SERGIUSZ CZELENDŻ - charytatywny piknik rajdowy w śląskim
Moderator: Pasza
Re: SERGIUSZ CZELENDŻ - charytatywny rajd w śląskim
przejdż do tematu poland trophy to zobaczysz
jakby kto niezuwazył niema wpisowego na impreze a jedynie wolne datki
robimy to jako piknik ofrodowy
robimy to jako piknik ofrodowy
Czy w Turystyku grozi gięcie blacharki - przypominam mam rozmiar XXL (w sensie auto ma
)

Patrol GRY303
Powstałem z zabanowania, zawsze będę tu Nowy
spokojnie wpadaj
dlaciebie odcinek specjaln wokol jeziorka
trasy sa znane i wiekszosc aut da rade
a jak dales rade na Hołdzie "kluczac miedzy drzewami " to tu bedzie lajcik jesli chodzi o gabaryt twojego przegubowca
a jak dales rade na Hołdzie "kluczac miedzy drzewami " to tu bedzie lajcik jesli chodzi o gabaryt twojego przegubowca
Jo, dać radę, a nie pogiąć auta to różnica, na gięcie blach się nie piszę, koszta przerastają.milas pisze:spokojnie wpadaj
Patrol GRY303
Witam!
Chętnie weźmiemy udział w tej imprezie. Zgłaszam mojego Jimnego do TURYSTYKA.
EXTREEME:
1. giezturbo
2.
TURYSTYK:
1. NuVo,
2. Mundialejros,
3. stopiw
4. romski
5. kacper_
6.
BIWAK:
1. Iwona (różowa)
2. Alberciczek
Chętnie weźmiemy udział w tej imprezie. Zgłaszam mojego Jimnego do TURYSTYKA.
EXTREEME:
1. giezturbo
2.
TURYSTYK:
1. NuVo,
2. Mundialejros,
3. stopiw
4. romski
5. kacper_
6.
BIWAK:
1. Iwona (różowa)
2. Alberciczek
Pozdrawiam
Kacper
Kacper
ok
Feniks niepekaj bedzie git
niebedzie trudniej niz zawsze jak dajesz rade
Widziałeś żebym kiedyś pękał?? Pisz w fajerfoksie bo ciężko się czyta.milas pisze:ok

Patrol GRY303
Jak Feniks jedzie to i ja się pojawię ...
JeepoMontero 2.5TDI BFG M/T33"
Tel. 601 88 67 10 Orange
Tel. 601 88 67 10 Orange
swojego czasu miał byc odcinek specjalny (gonitwa Feniksa)
niekoniecznie w samochodach ale chyba nieprzejdzie

Nie widzę przeszkód, tylko muszę nogę wyleczyć, bo się skontuzjowała na treningu.milas pisze:swojego czasu miał byc odcinek specjalny (gonitwa Feniksa)

Patrol GRY303
dostaniesz fory 

Ja będę gonił - więc nawet z Twoją nogą dasz radę

tylko trzeba uwazac bo Szwedu jak sie wku..... to noga moze rzucic i trafic

- Alberciczek
Re: SERGIUSZ CZELENDŻ - charytatywny piknik rajdowy w śląski
Ja narazie wpisałem się na biwak, ale myślę, że jak mi się zachce, to w turystyku też bedę mógł pojwechać? Cholerka ciągnie to błotko jak cholera 

Dżip Blank Szyroki 4,7 QD chyba zielony był....Jak był nowy...
Ja ofrołd pełno gembo, piszesz bo postów masz mało, bo chcesz się potaplać czy może chcesz pomóc??Alberciczek pisze:Ja narazie wpisałem się na biwak, ale myślę, że jak mi się zachce, to w turystyku też bedę mógł pojwechać? Cholerka ciągnie to błotko jak cholera

Nie pitol, przyjedź zapełnij skarbonkę, auto utop... Cię wyciągniemy, a biwak to możesz se zrobić sam.
Patrol GRY303
No, no a jak trafi to i krzywdę może zrobićtylko trzeba uwazac bo Szwedu jak sie wku..... to noga moze rzucic i trafic![]()

