Jutro będę potwierdzał

Moderator: Pasza
taaaak?? myślałem że to był turystyk. Serio. Generalnie uważam że to była najlepsza impreza z komercyjnych tamtego roku (w turystyku). Wojkowice zobaczę i porównam bo już się zapisałempiotr bobowiec pisze:Ale w Bez Ciśnienia turystyk załapał się do no limit.
Oczywiście wszyscy byli zadowoleni![]()
Będziesz ze swoim kolegą alkoholikiem Karsonem?Flor pisze:czy w związku z obowiązującą do soboty żałobą narodową planujecie jakieś zmiany w terminie
U mnie jak najbardziej bezproblemowo, będęREZYDENT pisze:
istnieje takie ryzykoJekke pisze: Będziesz ze swoim kolegą alkoholikiem Karsonem?
a żeby Cię franco jeżdżąca na desce snowboardowej w tureckim swetrze giez pokąsałJekke pisze:Będziesz ze swoim kolegą alkoholikiem Karsonem?Flor pisze:czy w związku z obowiązującą do soboty żałobą narodową planujecie jakieś zmiany w terminie
Szkoda, że się pifka nie napijemy pomimo, że będziecie w mojej okolicy.Flor pisze:istnieje takie ryzykoJekke pisze: Będziesz ze swoim kolegą alkoholikiem Karsonem?
walczcie, walczcie...kciuki trzymammargod pisze:Szkoda, że się pifka nie napijemy pomimo, że będziecie w mojej okolicy.Flor pisze:istnieje takie ryzykoJekke pisze: Będziesz ze swoim kolegą alkoholikiem Karsonem?My w tym czasie na Kalenicy będziemy walczyć
o pudło
Karson pisze:a żeby Cię franco jeżdżąca na desce snowboardowej w tureckim swetrze giez pokąsałJekke pisze:Będziesz ze swoim kolegą alkoholikiem Karsonem?Flor pisze:czy w związku z obowiązującą do soboty żałobą narodową planujecie jakieś zmiany w terminie
jak zawszegizmo pisze:Margod, trzymamy kciuki... my jednak na Wojkowice, bo mniejsze ciśnienie![]()
O ile uda nam się znaleźc nowy most do XJta![]()
Bo jak nie, to będziemy startowac... ale tylko "ku Chwale Ojczyzny" chyba
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość