Podpisuje się obiema ręcymaanatol pisze:jednak Kaziu to DEBEŚCIAK

Szedł jak kuna

Dagmara trochę spięta była ale dała radę

Moderator: Pasza
Podpisuje się obiema ręcymaanatol pisze:jednak Kaziu to DEBEŚCIAK
I taka potem była klasyfikacja na pudle w MR1.anatol pisze:3 załogi jechały bez odpuszczania kazek wy i jarczyki
no i wielka szkoda wołali was,chcieli dać puchar ,pokazać wasza furęGM pisze:GM pisze:O, właśnie, dajcie taką nagrodę w kategorii np "najładniejsze auto"
Prawda li to, że była taka kategoria?Zwinęliśmy się szybciej, nie mogliśmy niestety czekać.
odcinki i trasafiejas pisze:Do dzisiaj ledwo odklejam powieki od siebie
Za słowami Krzyśka również i ja w imieniu swoim i całej ekipy dziękuję wszystkim, którzy obdarzyli nas kredytem zaufania i uczestniczyli w imprezie. Dziękuję za naprawde piękne widoki i mozliwość podziwiania Was w akcji.
Po kilku rozmowach już wiemy co musimy dopracować, co zmienić i już dzisiaj nad tym pracujemy.
Jeszcze raz wielkie dzięki i niski ukłon dla wszystkich.
Sporo załóg się wysypało ale walczyli dzielnie.
Fakt faktem , ze czołówka w MR1 szła naprawdę grubo.
Szkoda, ze Ewa z Pawłem nie dotrwali do OS Tissota bo tu mogło się jeszcze sporo zadziać
To pewne? Przeczuwam zmiany biorąc pod uwagę termin Baja Challenge.komandor pisze:W 2012 roku Master w pierwszy weekend czerwca
w miarę możliwości przyjadę obejrzeć zreaktywowanego pokrakamatkowka pisze:To pewne? Przeczuwam zmiany biorąc pod uwagę termin Baja Challenge.komandor pisze:W 2012 roku Master w pierwszy weekend czerwca
Chcę Was wpisać do kalendarza, stąd inny termin mi pasuje byle nie nakładał się z Baja Gothica i Baja Carpathia.
W tym roku nawet nie będę narzekał na termin lipcowy...
ale to 250km czy 6 pętli łącznie dających 250kmkomandor pisze:Założenie na Mastera 2012 to ponad 250 km os i nowa klasa extrem
tzn.termin 1-3 czerwec nie aktualnykomandor pisze:Wstępnie zakładamy prolog piątek 4 km.Sobota 1 os 49 km , 2 os 88 km - . Niedziela 1 os 88 km.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości