17-19 kwietnia 2009 KJST Biale Błoto 4x4 Chełm
Moderator: Pasza
- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
Re: 17-19 kwietnia 2009 KJST Biale Błoto 4x4 Chełm
Nie nasiepaliśmy dużo fotek bo zapomnieliśmy aparatury zabrać w piątek na pokład TOY-TOYa, ale coś mamy głównie z toru, do wglądu na naszej stronie:
http://www.4x4.radom.pl/component/optio ... itstart,0/
http://www.4x4.radom.pl/component/optio ... itstart,0/
ROCKY 2.8D '88
Ja zrobiłem prawie 1500. Jak przez nie przebrnę przez nie to cosik zamieszczę i od siebie 

Pozdrawiam
Plush
GG: 12108
Vitara '91 1,6B Fedima 31/10.5/15
Plush
Witam wszystkich
po rajdzie kilka spraw do wyjaśnienia
co to k... sie dzieje w polskim sporcie PZPN cały siedzi niedługo sędziów na mecze będziemy przywozić z zagranicy a tu w kjst ten sam kibel
Znowu wygrali warszawiacy u czapaji wygrali u was wygrali oni musza mieć kogoś strasznie wysoko
nic nie sugeruje ale myśle że był przekręt z wynikami tak samo jak u czapaji latem 2008
jak załoga nr 3 jadąca niebieskim wranglerem z jedna taryfa na odcinku na torfach ma 3 miejsce
To raczej niemożliwe
Chciałbym żeby oficjalnie organizator powiedział jak to sie stało
co to k... sie dzieje w polskim sporcie PZPN cały siedzi niedługo sędziów na mecze będziemy przywozić z zagranicy a tu w kjst ten sam kibel
Znowu wygrali warszawiacy u czapaji wygrali u was wygrali oni musza mieć kogoś strasznie wysoko
nic nie sugeruje ale myśle że był przekręt z wynikami tak samo jak u czapaji latem 2008
jak załoga nr 3 jadąca niebieskim wranglerem z jedna taryfa na odcinku na torfach ma 3 miejsce
To raczej niemożliwe
-
-
wrobelxx pisze:Witam wszystkich
To raczej niemożliwe
Sie Kolega nie nerwi. Sie sprawdzi . Sie odpowie. Na wałek raczej bym nie liczył bo organizejter silnie uczuciowy w tej materii.
Może pomyłka, choć też wątpię. Warszawiacy jadą timem i mają świetną technikę robienia wyniku oraz wielką wolę walki.
Poczekajmy z tak daleko idącymi wnioskami. Gwarantuję ,że organizator tę sprawę wyjaśni , przedstawi kwity na te okoliczność i ,jeśli była pomyłka ,to elegancko się poskłada
oraz przeprosi. Znając jednak UfÓ i jego skrupulatność w liczeniu ułamków /sekund/nie sądzę żeby taka pomyłka zaszła.
Pozdrawiam - Jarząbek Wacław
nie ma w rockym nic z patrola
Wydawało mi się , że czasy wojenki już przeminęły , a że mamy trochę z Panem Prezesem na pieńku więc El matadoru się nie denerwuj , bo nie warte tego to g.wno co te słowa napisało.
Wszystko to z powodu żalu ...
Nie żalu za grzechy , których jak sądzę popełniłem bez liku .
Tutaj ustosunkuję się oficjalnie ale do Pańskiej O Wielki Prezesie osoby :
żalu , że tak późno zorientowałem się z jaką fałszywą kanalią mam do czynienia.
A znaliśmy się przecież nie od dzisiaj ... Zaskoczyłeś mnie tą podłą ironią .
Ponieważ epitety pod Twoim adresem , które przychodzą mi na myśl byłyby raczej komplementami - nie będę Cię tutaj nimi rozpieszczał.
Zapomniałeś jak sądzę , że opowiem Ci o nich stojąc przed Tobą z uśmiechniętą gębą.
Szczerze gratuluję Rajdos Ekipos zwycięstwa , jak też gratuję umiejętności , które w połączeniu ze zgraniem w teamie w głównej mierze się do niego przyczyniło.
Regulamin KJST jest przepisowo przeniesiony z rajdów "płaskich" , niestety niektóre punkty tego regulaminu czasem wypaczają wynik końcowy rajdu samochodów terenowych. Bezlitośnie wykorzystało to Rajdos Ekipos tworząc zgrany zespół - znaleźli klucz do sukcesu , po prostu stosują się do przepisów.
Jak coś nie jest zabronione to jest dozwolone
.
Mało kto , wie to tak doskonale jak Ty Panie Prezesie ...

Serdecznie wszystkich , którzy te słowa czytają - prócz jednej osoby - przepraszam za użyte tu przeze mnie słownictwo.wrobelxx pisze:Chciałbym żeby oficjalnie organizator powiedział jak to sie stało
Wszystko to z powodu żalu ...
Nie żalu za grzechy , których jak sądzę popełniłem bez liku .
Tutaj ustosunkuję się oficjalnie ale do Pańskiej O Wielki Prezesie osoby :
żalu , że tak późno zorientowałem się z jaką fałszywą kanalią mam do czynienia.
A znaliśmy się przecież nie od dzisiaj ... Zaskoczyłeś mnie tą podłą ironią .
Ponieważ epitety pod Twoim adresem , które przychodzą mi na myśl byłyby raczej komplementami - nie będę Cię tutaj nimi rozpieszczał.
Zapomniałeś jak sądzę , że opowiem Ci o nich stojąc przed Tobą z uśmiechniętą gębą.

Szczerze gratuluję Rajdos Ekipos zwycięstwa , jak też gratuję umiejętności , które w połączeniu ze zgraniem w teamie w głównej mierze się do niego przyczyniło.
Regulamin KJST jest przepisowo przeniesiony z rajdów "płaskich" , niestety niektóre punkty tego regulaminu czasem wypaczają wynik końcowy rajdu samochodów terenowych. Bezlitośnie wykorzystało to Rajdos Ekipos tworząc zgrany zespół - znaleźli klucz do sukcesu , po prostu stosują się do przepisów.
Jak coś nie jest zabronione to jest dozwolone

Mało kto , wie to tak doskonale jak Ty Panie Prezesie ...

a ja myślałem ze jednak ustawiłeś ten rajd tak samo jak ja swój
to takie proste rozwiązanie chyba najłatwiejsze ze wszystkich
powiedzieć ze wyniki są ustawione i dlatego sie nie wygrało
i nie nazywaj mnie kanalią bo ja akurat lubię Ciebie twoją pasje i zaangażowanie i prawdopodobnie przyjadę na twoją następna imprezę (chyba ze mnie nie zaprosisz)
ale wyniki były ustawione tak samo u ciebie jak i u mnie a to ty pierwszy nazwałeś mnie oszustem pół roku temu wiec sie nie gniewaj
i nie nazywaj mnie kanalią bo ja akurat lubię Ciebie twoją pasje i zaangażowanie i prawdopodobnie przyjadę na twoją następna imprezę (chyba ze mnie nie zaprosisz)
ale wyniki były ustawione tak samo u ciebie jak i u mnie a to ty pierwszy nazwałeś mnie oszustem pół roku temu wiec sie nie gniewaj
Jesteś kanalią.wrobelxx pisze:a ja myślałem ze jednak ustawiłeś ten rajd tak samo jak ja swój
Twoi sędziowie (zresztą jeden chyba nawet z rodziny

Na Białym Błocie skrupulatnie mierzyliście czasy i doskonale wiesz , że wszystko było w porządku.
Będę zapraszał Cię na wszystkie edycje i mimo tego , że Cię nie lubię , możesz być pewien gry i sędziowania fair.
Dalszą dyskusję na ten temat uważam za jałową , nie wydzwaniaj do mnie tak jak przed chwilą . Nie załagodzisz sytuacji a ja nie mam ochoty z Tobą rozmawiać.
Abstrahując - jak miałem wygrać skoro nie jechałem

-
Kaktus zapodal kolejny odninek 1/3 Bialego Blota warto zobaczyc
http://www.youtube.com/watch?v=tsEq_JRkfg4

TAK MNIE ZWĄ EL KOPYTO-KITKA-KILLER ... SAMURAJ 1.3 a teraz KILER II 1.6 16v http://www.chelm4x4.pl
Abstrahując od wypowiedzi powyżej chcieliśmy serdecznie podziękować zarówno organizatorowi, jego ekipie oraz wszystkim uczestnikom za fantastyczną zabawę. Ufo - jesteśmy u ciebie zawsze kiedy tylko jesteśmy mile widziani i na każdym kolejnym rajdzie, ja w końcu musze te OS-y w nocy przejechać a przecież nigdzie indziej takich nie znajdę:P
Konstruktywnie: OS-y fantastyczne, długie i zróżnicowane w szczególności 2 i 5. OS nr 4 wymaga lepszego oznaczenia trasy przejazdu i całość może nieco szlifu w organizacji. Jesteśmy bardzo zadowoleni, świetnie się bawiliśmy i dużo pojeździliśmy - no i do Wawy na kołach wróciliśmy (co dla nas też się liczy).
Gratulacje dla Rajdos Ekipos - to zaszczyt z wami przegrać, świetny team tworzycie, tak trzymać!
Ufo - dzięki za wszystko i do zobaczenia, mam nadzieje szybko
Pozdrawiamy
Ciacha (ewa i paweł, patrol)
Konstruktywnie: OS-y fantastyczne, długie i zróżnicowane w szczególności 2 i 5. OS nr 4 wymaga lepszego oznaczenia trasy przejazdu i całość może nieco szlifu w organizacji. Jesteśmy bardzo zadowoleni, świetnie się bawiliśmy i dużo pojeździliśmy - no i do Wawy na kołach wróciliśmy (co dla nas też się liczy).
Gratulacje dla Rajdos Ekipos - to zaszczyt z wami przegrać, świetny team tworzycie, tak trzymać!
Ufo - dzięki za wszystko i do zobaczenia, mam nadzieje szybko
Pozdrawiamy
Ciacha (ewa i paweł, patrol)
nowa i do tego baba
patrol GR
patrol GR
Pozdrawiam
Plush
Plush
-
A gdzie reszta z 1500Plush pisze:Ja zrobiłem prawie 1500. Jak przez nie przebrnę przez nie to cosik zamieszczę i od siebie

TAK MNIE ZWĄ EL KOPYTO-KITKA-KILLER ... SAMURAJ 1.3 a teraz KILER II 1.6 16v http://www.chelm4x4.pl
Pozdrawiam
Plush
Plush
widzisz jak to zajebiście jest jak ktoś mówi że rajd był ustawiony
fajnie sie czujesz
mam nadzieje że nie
bo latem mi było przykro
a teraz mi jest przykro bo znowu sie sadzisz i nie wiesz po co napisałem ta wiadomość
Czy ty nic nie zrozumiałeś
fajnie sie czujesz
mam nadzieje że nie
bo latem mi było przykro
a teraz mi jest przykro bo znowu sie sadzisz i nie wiesz po co napisałem ta wiadomość

Widzę , że to Ty nic nie zrozumiałeś.wrobelxx pisze:widzisz jak to zajebiście jest jak ktoś mówi że rajd był ustawiony
fajnie sie czujesz
mam nadzieje że nie
bo latem mi było przykro
Już pisałem , że elokwencja nie pomoże Ci w obronie , nie wymigasz się.
Było Ci przykro latem bo powinno. Ciesz się , że nie bolało.
Różnica pomiędzy nami jest subtelna: Ty jako organizator jesteś winny oszustwa - ja gram fair.
Dlatego między innymi nigdy nie będzie cienia szansy , żebyśmy stworzyli coś razem.
Schowaj się więc w swojej jamie , nie sącz jadu i nie wystawiaj na próbę mojej cierpliwości , bo nie mam do Ciebie daleko.
-
-
ufo4x4 pisze:Widzę , że to Ty nic nie zrozumiałeś.wrobelxx pisze:widzisz jak to zajebiście jest jak ktoś mówi że rajd był ustawiony
fajnie sie czujesz
mam nadzieje że nie
bo latem mi było przykro
Już pisałem , że elokwencja nie pomoże Ci w obronie , nie wymigasz się.
Było Ci przykro latem bo powinno. Ciesz się , że nie bolało.
Różnica pomiędzy nami jest subtelna: Ty jako organizator jesteś winny oszustwa - ja gram fair.
Dlatego między innymi nigdy nie będzie cienia szansy , żebyśmy stworzyli coś razem.
Schowaj się więc w swojej jamie , nie sącz jadu i nie wystawiaj na próbę mojej cierpliwości , bo nie mam do Ciebie daleko.
Dajcie już spokój tym nic nie wnoszącym do sprawy debatom . Ufó nie lubi Cie Prezesie / wiem ,że ma powody/ i już . Na tym poprzestańcie.
Ja zawsze darzyłem Czapajski team sympatią za wspaniałą walkę .W Chełmie również pokazaliście klasę zdobywając koncertowo pieczątkę X 1,
ale przynieśliście wstyd teamowi robiąc X 3 od strony łąki . Dla mnie to oszustwo /cwaniactwo/ i bede je pietnował na każdym kroku , bo Czapaj Team zawsze kojarzony był
z fair play. To mówiłem ja . Czuwaj.
nie ma w rockym nic z patrola
Wy se tu gadu gadu a o pysznej grochuweczce z gar kuchni nikt nie wspomniał pyszna była pierwsza liga taka wyczesana i jebana gorrąca Pozdrawiam
Gorąca była zajebiście, dokładnie tak samo jak smaczna!
Terenowiec69 się sprawił!
Terenowiec69 się sprawił!
Pozdrawiam
Plush
Plush
-
I kucharzowi za dobry smak w jez przygotowaniu 

Witam wszystkich ponownie.
W odpowiedzi na Wasze pytania odnośnie zdjęć z imprezy chciałbym prosić o troszkę cierpliwości z Waszej strony. Dzięki uprzejmości naszych dwóch niezastąpionych fotoreporterów Plush-a i Kaktusa zmontowany zostanie "fotoplasitkon" Biało Błotny
, który powielony w większej ilości egzemplarzy zostanie niezwłocznie do Was wysłany.
Pozdrawiam.
P.S.
W niedługim czasie planujemy niekomercyjną Bezciśnieniową Integrację Weekendową na max 20 aut z noclegiem pod gołym niebem i innymi niespodziankami. Jeżeli będzie zainteresowanie , wrzucę ten temat na forum.
W odpowiedzi na Wasze pytania odnośnie zdjęć z imprezy chciałbym prosić o troszkę cierpliwości z Waszej strony. Dzięki uprzejmości naszych dwóch niezastąpionych fotoreporterów Plush-a i Kaktusa zmontowany zostanie "fotoplasitkon" Biało Błotny

Pozdrawiam.
P.S.
W niedługim czasie planujemy niekomercyjną Bezciśnieniową Integrację Weekendową na max 20 aut z noclegiem pod gołym niebem i innymi niespodziankami. Jeżeli będzie zainteresowanie , wrzucę ten temat na forum.
- Igor V8
-
Ha ha ha ha .....
Karłowicz znowu namieszał
Gdzie nie pojadą z Dareckim i Miłkiem to opierdzielą wszystko
Oby tak dalej
... a pozostali Panowie
Przestańcie pierdzielić o ustawionych rajdach ... prezentujecie w ten sposób swoją niską samoocenę
Ćwiczcie .... ćwiczcie i ... w wolnym czasie ćwiczcie
Brawo chłopaki
Karłowicz znowu namieszał

Gdzie nie pojadą z Dareckim i Miłkiem to opierdzielą wszystko

Oby tak dalej

... a pozostali Panowie
Przestańcie pierdzielić o ustawionych rajdach ... prezentujecie w ten sposób swoją niską samoocenę

Ćwiczcie .... ćwiczcie i ... w wolnym czasie ćwiczcie

Brawo chłopaki

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

Grzesiek Chełm
UAZ 315126 1991rok
GG 3371746
UAZ 315126 1991rok
GG 3371746
Witam ponownie.
Uprzejmie proszę uczestników rajdu zainteresowanych otrzymaniem płyty ze zdjęciami i filmami z Białego Błota 2009 o podanie danych do wysyłki na PW.
imię , nazwisko , adres do wysyłki i numer startowy
Uprzejmie proszę uczestników rajdu zainteresowanych otrzymaniem płyty ze zdjęciami i filmami z Białego Błota 2009 o podanie danych do wysyłki na PW.
imię , nazwisko , adres do wysyłki i numer startowy