Tylko qrczaczki jeden problem jest, jak rzuci to kto mu ją przyniesie

Milas - Ty na ochotnika

- Alberciczek
Hmmm, jakby ci to przyjacielu wyjasnić...Feniks pisze:Ja ofrołd pełno gembo, piszesz bo postów masz mało, bo chcesz się potaplać czy może chcesz pomóc??
Nie pitol, przyjedź zapełnij skarbonkę, auto utop... Cię wyciągniemy, a biwak to możesz se zrobić sam.
Sprawa jest taka - posty - ilość nieważna, bo co mi że mam postów 10 czy 100? No chyba, że ma to jakieś znaczenie....
Pomóc - dlatego chcę przyjechać. Na biwaku też przecież pomogę, bo i tak coś się wpłaci. Więc nie ma to znaczenia.
Sprawa właśnie dotyczy tego topienia - zależy jak głęboko to autko utopię. Bo jak znowu coś urwię, albo naleci mi wody do środka, to żona też mi pokaże

Ale to też nie to. Największym problemem jest to, że jestem dopiero początkujący i doświadczenie terenowe w skali 1-10 to mogę ocenić na 2. Dopiero się uczę pod okiem doświadczonego w tych sprawach stopiwa. A i autko póki co jest prawie seryjne - narazie z terenówki to ma opony plus stopiw będzie robił mi lifta2. Ale nie wiem jeszcze, czego po tym autku mogę się spodziewać w terenie i tak jak wspomniałem dopiero go wyczuwam

Ale tak czy inaczej na imprę przybędę, choćby tylko coś wpłacić, poznać nowych ludzi a i może się czegoś znowu nauczę. No bo w sumie masz rację pisząc, że biwak mogę sobie sam zrobić. A to jest impra charetetywno-terenowa, więc wypadałoby coś w tym terenie zrobić...
spoko zobowiazuje sie do transportu utraconych organów 

-
No i git. Przez ciekawość jakie to auto?Alberciczek pisze:
Hmmm, jakby ci to przyjacielu wyjasnić...
Sprawa jest taka - posty - ilość nieważna, bo co mi że mam postów 10 czy 100? No chyba, że ma to jakieś znaczenie....
Pomóc - dlatego chcę przyjechać. Na biwaku też przecież pomogę, bo i tak coś się wpłaci. Więc nie ma to znaczenia.
Sprawa właśnie dotyczy tego topienia - zależy jak głęboko to autko utopię. Bo jak znowu coś urwię, albo naleci mi wody do środka, to żona też mi pokaże. Tylko w innym sensie
Ja to tym się za bardzo nie przejmuję, ale ze zdaniem żony też trza się liczyć jak chce się z nią być w dobrych stosunkach.
Ale to też nie to. Największym problemem jest to, że jestem dopiero początkujący i doświadczenie terenowe w skali 1-10 to mogę ocenić na 2. Dopiero się uczę pod okiem doświadczonego w tych sprawach stopiwa. A i autko póki co jest prawie seryjne - narazie z terenówki to ma opony plus stopiw będzie robił mi lifta2. Ale nie wiem jeszcze, czego po tym autku mogę się spodziewać w terenie i tak jak wspomniałem dopiero go wyczuwam![]()
Ale tak czy inaczej na imprę przybędę, choćby tylko coś wpłacić, poznać nowych ludzi a i może się czegoś znowu nauczę. No bo w sumie masz rację pisząc, że biwak mogę sobie sam zrobić. A to jest impra charetetywno-terenowa, więc wypadałoby coś w tym terenie zrobić...
Patrol GRY303
- Alberciczek
Autko to Jeep Grand Cherokee 4,7 QD seryjny. Z przygotówki do terenu to jedynie mam oponki MT-ki. Na Sergiusza powinienem już mieć zrobiony lift2 jak wspominałem.
No i bardzo małe doświadczenie w jeździe terenowej i lęk, że coś urwę itd. Ale się uczę i jak widzę w razie czego mogę liczyć na waszą pomoc, więc mam coraz mniej strachu
No i bardzo małe doświadczenie w jeździe terenowej i lęk, że coś urwę itd. Ale się uczę i jak widzę w razie czego mogę liczyć na waszą pomoc, więc mam coraz mniej strachu

zawsze mozesz wsiasc i przejechac sie na prawym fotelu . a taka okazja tez bedzie
Siem za bardzo nie znam na Jepach, ale zdaje się ramy nie masz, czyli nie ma Cię jak wyciągać...Alberciczek pisze:Autko to Jeep Grand Cherokee 4,7 QD seryjny. Z przygotówki do terenu to jedynie mam oponki MT-ki. Na Sergiusza powinienem już mieć zrobiony lift2 jak wspominałem.
Liftem się nie emocjonuj (po za marginalnym wpływem na kąty), jest potrzebny w razie zmiany opon na większy rozmiar, a bez innych przeróbek resztę parametrów auta pogarsza.
Strach to dobry doradca.
See you on the off-road.
Patrol GRY303