Moderator: Pasza
Szupryk46 pisze:Nurek świetne fotki
Adaś ten boczek to oszukany, koła stoją na Ziemi
chyba nie sądzisz ,że "władza" szukała by pretekstu , po prostu byłby prosty komunikat , rajd odwołany żałoba ,wszyscy by to zrozumieli.majcher pisze:no nie do końca wiadomo czemu się władzom odwidziało i zwineli imprezę - może tylko szukali pretekstu w zwiazku z wiadomom sytuacją...
Co by zmieniło gdybym tak mówił....... a właśnie taka była atmosfera w samochodzie strażników podczas mojej tam wizyty.chyba nie sądzisz ,że "władza" szukała by pretekstu , po prostu byłby prosty komunikat , rajd odwołany żałoba ,wszyscy by to zrozumieli.
Kolegą z ekstremu robiono zdjęcia jak podpięci byli na widzie do drzewa , po prostu nie była trasa dograna z leśnikami , rajd nie powinien się odbyć i tyle.
nie nie sądze ale wczoraj był generalnie od pewnego momentu dziwny dzień i wszystko mogło sie zdarzyćAdas pisze:chyba nie sądzisz ,że "władza" szukała by pretekstu , po prostu byłby prosty komunikat , rajd odwołany żałoba ,wszyscy by to zrozumieli.majcher pisze:no nie do końca wiadomo czemu się władzom odwidziało i zwineli imprezę - może tylko szukali pretekstu w zwiazku z wiadomom sytuacją...
Kolegą z ekstremu robiono zdjęcia jak podpięci byli na widzie do drzewa , po prostu nie była trasa dograna z leśnikami , rajd nie powinien się odbyć i tyle.
no to jednej nie znaleśliśmyWołynka 4 i 5 piecatka wisiała do samego konca..... wczoraj ja ściągałem z miejsca gdzie była zawieszona razem z jej oznaczeniem .
nie ma co , zabawa - marna bo krótka , przygoda - była ,wręcz sensacyjnabojach pisze:przyświeca nam hasło: zabawa , przygoda , męska przyjaźń i obcowanie na łonie ...na łonie natury
haha ... dobre
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości