IC SERIA 4X4 - Zakliczyn
Moderator: Pasza
- RAVkrakuf
-
- Kontaktowanie:
Re: IC SERIA 4X4 - Zakliczyn
Sport chyba wiem jak wygląda - z relacji I eliminacji,
Extrem - chyba też
a co to za klasa "goście" -trasa jak dla sport (szybkościowa ) czy może extrem z ominięciem większych przeszkód.
Extrem - chyba też
a co to za klasa "goście" -trasa jak dla sport (szybkościowa ) czy może extrem z ominięciem większych przeszkód.
RAV
UAZ > SJ418+springi+PS > XJ 4,0 4"/32" > Def 90/300
Jest: Dyskoteka 200tdi
- RAVkrakuf
-
- Kontaktowanie:
No Marek - ale nie MarG. W M8000, biały i ze snorkiem z nierdzewki chyba.anatol pisze:jak warn M8000 i parch kolor biały to ja ,kupił go MarG z tego co pamietam ale jakieś 2 roki nazad
I ma go nadal - jeździłem kilka razy - sprzęt dzielnie znosi trudy walki

RAV
trasa dla wszystkich ta sama oprócz extrem , dla tego pisze zebyś porównał czasy bo w turystyku stuparu konne auto objeżdrza 300 konne monstery .
Dokładnie to auto snorkel z nierdzewy , a MarG to ksywa na forum , ciesze sie że auto jeszcze chodzi bo z tego co wiem lekko nie miałoRAVkrakuf pisze:No Marek - ale nie MarG. W M8000, biały i ze snorkiem z nierdzewki chyba.anatol pisze:jak warn M8000 i parch kolor biały to ja ,kupił go MarG z tego co pamietam ale jakieś 2 roki nazad
- RAVkrakuf
-
- Kontaktowanie:
OK - jak ta sama trasa to odpadam.
Albo się znajdzie wyciągarka do tego czasu albo odpuszczam
Albo się znajdzie wyciągarka do tego czasu albo odpuszczam

RAV
- RAVkrakuf
-
- Kontaktowanie:
Z forum to chyba Marq - MarG to wielkopolska -ale poza notorycznie urywanymi mocowaniami amorków z tyłu to chyba żyje - a życie ma na pewno pełne mocnych wrażeń (patrol)anatol pisze:Dokładnie to auto snorkel z nierdzewy , a MarG to ksywa na forum , ciesze sie że auto jeszcze chodzi bo z tego co wiem lekko nie miałoRAVkrakuf pisze:No Marek - ale nie MarG. W M8000, biały i ze snorkiem z nierdzewki chyba.anatol pisze:jak warn M8000 i parch kolor biały to ja ,kupił go MarG z tego co pamietam ale jakieś 2 roki nazad
RAV
wyciagarki panicznie nie szukaj trasy z reguły nie sa takie straszne , sprubuj sił w turystyku , my jeżdzimy długim parchem bez przerubek i fajnie sie porównuje czsy do 300 konnych bryk .
- RAVkrakuf
-
- Kontaktowanie:
To tym Y61 35" ? 
Może i racja - ale mnie cieszy trasa w las, górki a nie po pętli.

Może i racja - ale mnie cieszy trasa w las, górki a nie po pętli.
RAV
nie strtujemy Y60 kolegi , ale Y61 też bez problemu da rade , w sporcir jechał seryjny RR i to nawet nieżle czy jazda po pętli to bym sie kłucił po prostu trzeba spróbować .
- RAVkrakuf
-
- Kontaktowanie:
z tą pętlą odniosłem takie wrażenie po materiale tvn.
Ten RR to P38? - nieźle sszedł
Po szybkich konsultacjach pewnie pojadę jako dawca części dla ekipy z extreem - praktycznie takie same auta poza winczem.
Ten RR to P38? - nieźle sszedł

Po szybkich konsultacjach pewnie pojadę jako dawca części dla ekipy z extreem - praktycznie takie same auta poza winczem.
RAV
Extrem to znając życie będzie wyscig zbrojeń...jedz w turystyku.Idealna klasa dla dobrej zabawy i naprawdę dużej rywalizacji.
Na stronce piszecie, że start według generalki z Rytra, toż to nie było, chyba, że chodzi o start według miejsc w klasie?!T
Tak, że w sporcie turyści jeżdżą
Pixel, a wy czasem nie startowaliście w sporcie?
RAVkrakuf pisze:
No żebym jeszcze wiedział jak ja interpretować :]
[...]

CHARIOT Rally Team 4x4
aduko pisze:Na stronce piszecie, że start według generalki z Rytra, toż to nie było, chyba, że chodzi o start według miejsc w klasie?!T
RAVkrakuf pisze:
No żebym jeszcze wiedział jak ja interpretować :]
[...]
Pojechaliśmy w klasie Super Sport.
W ogole....dziwnym trafem w nocy same nakrętki z kół się odkręcały...

A jak tam wasz silnik? Zamontowany już?
Jeszcze nie
czekam aż kierowca w końcu znajdzie sobie wolne w pracy
ale na Zakliczyn zdążymy, to się pościgamy, oby tylko tras nie pozmieniali dla klas, tak jak w Rytrze, bo taka nieoficjalna generalka przydała by się 

CHARIOT Rally Team 4x4
podobno był jakiś dym w Krakowskiej o rytro , nie czytałem , ale jestem ciekaw a nie chce mi sie jechac po gazete , czytał ktoś ?
Może to miła Pani która nas ostatnio filmowała.....aż tak bardzo sie zaangażowała 

chyba tak bo pisało że tor był w jej sąsiedztwie , ciekawe jak się to skończy .
No było było o Rytrze <hahaha>
I dokładnie to ta Pani, o której piszecie...
Trasy na Zakliczyn szykowane są tak zeby nie było żadnej wtopy...trasa w Rytrze została przesunięta bo nie skończylibyśmy do poniedziałku, a spora rzesza klęłaby w niebiosy, ze odcinek jest nie przejezdny. Teraz będzie masa żwiru, piachu sporo skakania,jeden odcinek w lesie (dla ekologów dodam PRYWATNYM )
Co do Rytra dziękuję opatrzności, ze nie wjechaliśmy na Rzeczanów bo afera zrobiła się naprawde duża.
Pixel... nie doradzaj koledze zeby jechał w Turystyku
nie wiem czy doczytałeś ale ma zmieniony silnik... więc z tego co pamiętam Sport. Trasa ta sama co dla pozostałych klas. Chodzi o pewne rozgraniczenie samochodów. Na nowych imprezach będzie to ostrzej zróżnicowane.
A Artykuł wart przeczytania...jestem sławny <hahaha>
Trasy na Zakliczyn szykowane są tak zeby nie było żadnej wtopy...trasa w Rytrze została przesunięta bo nie skończylibyśmy do poniedziałku, a spora rzesza klęłaby w niebiosy, ze odcinek jest nie przejezdny. Teraz będzie masa żwiru, piachu sporo skakania,jeden odcinek w lesie (dla ekologów dodam PRYWATNYM )
Co do Rytra dziękuję opatrzności, ze nie wjechaliśmy na Rzeczanów bo afera zrobiła się naprawde duża.
Pixel... nie doradzaj koledze zeby jechał w Turystyku

A Artykuł wart przeczytania...jestem sławny <hahaha>
Ostatnio zmieniony ndz cze 14, 2009 5:40 pm przez fiejas, łącznie zmieniany 1 raz.
Daj jakiś skan lub linka do niego 
A co z tym startem w zakliczynie?

A co z tym startem w zakliczynie?
CHARIOT Rally Team 4x4
Podaj maila to Ci podeśle bo nie mam gdzie postawić tego na serwerze
Co do startu w Zakliczynie.
Dokładnie tak jak pisałeś... start wg miejsc osiągniętych w poszczególnych klasach w I Eliminacji + nowi zawodnicy.
Co do startu w Zakliczynie.
Dokładnie tak jak pisałeś... start wg miejsc osiągniętych w poszczególnych klasach w I Eliminacji + nowi zawodnicy.
a co z autami maja być te same czy moga takie same ? michał jesli mozesz to mi tez wyslij ten artykuł bo dzisiaj juz gazety oddane do zwrotu u kupić nie można .
- RAVkrakuf
-
- Kontaktowanie:
No ma - i to nie koszerny ( 1,8 WV) - a jak by była Vitara 1,6 to by coś zmienia?fiejas pisze: Pixel... nie doradzaj koledze zeby jechał w Turystykunie wiem czy doczytałeś ale ma zmieniony silnik... więc z tego co pamiętam Sport.
Te ograniczenia są dostepne na www? - jakoś doczytałem tylko o samochodach dla extrem
RAV
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Ja też tylko o EXTREME widziałem, a jestem ciekaw czym można w Sporcie jechać
Zatem tłumaczę wszystko. Rzeczywiście są braki w regulaminie... uzupełnimy je jak najszybciej by jasność się stała 
Co do Samuraja z silnikiem VW... z tego co pamiętam do samuraja były montowane chyba 2 silniki... i tylko te silniki, które były montowane seryjnie pozwoliłyby Ci pojechać w Turystyku... silnik z Vitary automatem przenosi Cię do Sporta.
Podstawowe wymagania co do aut są w regulaminie.
A teraz dokładniej... Turystyk to samochody SERYJNE... bez większych zmian typu svap silnika, reduktora.
W Sporcie moze jechać każdy... czy będzie to samochód seryjny czy też przerobiony.
Klasa Goscie czyli Super Sport to klasa pierwotnie przeznaczona dla kierowców z licencjami jadącymi samochodami mocno przerobionymi.
Do tej klasy również może zapisać się każdy tu chodzi jedynie o własne Ego i chęć rywalizacji z profesjonalnymi ekipami rajdowymi.
Trasy dla wszystkich klas są takie same.
Przy kolejnych imprezach będzie stanowczo mocniejsze rozgraniczenie. Moze się pojawić klasa Diesel albo rozgraniczenie co do pojemności to samo z Quadami 2x4 i 4x4 ale to jeszcze nie teraz.
Ps. Piotrek z tym pytaniem udaj się do Szczepana proszę bo nie wiem jak to jest dokładnie.

Co do Samuraja z silnikiem VW... z tego co pamiętam do samuraja były montowane chyba 2 silniki... i tylko te silniki, które były montowane seryjnie pozwoliłyby Ci pojechać w Turystyku... silnik z Vitary automatem przenosi Cię do Sporta.
Podstawowe wymagania co do aut są w regulaminie.
A teraz dokładniej... Turystyk to samochody SERYJNE... bez większych zmian typu svap silnika, reduktora.
W Sporcie moze jechać każdy... czy będzie to samochód seryjny czy też przerobiony.
Klasa Goscie czyli Super Sport to klasa pierwotnie przeznaczona dla kierowców z licencjami jadącymi samochodami mocno przerobionymi.
Do tej klasy również może zapisać się każdy tu chodzi jedynie o własne Ego i chęć rywalizacji z profesjonalnymi ekipami rajdowymi.
Trasy dla wszystkich klas są takie same.
Przy kolejnych imprezach będzie stanowczo mocniejsze rozgraniczenie. Moze się pojawić klasa Diesel albo rozgraniczenie co do pojemności to samo z Quadami 2x4 i 4x4 ale to jeszcze nie teraz.
Ps. Piotrek z tym pytaniem udaj się do Szczepana proszę bo nie wiem jak to jest dokładnie.
fiejas pisze:No było było o Rytrze <hahaha>
Pixel... nie doradzaj koledze zeby jechał w Turystykunie wiem czy doczytałeś ale ma zmieniony silnik... więc z tego co pamiętam Sport. Trasa ta sama co dla pozostałych klas. Chodzi o pewne rozgraniczenie samochodów. Na nowych imprezach będzie to ostrzej zróżnicowane.
A Artykół wart przeczytania...jestem sławny <hahaha>
http://www.emdekor.pl/SKMBT_C20309061308160.pdf
CHARIOT Rally Team 4x4