jedynie to pitolenie - najbardziej prestiżowy rajd w europie

Moderator: Pasza
w sumie to zrobilibyście wiosenną edycje bo u was to przynajmniej teren był i aspiracje organizatorów.Miskiller pisze:ciebie ? strach ? ....leszek pisze:...to jakoś mnie strach ogarnoł![]()
ja bym chetnie pojechal zobaczyc to naj... choc patrze na strone i mnie tez strach ogarnia...
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem - na extremie się nie znam i mało mnie to interesuje. Natomiast o turystyce w tym off-roadowej (nie wyprawach) co nieco pojęcia mam, trasy odpowiadające klasie turyst. które miałem okazję prowadzić zazwyczaj ludziom się podobająTwardy pisze:@michał że się tak zapytam:
kto w Waszym madafakahardcore rajdzie będzie trasę extremy ustawiał i czym?
Czytam jeszcze raz i Twoja wypowiedź sugeruje że wiesz jak będzie wyglądał turystyk bo będziesz go ustawiał. Pozwala również domyślać się, że jesteś jednym z organizatorów. Wyjaśniłeś że nie, ustawiasz trasę bo zostałeś o to poproszony, czy organizator nie ma własnych samochodów ?Michał pisze:Stary temat, ale impreza coraz bliżej - na ekstremach się nie znam, turystyk będzie adekwatny do nazwy z ciekawszymi momentami, ładnymi widokami, ale do przejechania seryjnym samochodem (znaczy suką). Na razie w terenie jest totalna kaszana, dużo połamanych drzew, spore zaspy itp. atrakcje.
Michał pisze:Widzisz taka forma postu jest, czasem nie warto na dzień dobry wtrącać podtekstów ironicznych...
(...)
Twoja wolaTwardy pisze:Postaram się na przyszłość tak formułować pytania aby było milutko, nie używać słów ogólnie stosowanych na tym forum, zrobić odpowiednią ilość kopii a na koniec owinąć w grubą warstwę bawełny.
Twardy pisze:@michał że się tak zapytam:
Tylko skierowane do niewłaściwej osoby, w pierwszym poście napisałem że ekstrem to nie moja piaskownica, co powinno wyczerpać dalsze dywagacje.Twardy pisze:... Co do podtekstów to moje pytanie ich nie ma, to jest proste pytanie kto i czym będzie ustawiał trasę...
GUTMAN pisze:W tej właśnie sprawie naszrajbowałem maila z czystej ciekawości, oto odpowiedź:skorek pisze:ciekawe co jeszcze tam bedzie naj.![]()
pewnie wpisowe![]()
![]()
Witam,
Koszty orientacyjnego wpisowego:
Klasa Tourist : 300 zł
Klasa Adventure: 600 zł
Klasa No limit: 900 zł
Więc nie mało.....
Kod: Zaznacz cały
Wpisowe
Tourist
350 zł + VAT*
Adventure
700 zł + VAT*
No limit
900 zł + VAT*
* cena za załogę
Uroczysta kolacja**
150 zł + VAT*
* cena za jedną osobę
WAŻNE
Po 1 kwietnia 2007 opłata za uroczystą kolację wynosić będzie 200 zł.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość