IC SERIA 4x4 - Nowy Sącz
Moderator: Pasza
Re: IC SERIA 4x4 - Nowy Sącz
ee tam co wy wydziwiacie? Ja miałam ponad 2h w sobote i 20min w niedziele, a miałabym kolejne 10min tylko, że silnik odmówił wyjazdu na trasę. Jak zwinęli taśmy to się odobraził 

No właśnie Ufo... po co tak gnałeśHighway pisze:Jesteś niesprawiedliwy. Jeździliśmy 16minufo4x4 pisze:Prośba do organizatrów:
DAJCIE POJEŹDZIĆ.
15 minut oesowych na 2 dni to porażka.
Tylko nie piszcie , że się nie da.![]()
A poza tym kto Ci kazał tak szybko jechać?
Każdą PS mogłeś jechać 10min i zobacz ile miał byś jazdy
Fiejasowi się śpieszyło do domu i dlatego były krótkie odcinki.

Swoją drogą dało się jechać dłuzej

W Zakliczynie władze dopiero kidy rajd się zaczął zrozumiały, ze jeśli nie zaczną pomagać w pozyskiwaniu terenu do jazdy to stracą dużą imprezę.
A mi się nigdzie nie spieszyło co by nie było.
- nutka
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Ufo,ufo4x4 pisze:Prośba do organizatrów:
DAJCIE POJEŹDZIĆ.
Tylko nie piszcie , że się nie da.
Jak byś wziął przykład ze swoich koleżanek z Gr to byś długo, długo, długo jechał ,a ile miał frajdy

... a łyżka na to ... niemożliwe 
gg 33850062

gg 33850062
...ale On już widział Wawelnutka pisze:Ufo,ufo4x4 pisze:Prośba do organizatrów:
DAJCIE POJEŹDZIĆ.
Jak byś wziął przykład ze swoich koleżanek z Gr to byś długo, długo, długo jechał ,a ile miał frajdy

Tylko martwi ujrzeli koniec wojny.
Ludzie z sącza, co wy mówiliście, że na torze koło bazy wactur'u siedzi Natura2000? Przepatrzyłem ich mapy i jedynie z terenów gdzie się jeździ to Nawojowa i Łabowa jest pod ich ochroną.
Oj tam by zrobił fajny odcinek, błoto, podjazdy, piasek, woda, kamienie
Oj tam by zrobił fajny odcinek, błoto, podjazdy, piasek, woda, kamienie

CHARIOT Rally Team 4x4
- nutka
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
ale, ale Pałacu Kultury chyba nie zachaczył... a przecież była taka możliwość ...Highway pisze:...ale On już widział Wawelnutka pisze:Ufo,ufo4x4 pisze:Prośba do organizatrów:
DAJCIE POJEŹDZIĆ.

gg 33850062

gg 33850062
Co do tych tras w sączu, to jest możliwość zrobienia paru ładnych i długich odcinków, takich sportowych po parę KM, ale zieloni...
CHARIOT Rally Team 4x4
- nutka
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Moi mili, jak będziecie tworzyć te nowe trasy, pamiętajcie proszę o tym, by ustalać je tak,aby widoki były piękne, bajeczne ... bo jak ktoś jedzie tak długo, długo, długo to niech chociaż się napatrzy ... aż znienawidziaduko pisze:Co do tych tras w sączu, to jest możliwość zrobienia paru ładnych i długich odcinków, takich sportowych po parę KM, ale zieloni...

gg 33850062

gg 33850062
Najlepiej jak trasa będzie przebiegała przez pasaż jakiegoś Supermarketu, przez "ryneczek" lub "bazarek", kosmetyczki i fryzjera a potem obok McDrive lub KFCnutka pisze:Moi mili, jak będziecie tworzyć te nowe trasy, pamiętajcie proszę o tym, by ustalać je tak,aby widoki były piękne, bajeczne ... bo jak ktoś jedzie tak długo, długo, długo to niech chociaż się napatrzy ... aż znienawidziaduko pisze:Co do tych tras w sączu, to jest możliwość zrobienia paru ładnych i długich odcinków, takich sportowych po parę KM, ale zieloni...
- nutka
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Ysztwan,Highway pisze:Najlepiej jak trasa będzie przebiegała przez pasaż jakiegoś Supermarketu, przez "ryneczek" lub "bazarek", kosmetyczki i fryzjera a potem obok McDrive lub KFCnutka pisze:Moi mili, jak będziecie tworzyć te nowe trasy, pamiętajcie proszę o tym, by ustalać je tak,aby widoki były piękne, bajeczne ... bo jak ktoś jedzie tak długo, długo, długo to niech chociaż się napatrzy ... aż znienawidziaduko pisze:Co do tych tras w sączu, to jest możliwość zrobienia paru ładnych i długich odcinków, takich sportowych po parę KM, ale zieloni...
jak Ty mnie rozumiesz

czytasz w moich myślach

gg 33850062

gg 33850062
Gosza.... Ja dla Ciebie wszystko, Gosza.
No, no to paaa Gosza.
Ysztwan
No, no to paaa Gosza.
Ysztwan

http://img190.imageshack.us/img190/8500/mapylm.jpg
CHARIOT Rally Team 4x4
- nutka
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Ysztwan, ja dla Ciebie też traskę przygotuję pod WarszawąHighway pisze:Gosza.... Ja dla Ciebie wszystko, Gosza.
No, no to paaa Gosza.
Ysztwan

Musisz tylko z Brukseli dotrzeć

ale traska taka, że trzymaj się ramy i majtek mamy

gg 33850062

gg 33850062
Chłopie... mapy Natury2000 to jest nic w porównaniu z tym ,które tereny brane są pod uwagę. Problem polega na tym, ze na początku roku Skarb Państwa Nakazał przekazanie poszczególnych terenów pod ochronę Programu Natura2000. Największy problem polega na tym, ze te tereny nie są jeszcze objęte tą ochroną, ale nikt głowy i stołka nie podłozy żeby dać tam zrobić rajd... to samo było w Zakliczynie... odcinek na Wesołowie (słynna plarza z zeszłego roku) po przemierzeniu i wstępnej zgodzie właściciela terenu (skarb Państwa) miał ok 7km (troszke mieliłem kołami) jednak kiedy doszło do podpisania zgody ktoś odkopał jakiś faks skądś tam i już nikt zgody nie podpisał. A co było z Wolimeksem? dokładnie to samo. Wszyscy mówili jeździć ale papiera nie podpisze nikt. A rajd między basenami po wyrobiskach... które mają nawet do 12m głębokości... ja głowy nie połozę na pieńku...aduko pisze:taki by zrobili odcinek, no ale tam ponoć mocno zieloni siedzą
http://img190.imageshack.us/img190/8500/mapylm.jpg
Plan na NS był prawie taki jak go nakreśliłeś... obecnie Krzyśki walczą by została wydana jednorazowa zgoda i cały czas szukamy czegoś nowego...
Nie jest łatwo...
No nic... może dadzą pozwolenie, trzymać kciuki i czekać 

CHARIOT Rally Team 4x4
druga strona dunajca tez jest ciekawa drogi dojazdowe do żwirowni , trzeba by z nimi pogadać .
Nie dadzą..... tam są piękne 2 drogi i 2 żwironie po obydwuch stronach nowego mostu... ehhh ale za blisko drogi to jest i nikt nie weźmie za to odpowiedzialności!!!!
Wyobraź sobie Piotruś co by było jakby któryś nie daj boze złapał kapcia i wycedził dacha na ten asfalt.... aż mi ciary po plecach przechodzą i koljene siwe włosy na łbie rosną na samą myśl. Wszystko wygląda pięknie dopuki się objeżdża te odcinki i tyczy ale trzeba pomyśleć co będzie jak jeden z drugim będzie szedł tam na pełnej pycie.
I co moze się stać w takich miejscach jak to
Wyobraź sobie Piotruś co by było jakby któryś nie daj boze złapał kapcia i wycedził dacha na ten asfalt.... aż mi ciary po plecach przechodzą i koljene siwe włosy na łbie rosną na samą myśl. Wszystko wygląda pięknie dopuki się objeżdża te odcinki i tyczy ale trzeba pomyśleć co będzie jak jeden z drugim będzie szedł tam na pełnej pycie.
Michał...postarajcie się zrobić dłuższe odcinki i faktycznie takie gdzie można się rozpędzić więcej niż 200metrów...
Marcin dobrze wiesz, ze takie było załozenie całego cyklu.pixel pisze:Michał...postarajcie się zrobić dłuższe odcinki i faktycznie takie gdzie można się rozpędzić więcej niż 200metrów...
Latamy za wszystkim z Krzyśkiem mniej więcej od roku. A zarówno w przypadku Rytra jak i Zakliczyna dokładnie 2 dni przed imprezą okazuje się , ze najlepsze kąski wyszarpane pod jazde komuś wadzą i na tym kończy się rozmowa.
Info o odcinkach na NS będzie w ciągu 2 tydodni...taki mam przynajmniej plan.
A co gdzie i jak dostaniecie info przed imprezą.
Michale...ja tam pomysł rzuciłem ostatnio, dobrze wiesz jaki.Chcecie to go rozwiniecie dalej.Mam tylko nadzieje ze odcinki będą dłuższe zeby mieć możliwość odrobienia straty lub po prostu wyjeżdzenia się.Pretensji nie mam do nikogo.jak dla Mnie impreska była OK.Każdy płacze teraz na brak terenu, ja mogę tylko współczuć.POWODZENIAfiejas pisze:Marcin dobrze wiesz, ze takie było załozenie całego cyklu.pixel pisze:Michał...postarajcie się zrobić dłuższe odcinki i faktycznie takie gdzie można się rozpędzić więcej niż 200metrów...
Latamy za wszystkim z Krzyśkiem mniej więcej od roku. A zarówno w przypadku Rytra jak i Zakliczyna dokładnie 2 dni przed imprezą okazuje się , ze najlepsze kąski wyszarpane pod jazde komuś wadzą i na tym kończy się rozmowa.
Info o odcinkach na NS będzie w ciągu 2 tydodni...taki mam przynajmniej plan.
A co gdzie i jak dostaniecie info przed imprezą.
[quote="fiejas"]Nie dadzą..... tam są piękne 2 drogi i 2 żwironie po obydwuch stronach nowego mostu... ehhh ale za blisko drogi to jest i nikt nie weźmie za to odpowiedzialności.../quote]
Ale też jest dojazd do starej żwirowni w starym sączu, bardziej Biegonice (ul. Elektrodowa). od toru na dunajcu tam jest parę km, zdala od dróg, na tej żwirowni dawniej odbywały się OS podczad zawodów żubrów w sączu.
No nic, czekamy na zadowalające informacje
Ale też jest dojazd do starej żwirowni w starym sączu, bardziej Biegonice (ul. Elektrodowa). od toru na dunajcu tam jest parę km, zdala od dróg, na tej żwirowni dawniej odbywały się OS podczad zawodów żubrów w sączu.
No nic, czekamy na zadowalające informacje

CHARIOT Rally Team 4x4
Własnie, właśnie. Rocky sie przygotowuje, do dalszych jazd.
FORTITUDINE VINCIMUS
Michał to nie te żwirownie koło mostów , dalej w strone świniarska sa jeszcze dwie , już nieczynne ale drogi pozostały , tam można naprawdę pojeżdzić , drogi sa szerokie i wyboiste , biegną wzdłuż dunajca ale bez dostępu do niego jest ich kilka tak że mozna trase póścic tam i z powrotem , szkoda pisać musicie przyjechac i zobaczyć ,fiejas pisze:Nie dadzą..... tam są piękne 2 drogi i 2 żwironie po obydwuch stronach nowego mostu... ehhh ale za blisko drogi to jest i nikt nie weźmie za to odpowiedzialności!!!!
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Michał, znaczna część z nas wie, jak wygląda załatwianie pozwoleń na imprezę... trzymaj tak dalej, a będzie dobrze 

Hehe Gizmo ja narazie siedze spokojnie w Wawce
a ferajna patrzy za terenami.
Pixel... temat jest i rękawica została podjęta... ja myślałem koniec sierpnia ale chyba fizycznie/kasowo nie ogarniemy ale na pewno niebawem. Tylko narazie CCCCCCichoszaaaa
Piotrek jestem w NS 3go to podjedziemy zobaczymy. Ale sam wiesz jak to jest pojeździć sobie w 5 kumpli... zaden problem ale przepuścić 100 załóg i to kilka razy... to już ciężko
Ale daaamy rade ja tylko nie mogę sobie wybaczyć, ze nie będzie mnie na 3 eliminacji... :/
ale moze uda mi się dotrzeć na rozdanie...

Pixel... temat jest i rękawica została podjęta... ja myślałem koniec sierpnia ale chyba fizycznie/kasowo nie ogarniemy ale na pewno niebawem. Tylko narazie CCCCCCichoszaaaa

Piotrek jestem w NS 3go to podjedziemy zobaczymy. Ale sam wiesz jak to jest pojeździć sobie w 5 kumpli... zaden problem ale przepuścić 100 załóg i to kilka razy... to już ciężko

Ale daaamy rade ja tylko nie mogę sobie wybaczyć, ze nie będzie mnie na 3 eliminacji... :/
ale moze uda mi się dotrzeć na rozdanie...