Białe Błoto Chełm 21-22.06.2008
Moderator: Pasza
Białe Błoto Chełm 21-22.06.2008 II Runda Pucharu Okręgu
Uczestnicy klasy EXTREM poszukiwani
Będzie lajtowo
nie ma się czego bać ...
Czyżby twardzioszków zabrakło

Czyżby twardzioszków zabrakło

Ta sama droga z powrotem , nigdy nie jest taka sama ...
Trochę za późno się sie obudziliście z tym rajdem
I data troche koliduje np.z czapajami.
Gdybym wiedział z 2 miesiące wcześniej to na extremie pojawiłbym się z przyjemnością !
Wiekszość załóg typu extrem duuuużo wcześniej planuje gdzie jedzie ( przygotowanie auta , poprzedni i następny rajd itp.) , musicie jako organizatorzy brać to pod uwagę .
Pozdrawiam i trzymam kciuki za imprezę ( piszę sie na przyszły rok - chyba ,że znów coś będzie kolidować)

Gdybym wiedział z 2 miesiące wcześniej to na extremie pojawiłbym się z przyjemnością !
Wiekszość załóg typu extrem duuuużo wcześniej planuje gdzie jedzie ( przygotowanie auta , poprzedni i następny rajd itp.) , musicie jako organizatorzy brać to pod uwagę .
Pozdrawiam i trzymam kciuki za imprezę ( piszę sie na przyszły rok - chyba ,że znów coś będzie kolidować)
Xtreme Off Road Team
692 490 694
692 490 694
Nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić za to , że tak późno ukazało się ogłoszenie , mimo tego , że termin rajdu była ustalona już w marcu.m.wilk pisze:Trochę za późno się sie obudziliście z tym rajdemI data troche koliduje np.z czapajami.
JA jako biedny żuczek

Mogę tylko obiecać , że każda następna impreza organizowana przeze mnie pozostanie na długo w Waszej pamięci

Wiadomości z ostatniej chwili:
- wpisowe 150 zł
- dla chętnych hotel 20m obok w cenie ok 50zł za pokój 2 osobowy
- z powodu zbyt małej ilości zgłoszeń do klasy extremalnej najprawdopodobniej z niej zrezygnujemy.
Wszelkie pytania:
ufo4x4@op.pl tel.510 022 220
- wpisowe 150 zł
- dla chętnych hotel 20m obok w cenie ok 50zł za pokój 2 osobowy
- z powodu zbyt małej ilości zgłoszeń do klasy extremalnej najprawdopodobniej z niej zrezygnujemy.
Wszelkie pytania:
ufo4x4@op.pl tel.510 022 220
Lecisz z siennicy na chełm przez pokrówkę.
Pokrówka odbijasz w lewo przed urzędem gminy, po przeciwnej będziesz widzial oczojebny żółty lub zielony sklep ogrodniczy. Jedziesz prosto przez te osiedle domków jednorodzinnych (ul. metalowa) do pierwszego skrzyżowania z pasem zieleni na środku. Odbijasz w lewo i prosto nie zmieniając drogi jakieś 3,5km do zjazdu w drogę gruntową po prawej stronie
Skręcasz w prawo, jadąc gruntówka będziesz widział po lewej boisko.
Dalej prosto i kieruj się samochodami na horyzoncie (max. 1,5km) lub warkotem silników z prawej strony. Jeśli jeszdziesz 4x4. Nie wiem jaki jest stan tej drogi.
Płaskim jedziesz podobnie tyle, że wczesniej jakiś 1km będziesz miał skamuflowaną drogę z płyt betonowych po prawej stronie zaraz za dluggiiimmm drewnianym ogrodzeniem, którą lepiej jechać jeśli gruntówka jest mocno rozjechana.
W Chełmie chyba świeci słońce więc nie powinno być problemów
W razie problemów pytajcie miejscowych lub na cb. Każdy wie, gdzie to jest.
pzdr
Pokrówka odbijasz w lewo przed urzędem gminy, po przeciwnej będziesz widzial oczojebny żółty lub zielony sklep ogrodniczy. Jedziesz prosto przez te osiedle domków jednorodzinnych (ul. metalowa) do pierwszego skrzyżowania z pasem zieleni na środku. Odbijasz w lewo i prosto nie zmieniając drogi jakieś 3,5km do zjazdu w drogę gruntową po prawej stronie

Skręcasz w prawo, jadąc gruntówka będziesz widział po lewej boisko.
Dalej prosto i kieruj się samochodami na horyzoncie (max. 1,5km) lub warkotem silników z prawej strony. Jeśli jeszdziesz 4x4. Nie wiem jaki jest stan tej drogi.
Płaskim jedziesz podobnie tyle, że wczesniej jakiś 1km będziesz miał skamuflowaną drogę z płyt betonowych po prawej stronie zaraz za dluggiiimmm drewnianym ogrodzeniem, którą lepiej jechać jeśli gruntówka jest mocno rozjechana.
W Chełmie chyba świeci słońce więc nie powinno być problemów

W razie problemów pytajcie miejscowych lub na cb. Każdy wie, gdzie to jest.
pzdr
Pajero 2,8TD LWB, bodylift 2'' i MT 33x12,5''
No i po imprezce , nie widziałem wszystkich OSów , bo byłem widzem ,
ale Wojsławicka sadzawka powaliła mnie na kolana
, obudził się we mnie lokalny patriotyzm
i musiałem choć na chwilę schlapać się w błocie.
Gratulacje dla Ciebie shpon i dla ekipy oby zapał was nie opuszczał

Plush dawaj fotki pewnie masz z 1500

Gratulacje dla Ciebie shpon i dla ekipy oby zapał was nie opuszczał

Plush dawaj fotki pewnie masz z 1500

Jakie wrażenia po rajdzie ?
Oficjalne wyniki KJST:
1 miejsce: Mariusz Suseł i Arkadiusz Grzesiak, patrol GR, NZ
2 miejsce: Mariusz Kuna , patrol GR, Czapaj Team
3 miejsce: Ewa i Paweł Matkowscy , patrol GR, NZ
4 miejsce: Robert Popek , samurai, CHKMJT
5 miejsce: Tomasz Wawryniuk i Paweł Czerniakiewicz , samurai, CHKMJT
6 miejsce: Artur Stopa i Marcin Węgrzyn , Uaz , NZ
Dziękuję wszystkim załogom za udział w rajdzie , mam nadzieję , że dobrze się bawiliście i odwiedzicie nas jeszcze jesienią . Przepraszam jednocześnie , że w niedzielę 22 czerwca nie padało, ale nasz miejscowy zaklinacz deszczu jeszcze nie wyjechał z PP3
.
Proszę o opinie dotyczące rajdu , tras , roadbooka itp. Pozwoli mi to w jesiennej edycji sponiewierać Was jeszcze bardziej
.
Trochę fotek : http://public.fotki.com/ufo4x4/biae-boto-2008-ii-r/
Pozdrawiam , ufo.
1 miejsce: Mariusz Suseł i Arkadiusz Grzesiak, patrol GR, NZ
2 miejsce: Mariusz Kuna , patrol GR, Czapaj Team
3 miejsce: Ewa i Paweł Matkowscy , patrol GR, NZ
4 miejsce: Robert Popek , samurai, CHKMJT
5 miejsce: Tomasz Wawryniuk i Paweł Czerniakiewicz , samurai, CHKMJT
6 miejsce: Artur Stopa i Marcin Węgrzyn , Uaz , NZ
Dziękuję wszystkim załogom za udział w rajdzie , mam nadzieję , że dobrze się bawiliście i odwiedzicie nas jeszcze jesienią . Przepraszam jednocześnie , że w niedzielę 22 czerwca nie padało, ale nasz miejscowy zaklinacz deszczu jeszcze nie wyjechał z PP3

Proszę o opinie dotyczące rajdu , tras , roadbooka itp. Pozwoli mi to w jesiennej edycji sponiewierać Was jeszcze bardziej

Trochę fotek : http://public.fotki.com/ufo4x4/biae-boto-2008-ii-r/
Pozdrawiam , ufo.
To i ja swoją galeryjkę dołożę:
http://picasaweb.google.pl/andrzej.kras ... aEBOto2008
http://picasaweb.google.pl/andrzej.kras ... aEBOto2008
Pozdrawiam
Plush
GG: 12108
Vitara '91 1,6B Fedima 31/10.5/15
Plush
GG: 12108
Vitara '91 1,6B Fedima 31/10.5/15
Witam, chciałam raz jeszce tym razem publicznie i oficjalnie podziękować organizatorom. Rajd zorganizowany w taki sposób że inni robiacy imprezy powinni się tego uczyć od was. Świetne, zróżnicowane i mocne os-y, doskonała atmosfera, w odpowiednich momentach zapewniane jedzenie, niezwykła jak na taki rajd pula nagród, kanalizowanie każdego objawu niezdrowego ciśnienia itd. to tylko kilka plusów
. a było znacznie więcej
Proponujemy najstepnym razem pozostać przy formule os-ów wyjazdowych a drugi dzień w jednym miejscu
W szcególności chciałam podziękować za to że organizator pomógł nam w kwestii złamanego panharda - bo bez was nigdzie byśmy już nie dojechali, ani na kolejny os ani do domu
Następnym razem jesteśmy u was na 100%
.
Pozdrawiamy serdecznie
Zielony patrol 35" (ewa i paweł)

Proponujemy najstepnym razem pozostać przy formule os-ów wyjazdowych a drugi dzień w jednym miejscu

W szcególności chciałam podziękować za to że organizator pomógł nam w kwestii złamanego panharda - bo bez was nigdzie byśmy już nie dojechali, ani na kolejny os ani do domu

Następnym razem jesteśmy u was na 100%

Pozdrawiamy serdecznie
nowa i do tego baba
patrol GR
patrol GR
Ufo przesyłać buziaczki Słońca Mojematkowka pisze:Witam, chciałam raz jeszce tym razem publicznie i oficjalnie podziękować organizatorom. Rajd zorganizowany w taki sposób że inni robiacy imprezy powinni się tego uczyć od was. Świetne, zróżnicowane i mocne os-y, doskonała atmosfera, w odpowiednich momentach zapewniane jedzenie, niezwykła jak na taki rajd pula nagród, kanalizowanie każdego objawu niezdrowego ciśnienia itd. to tylko kilka plusów. a było znacznie więcej
Proponujemy najstepnym razem pozostać przy formule os-ów wyjazdowych a drugi dzień w jednym miejscu![]()
W szcególności chciałam podziękować za to że organizator pomógł nam w kwestii złamanego panharda - bo bez was nigdzie byśmy już nie dojechali, ani na kolejny os ani do domu![]()
Następnym razem jesteśmy u was na 100%![]()
.
Pozdrawiamy serdecznie

Pod Wojsławicami.impet pisze:http://lh6.ggpht.com/andrzej.krasnowski ... imgmax=512
Gdzie znajduje się taka sadzawka?
Już jutro jedziemy oczyszczać wąwozy na trasę następnego rajdu i myślę , że następnym razem też skorzystamy z uprzejmości właścicieli Wojsławickiej łąki i znowu zrobimy taki pokaz. Niezbędne informacje niebawem.RomanK pisze:Już żałuje że nawet nie pokibicowałem![]()
następnej okazji nie przeoczę.
Pozdrawiam.
- terenowiec69
-
Mam tu dla was niespodziankę,filmik z waszym patrolem w roli głównej.matkowka pisze:Witam, chciałam raz jeszce tym razem publicznie i oficjalnie podziękować organizatorom. Rajd zorganizowany w taki sposób że inni robiacy imprezy powinni się tego uczyć od was. Świetne, zróżnicowane i mocne os-y, doskonała atmosfera, w odpowiednich momentach zapewniane jedzenie, niezwykła jak na taki rajd pula nagród, kanalizowanie każdego objawu niezdrowego ciśnienia itd. to tylko kilka plusów. a było znacznie więcej
Proponujemy najstepnym razem pozostać przy formule os-ów wyjazdowych a drugi dzień w jednym miejscu![]()
W szcególności chciałam podziękować za to że organizator pomógł nam w kwestii złamanego panharda - bo bez was nigdzie byśmy już nie dojechali, ani na kolejny os ani do domu![]()
Następnym razem jesteśmy u was na 100%![]()
.
Pozdrawiamy serdecznie
terenowiec69
http://www.youtube.com/watch?v=XaNkDJdTL5s
terenowiec69,GAZ 69 AM 1964r,GAZ 69 M 1971r,
- terenowiec69
-
Re: Białe Błoto Chełm 21-22.06.2008
Niebawem następna edycja .
Tym razem 18-19 kwietnia 2009 + prolog w piątek 17.04.2009.
Kto był ten i będzie
Szczegóły wkrótce.
P.S. Galeria zdjęć z poprzedniej imprezy : http://public.fotki.com/ufo4x4/biae-boto-2008-ii-r/
Tym razem 18-19 kwietnia 2009 + prolog w piątek 17.04.2009.
Kto był ten i będzie

Szczegóły wkrótce.
P.S. Galeria zdjęć z poprzedniej imprezy : http://public.fotki.com/ufo4x4/biae-boto-2008-ii-r/