powtórzyć i jeszcze raz.
Co do obrażania się na nas organizatora to wybacz, ale oni od kurf zaczeli i byli uprzejmi nas pierwsi obrazić, więc i tak łagodnie się to skończyło.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczno-sportowe”