Moderator: Pasza
Jak to gdzie.. ?Mag69 pisze:Marzena a gdzie ripostaTwardy pisze:
Dla zainteresowanych polecam mój subiektywny punkt widzenia, aby nie zaśmiecać jest tutaj http://pm4x4.home.pl/index.php?option=c ... 0&Itemid=1![]()
Marzenka_zubrowka pisze:A co do Ciebie Twardawy to mam gdzieś twoje opinie . Dla mnie ważni są ludzie którzy potrafią się bawić i są twardzi z natury a nie z Nicka . A to taśmy nie było , a to organizator był nie miły ,a to mineralnej mi nie dali a pisali ,że będzie , a PKPa nie chcieli pokazać , a później całą noc płakał w mankiety załogom ,wiesz co wszyscy z ulgą odetchnęli jak w końcu opuściłeś imprezę. A teraz pomyślcie ile by organizator musiał znieść mieć go przez cały czas .
![]()
. Wiesz co facet zdejmij krótkie majtki zacznij być dorosły .
Tak Was bolały naklejki z tego rajdu? Polecam gorąco zobaczyć jak jest zorganizowany.Inna pisze:woda sodowa uderzyla po MAGAMIE....Marzenka_zubrowka pisze:Do ciebie i tylko do ciebie . Od samego początku zachowywałaś się jak gwiazda offrołdowa ....
ZdumiewająceMaxLux pisze:Ja do tej pory nie moge zapomniec 2 Patroli atakujacych PKP rozpedzajacych sie z walu przeciwpowodziowego o nachyleniu 30-40%...![]()
MaxLux pisze:Poza tym sam bylem pierwszy raz na rajdzie i bylo ZAJEBISCIE
w moim rozumieniu rajdu przeprawowego tak wlasnie powinnien on wygladac - piloci sprawdzajacy mozliwosc przejazdu, szukanie optymalnego podejscia do PKP ...
liczą się tylko pozytywne opinieJarekK pisze:hmmm obserwator był i nie maczyżby ktoś tam na końcu kabla czuwał
Już wyjaśniam z moderatorem na PW, było to jedno z IP którego bardzo rzadko używam w sieci komputerowej nie należącej do mnie. Nie był to post pisany przeze mnie Sam to teraz sprawdzam i jak zlokalizuję osobę dam znać moderatorowi.Jerry pisze:Nie chodzi o cenzure...
obserwator pisal z IP Twardego.
Zrodzilo to pewne kontrowersje ze tak powiem.
tez mi sie wydawalo ze KlonJerry pisze:Nie chodzi o cenzure...
obserwator pisal z IP Twardego.
Zrodzilo to pewne kontrowersje ze tak powiem.
Obserwator2 pisze:Witam wszystkich, czytam to forum od dawna, ale dzis nie wytrzymalem zeby się nie odezwac.
Ja rowniez byłem na tym rajdzie jako widz i musze przyznac racje osobie atakowanej przez organizatorow tzn. Twardemu.
Od mojej strony wygladało to nie jak rajd samochodow terenowych tylko harcerskie podchody. Slowa jakie padały z ust podobno zadowolonych uczestnikow nie sugerowały dobrej zabawy. Chyba glownym zadaniem było bieganie po lace z latarkami w poszukiwaniu trasy - NIKT nie wiedział gdzie ma jechac! W nocy wygladalo to jak klebowisko rozszalałych swietlikow w okresie godow.
Moim skromnym zdaniem atakowanie uczestnika na forum publicznym w sposob wulgarny nie swiadczy dobrze o organizatorach i sugeruje nieczyste sumienie.
Szkoda bo zmarnowałem swoj czas oczekujac ciekawego widowiska.
Mariusz W.
Bo ja taki jestem, że opiekuję się kobietą, szczególnie tak zacną jak Ewa, która nie boi się (za kierownicą) uczestniczyć w rajdach terenowych. Przejechała CAŁE wyśmiewane przez niektórych Miastko.MaxLux pisze:A odnosnie zachowalnia, gwiazdorstwa itp to troche smiesznie wygladalo jak kolo z helmofonem na lbie po bagnach lazil i szczebiotal czule do mikrofonu "Kochanie wlacz sobie ogrzewanie, zasun szybki a ja zaraz wracam"
Jerry pisze:![]()
![]()
![]()
To Ty chyba prawdziwej zadymy nie widziales...
Taka tam wymiana pogladów
Widzę, że znowu się coś zmieniło, nigdy nie twierdziłem że są to obiektywne wypowiedzi, od początku były subiektywne.MaxLux pisze:Konczac ta dyskusje chce Ci kolego Twardy powiedziec ze moja intencja nie bylo obrazanie kogokolwiek jeno rzetelne przedstawienie sytuacji ktora z Twojego punktu widzenia mogla nie byc zbyt obiektywna.
MaxLux pisze:Obrazic zas sie mogli wlasnie na Ciebie organizatorzy bo Twoje zachowanie szczegolnie na moscie bylo delikatnie mowiac niewlasciwe
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości