Życzymy wszystkim dobrej zabawy, a organizatorom samych zadowolonych uczestników

Moderator: Pasza
RAJDOS EKIPOS pisze:Pieczątki nas nie interesują. Sorki za zamieszanie, ale liczyliśmy głównie na ściganie. W związku z tym odpuścimy sobie udział w rajdzie.
Życzymy wszystkim dobrej zabawy, a organizatorom samych zadowolonych uczestników
Szupryk46 pisze:Mam takie pytanie:
Zapisałem się na wasz rajd, ale nie byłem pewny czy będę mógł przyjechać, dlatego nie robiłem przedpłaty na konto.
Teraz już wiem że będziemy i mam pytanie:
Czy wysyłać kaskę, czy zapłacić na miejscu?![]()
Pozdrawiam!
Może połączyć dwie klasy(turystyk i wyczyn) w jedną z możliwością objazdu trudniejszych miejsc dla turystyka.W razie potrzeby zawsze ktoś ,kogoś ''szarpnie''.Uczestnicy(turystyka) będą mieli możliwość podpatrzenia jak walczą w wyczynieprimnca pisze:po ostatnim miesiacu deszczów ,zastanawiamy się czy pozwolić na używanie wyciągarekco wy na to
zuczek pisze:Już po rajdzie a wiec:
Jako, iż na rajdzie panował bardzo fajny klimat składam wyrazy uznania organizatorom za całokształt.
Jednakże jestem zniesmaczony karą punktową (2000) za przyjechanie na metę o godzinie 18 co było ustalone telefonicznie i zaakceptowane przez organizatora.
pomimio niejasnosci ze spóźnieniami i krami to i tak rajd pozostawił baardzo pozytywne wrażenie i napewno zjawimy się przy nastepnej edycji.primnca pisze:miło nam ,że się podobało![]()
przykro nam ale zbyt dużo załóg przyjechało po czasie i musieliśmy tak postąpić , inne ekipy protestowały ,że powinnismy wogóle nie liczyć spóznionych ekip![]()
zuczek pisze:Już po rajdzie a wiec:
Jako, iż na rajdzie panował bardzo fajny klimat składam wyrazy uznania organizatorom za całokształt.
Jednakże jestem zniesmaczony karą punktową (2000) za przyjechanie na metę o godzinie 18 co było ustalone telefonicznie i zaakceptowane przez organizatora.
Szupryk46 pisze:Rajd bardzo fajny!
Niestety totalnie nic nam nie wychodziło![]()
Opona powiedziała nie, silnik ciągle się przegrzewał, kilka głupich wtop, ale walka i zaangażowanie zespołu było![]()
Wielkie dzięki dla wszystkich ludzi, którzy przyczynili się do naprawienia opony (Mały, jego Tata itd ), dla uczestników za fajną atmosferę i dla ciśnieniowców dla których wynik ważniejszy od zabawy![]()
Macie świetne zaplecze, super tereny, także myślcie nad kolejną edycją.
Z sugestii to: Mogła być klasa z wyciągarkami, przynajmniej dwa starty i trochę dłuższy czas na zdanie kart.
Zgubiliśmy czarną łopatę Fiskars, na 3 pieczątkach Zakręt A,B i C. Znalazcę proszę o kontakt![]()
Pozdrowienia dla Remka i Agaty
vena81 pisze:Wielkie dzięki za super imprezę![]()
Jak na pierwszy raz było prawie idealnie![]()
. Swietna organizacja. Widać, że robione wszystko nie dla zysków a dla sportu. Pozazdrościć WÓJTA. Przekażcie mu jeszcze raz wielkie dzięki od zawodników. Pogoda dopisała, dopisali zawodnicy, dopisało szczęście (i umiejętności
). Świetna trasa, miejscami naprawdę trzeba było powalczyć.Extra nagrody. Wielkie dzięki
![]()
Pozdrawiamy organizatorów i uczestników rajdu![]()
Szupryk46 pisze:Rajd bardzo fajny!
Niestety totalnie nic nam nie wychodziło![]()
Opona powiedziała nie, silnik ciągle się przegrzewał, kilka głupich wtop, ale walka i zaangażowanie zespołu było![]()
Wielkie dzięki dla wszystkich ludzi, którzy przyczynili się do naprawienia opony (Mały, jego Tata itd ), dla uczestników za fajną atmosferę i dla ciśnieniowców dla których wynik ważniejszy od zabawy![]()
BEARTEAM pisze:wielkie dzieki dla organizatorów , impreza jak na pierwszy raz zasługuje na medal. pozdrawiamy BearTeam Mława.
P.S.Czekamy na zamieszczenie wyników klasa quad, nie spać.![]()
http://www.bearteam.pl
A było tak![]()
i tak![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości