II EDYCJA SERIA 4x4 - NOWY SĄCZ
Moderator: Pasza
Re: II EDYCJA SERIA 4x4 - NOWY SĄCZ
totalny brak kontaktu z jego strony , jedziecie na sącz 

No właśnie nie wiem :/ raz mówi, że jedziemy, później zero kontaktu, myślałem, że tobie przynajmniej coś wspominał.
CHARIOT Rally Team 4x4
Co do tras... niestety na chwilę obecna nie ma takiej możliwości... braki w terenie. Nie raz nie dwa rozważaliśmy opcję odwrucenia trasy na niedzielę ale człowiek jest juz tak zrypany po całym tygodniu, ze wieczorem w sobote nie ma siły na bicie trasy na nowo.
Jeśli będziemy mieli więcej terenu to raczej będziemy starać się by odcinki były jeszcze dłuższe niż szykować ich np 6...
Co do talonu na żarcie. Problem z tymi talonami jest 1 i tak naprawdę najważniejszy.
A mianowicie zapisy przez internet. Na eliminację w Bukownie poprzez frmularz zapisała się moze połowa załóg , które wystartowały. A przez to my nie mamy pewności do końca ile tak naprawde załóg się zgłosi. A to ma bardzo duże znaczenie chociażby w trakcie rozmów z firmami cateringowymi. Przykład najbliższy czyli Bukowno, założyliśmy, ze wydamy X bloczków... dla obsługi, strażaków, zawodników itp... i mimo, ze ten x został wydany okazało się, ze wogóle nie został wybrany, a za to co nie wybrane i tak musieliśmy $... taka była umowa z firmą. moze i racja, ze herbatka nic nie osztuje
powiem szczerze nikt o tym nawet nie pomyslał.
Dlatego... hmmm
Przyszedł mi pewien pomysł do głowy, który chyba uda mi się przewalczyc u chłopaków.
A mianowicie taki, ze bloczki na papu dostaną tylko Ci, którzy zgłoszą się pprzez formularz zgłoszeniowy na www.grupa4x4.pl O i tak
Jakiś bonus musi być.
Jeśli będziemy mieli więcej terenu to raczej będziemy starać się by odcinki były jeszcze dłuższe niż szykować ich np 6...
Co do talonu na żarcie. Problem z tymi talonami jest 1 i tak naprawdę najważniejszy.
A mianowicie zapisy przez internet. Na eliminację w Bukownie poprzez frmularz zapisała się moze połowa załóg , które wystartowały. A przez to my nie mamy pewności do końca ile tak naprawde załóg się zgłosi. A to ma bardzo duże znaczenie chociażby w trakcie rozmów z firmami cateringowymi. Przykład najbliższy czyli Bukowno, założyliśmy, ze wydamy X bloczków... dla obsługi, strażaków, zawodników itp... i mimo, ze ten x został wydany okazało się, ze wogóle nie został wybrany, a za to co nie wybrane i tak musieliśmy $... taka była umowa z firmą. moze i racja, ze herbatka nic nie osztuje

Dlatego... hmmm
Przyszedł mi pewien pomysł do głowy, który chyba uda mi się przewalczyc u chłopaków.
A mianowicie taki, ze bloczki na papu dostaną tylko Ci, którzy zgłoszą się pprzez formularz zgłoszeniowy na www.grupa4x4.pl O i tak

Jakiś bonus musi być.
To się porobiło no... ja juz wiem... Gizmo miał dosyć darcia, a Konti dość ślepego kierowcycyganka pisze:A jakbyś Michałku zgadł![]()
Trzymamy kciuki za nowy Bolid i Team...coś tam... napewno będzie o nich głośno... albo u nich...

Hehe mam nadzieje, ze na dobre Wam to wyjdzie i wzajemnie będziecie się mobilizować robiąc wyniki

Trzymam Kciuki.
Mrozik to pewnie siedzi i o barmance marzenia snuje... nie w głowie mu rajdowanie... ale jeśli nie wystartuje na własnym podwórku to ojjjjjjj wstyd Panie po prostu wstyd...aduko pisze:No właśnie nie wiem :/ raz mówi, że jedziemy, później zero kontaktu, myślałem, że tobie przynajmniej coś wspominał.
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Zobaczymy Michałku na Sączu
Pierwszy test w najbliższy weekend, na MŚOR

To ja się zapytam, jak będzie z integracją? 

CHARIOT Rally Team 4x4
Tu poruszyłeś ważny punkt imprezy !
Na naszym podwórku to trzeba coś zaszaleć.
Może zrobimy jakieś ognicho
?
Może zrobimy jakieś ognicho

NAVARA NP300 D23 35"
www.wyprawyterenowe.pl
www.wyprawyterenowe.pl
Pewnie wszyscy będą po całym Sączu rozrzuceni, więc może być ciężko. ehh ciekawe czy będzie kiedyś jeszcze tak jak było w Rytrze 

CHARIOT Rally Team 4x4
Wiedziałem, że gdzieś widziałem taki avatar jak ma kubuś
a kierownik to @ORSON_V6 

CHARIOT Rally Team 4x4
Baza będzie w Trucku - myjnia Nowy Sącz i tam też będzie start do pierwszego os .
KDK MOTOSPORT
No i dobrze! Bo tam pod panoramą star był spoko, ale baza już nie 

CHARIOT Rally Team 4x4
Oczywiście tam tez bedą grille , piwo, hostessy , chilchiderki itp ( Piotrek prosił o taniec na rurce na jego specjalne zyczenie możemy wziąść to pd uwagę)
KDK MOTOSPORT
-
- jestem tu nowy...
komandor pisze:Oczywiście tam tez bedą grille , piwo, hostessy , chilchiderki itp ( Piotrek prosił o taniec na rurce na jego specjalne zyczenie możemy wziąść to pd uwagę)
na rurce od zuzy ewentualnie patrola

- gizmo
-
- Kontaktowanie:
czekej, czekej... tyn taniec na rułce to gdzie mo byc
Bo jak znowu se nie pojeżdżę, to może chocia bym cosik łobacył cikowego 

- jashen
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
integracja? chmmm trzeba by pomyśleć. w sumie to mam pewien pomysł i to dosłownie "kulturalno-oświatowy" ale trzeba to przegadać z komańdorem i resztą ekipy orgów. pozdrowienia od babki poanginowej
borat a z boratem zawsze się dogada, chyba że boratem okaże się baba
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
to ja może zdążę nalewkę aptekarską przygotowac jeszcze 

I jak tam przygotowania do rajdu? Trasy mniej więcej gdzie będą?
CHARIOT Rally Team 4x4
-
- jestem tu nowy...
MROWEK pisze:Tu poruszyłeś ważny punkt imprezy !
Może zrobimy jakieś ognicho?
a po ognichu proponuję Nocny Integracyjny Marsz na Orientację pod tytułem: "czy ktoś wie gdzie ja dziś śpię?"

a jakies pole namiotowe koło bazy bedzie?
Vitara 1,6L 8v SIMEX 30" LSD
Orlen team w osobie Marka Dąbrowskiego zagości w Nowym Sączu , w klasie extrem pojawią sie załogi z Słowacji a w klasie ciezarowej team Krzysztofa Ostaszewskiego.
KDK MOTOSPORT
My szykujemy Uaza ..... będzie jazda.........

Ekipa Jurajska
http://www.jurapark24.pl/
http://www.jurapark24.pl/
krzysiu ja chciałem taniec na rurce a nie przy rurcekomandor pisze:Oczywiście tam tez bedą grille , piwo, hostessy , chilchiderki itp ( Piotrek prosił o taniec na rurce na jego specjalne zyczenie możemy wziąść to pd uwagę)

wreszcie ktoś dokopie Swigostowikomandor pisze:Orlen team w osobie Marka Dąbrowskiego zagości w Nowym Sączu , w klasie extrem pojawią sie załogi z Słowacji a w klasie ciezarowej team Krzysztofa Ostaszewskiego.

Hołek bedzie