II Edycja "MISTRZOSTWA ŚLĄSKA OFF-ROAD (MŚOR)"
Moderator: Pasza
Re: II Edycja "MISTRZOSTWA ŚLĄSKA OFF-ROAD (MŚOR)"
no no imprezka fajna
"na szczęscie" na moim odcinku sędziowskim nie mialem sytuacji żeby kogos zdyskwalifikować lub uniemozliwic dalszej jazdy

Suzuki Samurai lift +3" koła 31" na sprzedaż
Jeep WG - wycieczkowóz
Jeep WG - wycieczkowóz
-
Myśmy zrobili 19 rund i przedni most padł.
Ale sędziowie OK
!!!!
Ale sędziowie OK

Trasa przygotowana jak rok temu znakomicie
sędziowie jak na każdej edycji spisywali się super Nawet kawały na raty opowiadali przy odbijaniu ekd ( dzięki )
Po raz pierwszy wprowadzono okrążenie zapoznawcze przed rozpoczęciem co oszczędziło nam troszkę nogi
Kurz chyba wpisał sie już w stały punkt programu ale nie ma że boli trzeba jechać czasem na ślepo ale do przodu
Swój debiut generalnie zaliczam do bardzo udanych
i mam nadzieję że za rok również uda się wystartować i dojechać do mety bez uszczerbku na zdrowiu suzuczki
Dzięki za dobrą zabawę i sportową rywalizację
Prośba do wszystkich Jeśli dysponujecie jakimiś zdjęciami lub filmami z niebieską suzuczką
to bardzo proszę o jakiś link albo coś

Po raz pierwszy wprowadzono okrążenie zapoznawcze przed rozpoczęciem co oszczędziło nam troszkę nogi

Kurz chyba wpisał sie już w stały punkt programu ale nie ma że boli trzeba jechać czasem na ślepo ale do przodu

Swój debiut generalnie zaliczam do bardzo udanych

Prośba do wszystkich Jeśli dysponujecie jakimiś zdjęciami lub filmami z niebieską suzuczką

a ten bankiet :p noł koment
do teraz mnie trzyma ...

Jeep WG - wycieczkowóz
Jeep WG - wycieczkowóz
Bialka min. dzięki Twojej jezdzie moja ukochana przekonała się to tych "głośnych dżipów". Juz pytała kiedy my w takim rajdzie pojedziemybialka pisze:Trasa przygotowana jak rok temu znakomiciesędziowie jak na każdej edycji spisywali się super Nawet kawały na raty opowiadali przy odbijaniu ekd ( dzięki )
Po raz pierwszy wprowadzono okrążenie zapoznawcze przed rozpoczęciem co oszczędziło nam troszkę nogi![]()
Swój debiut generalnie zaliczam do bardzo udanychi mam nadzieję że za rok również uda się wystartować i dojechać do mety bez uszczerbku na zdrowiu suzuczki
![]()
Prośba do wszystkich Jeśli dysponujecie jakimiś zdjęciami lub filmami z niebieską suzuczkąto bardzo proszę o jakiś link albo coś

Jeep ZJ 5.2 V8 + Kumho
Gratulacje dla zwycięzców

Cieszę sięscarface pisze:Bialka min. dzięki Twojej jezdzie moja ukochana przekonała się to tych "głośnych dżipów". Juz pytała kiedy my w takim rajdzie pojedziemybialka pisze:Trasa przygotowana jak rok temu znakomiciesędziowie jak na każdej edycji spisywali się super Nawet kawały na raty opowiadali przy odbijaniu ekd ( dzięki )
Po raz pierwszy wprowadzono okrążenie zapoznawcze przed rozpoczęciem co oszczędziło nam troszkę nogi![]()
Swój debiut generalnie zaliczam do bardzo udanychi mam nadzieję że za rok również uda się wystartować i dojechać do mety bez uszczerbku na zdrowiu suzuczki
![]()
Prośba do wszystkich Jeśli dysponujecie jakimiś zdjęciami lub filmami z niebieską suzuczkąto bardzo proszę o jakiś link albo coś

Dzięki raz jeszcze

Właśnie wstałem po bankiecie ... 

Super Patrol Super K160 "El Diablo"
www.silesiapark4x4.pl
www.silesiapark4x4.pl
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Dzięki wszystkim za fajną zabawę 
fotki Kolegi są tutaj:
http://www.maciejklimek.com/II_Mistrzos ... _OFF-ROAD/

fotki Kolegi są tutaj:
http://www.maciejklimek.com/II_Mistrzos ... _OFF-ROAD/
Dzięki Gizmo.Fotki super.Zabawa była exstra i nawet na jednej focie mojego skromnego miśka 1 widać.POZDRAWIAM.
NISSAN PATROL GR Y60
http://www.youtube.com/watch?v=moaOrmccok8
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Chcesz powiedzieć, że to Ty jechałeś tym miśkiem na blatach SKL co z uporem maniaka wyprzedzałem chyba ze 3 razy

Tak to ja.A zaznacze że robiłem to pierwszy raz,także wybaczcie za błędy.
NISSAN PATROL GR Y60
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Przestań, jechałeś super... ja po prostu jechałem za kiepsko
a potem padło sprzęgło i dowidzenia 

a tym razem za co dyskwlifikacjaMag69 pisze:Siarra pisze:Ostra jazda na czele Fazi i Marekale kurz
kibice niewiele lepiej wyglądaja od zawodników
był![]()
Faziemu padły wentylatory, a Marka zdyskwalifikowali![]()

SIARRA
Dzięki wszystkim za świetną zabawę!!
A Marka zdyskwalifikowali jak dobrze usłyszałem za wyprzedzanie na odcinku z podwójną taśmąSiarra pisze:a tym razem za co dyskwlifikacjaMag69 pisze:Siarra pisze:Ostra jazda na czele Fazi i Marekale kurz
był![]()
Impreza przygotowana profesjonalnie
Wyjebki niesamowite, fajne długie podjazdy i zjazdy.
Atmosfera w parku maszyn wyśmienita.( Szczególnie namiot OSP )
Było szybko i technicznie.
Po godzinie padła nam skrzynia i jechaliśmy na trzecim biegu, a kilka minut przed końcem
most w naszej suczce pękł na pół, ale mieliśmy wypracowaną przewagę i udało się wygrać
naszą klasę.
Wielkie podziękowania dla Olafa, za mega pilotowanie
i dla całego serwisu OSP4x4 za przygotowanie autka do tej rundy
Dzięki Mariusz za OME

Wyjebki niesamowite, fajne długie podjazdy i zjazdy.
Atmosfera w parku maszyn wyśmienita.( Szczególnie namiot OSP )
Było szybko i technicznie.
Po godzinie padła nam skrzynia i jechaliśmy na trzecim biegu, a kilka minut przed końcem
most w naszej suczce pękł na pół, ale mieliśmy wypracowaną przewagę i udało się wygrać
naszą klasę.

Wielkie podziękowania dla Olafa, za mega pilotowanie

Dzięki Mariusz za OME

Dzięki za świetne sportowe zachowaniebialka pisze: Dzięki za dobrą zabawę i sportową rywalizację![]()

Jechałaś spokojnie, przepuszczałaś szybszych i zajechałaś na podium.
Gratulacje

Gratulacje dla zwycięzców, ale szczególne dla Marka Temple - pięknie objechał wypasione Rempstówki autem typowo przeprawowym 

"Gonzo" is DEAD
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
nas też objechał, mimo, że mało wypasieni byliśmy
skończymy naprawiać Zemstę i się jeszcze pogonimy 
ma ktoś więcej fotek, poza tymi co ja wkleiłem

ma ktoś więcej fotek, poza tymi co ja wkleiłem

Gizmo napisz coś więcej o swoim ZJcie ciekaw jestem ile da sie z tego modelu wycisnac
Jeep ZJ 5.2 V8 + Kumho
lada dzien beda u nas napewno fotki
silesia4x4.pl

Jeep WG - wycieczkowóz
Jeep WG - wycieczkowóz
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
ZJ jest dobry, ale do lansu i do TRAVELU 
Co Ci mam pisać... silnik lekko dłubnięty, ma ok 300 kucy, zawiecha wymieniona na "made by giZmo"
ale skrzynia i reduktor staram się ogarnąć od Bojanowa i dalej nie działa
Polecimy ZJ na III Rundę PP i koniec...
teraz latam "czerwonym klamotem"... też jest sporo do zrobienia, ale przynajmniej wiem co robię...
Na III Rundę Seria 4x4 mam nadzieję będzie sprawny, to się troszku pobawimy
Zbyt ambitne plany miałem na ten rok, 1 auto na przeprawę, 2 na szybkie... bez sponsorów ciężki temat
Aaaa... co do opon... my jeździmy na Maxxisach i są fajne
ZJ chyba będzie robiony na trial... jak mi się uda ogarnąć 3 auta w 3 różnych zawodach
a co się da wycisnąć... w Bojanowie był tylko 1 odcinek dla Granda... jazda 120 na reduktorze po piachu, pod górkę... bezcenna... różnice czasów gdzieś były... o ile pamiętam 2 razy lepszy czas miałem od kolejnej załogi... na trawersach zweryfikowaliśmy najszerszy element w aucie, czyli klamki, teraz będą od Poloneza... a poza tym... fajne autko, tylko delikatne

Co Ci mam pisać... silnik lekko dłubnięty, ma ok 300 kucy, zawiecha wymieniona na "made by giZmo"
ale skrzynia i reduktor staram się ogarnąć od Bojanowa i dalej nie działa

Polecimy ZJ na III Rundę PP i koniec...
teraz latam "czerwonym klamotem"... też jest sporo do zrobienia, ale przynajmniej wiem co robię...

Na III Rundę Seria 4x4 mam nadzieję będzie sprawny, to się troszku pobawimy

Zbyt ambitne plany miałem na ten rok, 1 auto na przeprawę, 2 na szybkie... bez sponsorów ciężki temat

Aaaa... co do opon... my jeździmy na Maxxisach i są fajne

ZJ chyba będzie robiony na trial... jak mi się uda ogarnąć 3 auta w 3 różnych zawodach

a co się da wycisnąć... w Bojanowie był tylko 1 odcinek dla Granda... jazda 120 na reduktorze po piachu, pod górkę... bezcenna... różnice czasów gdzieś były... o ile pamiętam 2 razy lepszy czas miałem od kolejnej załogi... na trawersach zweryfikowaliśmy najszerszy element w aucie, czyli klamki, teraz będą od Poloneza... a poza tym... fajne autko, tylko delikatne

a ty gdzie byłes jakoś się nie spotkaliśmymargod pisze:Gratulacje dla zwycięzców, ale szczególne dla Marka Temple - pięknie objechał wypasione Rempstówki autem typowo przeprawowym

SIARRA
A Marka zdyskwalifikowali jak dobrze usłyszałem za wyprzedzanie na odcinku z podwójną taśmą[/quote]Siarra pisze:a tym razem za co dyskwlifikacjaMag69 pisze:Siarra pisze:Ostra jazda na czele Fazi i Marekale kurz
był![]()
tak mi sie wydaje że od początku chcieli Marka upolować

SIARRA