i ciasnoanatol pisze:suzuka jest dobra ale dla młodziezy choć nie ręczę za skutki w przyszłości , jak chopaki troche dorośniecie to kupicie patrole bo kręgosłup nie wyrabia .
IC SERIA 4X4 - Zakliczyn
Moderator: Pasza
Re: IC SERIA 4X4 - Zakliczyn
To TWOJA teoria , może się po prostu w samuraju nie mieściszanatol pisze:suzuka jest dobra ale dla młodziezy choć nie ręczę za skutki w przyszłości , jak chopaki troche dorośniecie to kupicie patrole bo kręgosłup nie wyrabia .

A co tu taka dyskusja rozgorzała :>?
Jak to miło poczytać a już myślałem że zapadliście w sen zimowy.
KDK MOTOSPORT
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
nieeee... szykujemy się na przyszły sezon 

to ty jakis handlarz jesteś po co ci tyle autów do tego 3 nissany normalnie nienormalny i do tego jeżdzi sukąufo4x4 pisze:To TWOJA teoria , może się po prostu w samuraju nie mieściszanatol pisze:suzuka jest dobra ale dla młodziezy choć nie ręczę za skutki w przyszłości , jak chopaki troche dorośniecie to kupicie patrole bo kręgosłup nie wyrabia .. Źle trafiłeś , stary jestem i mam 3 patrole
![]()
To pamiętajcie o oponach.... Kołek wypada na 100%gizmo pisze:nieeee... szykujemy się na przyszły sezon
Właśnie po to , żeby się wszyscy zastanawiali. A kolekcję mam jeszcze większą i nie jestem handlarzemanatol pisze:to ty jakis handlarz jesteś po co ci tyle autów do tego 3 nissany normalnie nienormalny i do tego jeżdzi suką

- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Fiejas, kołki zostawiałem w garażu od początku 
Ufo... też mam kilka i też nie handluję
więc luzik 
Aduko... trasy są, jakie są... i pewnie moja Żaba jest i tak najszersza... i wogóle mam zawsze qrna najszersze auto
Suzuka ma plusy i minusy

Ufo... też mam kilka i też nie handluję

Aduko... trasy są, jakie są... i pewnie moja Żaba jest i tak najszersza... i wogóle mam zawsze qrna najszersze auto

Suzuka ma plusy i minusy

gizmo pisze:Fiejas, kołki zostawiałem w garażu od początku
Ufo... też mam kilka i też nie handlujęwięc luzik
Aduko... trasy są, jakie są... i pewnie moja Żaba jest i tak najszersza... i wogóle mam zawsze qrna najszersze auto![]()
Suzuka ma plusy i minusy

ta czerwona co byłeś w Sączu ? , wyglądała dość normalnie , ile ma że jest za szeroka .
ta czerwona co byłeś w Sączu ? , wyglądała dość normalnie , ile ma że jest za szeroka .

- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Nie mierzyłem, ale Patrol jest napewno węższy... na lawetę 2 osiową się nie mieści, jak kolega chce, podam wymiary do poniedziałku 

tak z ciekawości pytam , zawsze myślałem że parchanowe mosty sa najszersze z ogólnie dostępnych .
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
no chyba, że są to mosty z G z dystansami... przerabiałem już temat z chłopakami ze Śląska jak robili imprezę "bezciśnieniową" dla niepełnosprawnych i nie mieściłem się między drzewami 

Nie chcialbym sie wcinac, ale w temacie szerokosci pojazdu to chyba ja tu przoduje 
234 cm

234 cm

- gizmo
-
- Kontaktowanie:
No może masz rację
jutro sobie zmierzę swoje maleństwo 

to chyba nie jest osobówka , mosty unimoga po przerobieniu na tarcze wyszły mi 204 cm , a gdzie jeszcze te 30 cmhubi77 pisze:Nie chcialbym sie wcinac, ale w temacie szerokosci pojazdu to chyba ja tu przoduje
234 cm![]()

- gizmo
-
- Kontaktowanie:
koła miał szerokie
Nie chcę Cię martwić ale ciągnik naszej rajdowki (Marcin DEKOR Racing) jest osobówką i ma 242cm szerokościhubi77 pisze:Nie chcialbym sie wcinac, ale w temacie szerokosci pojazdu to chyba ja tu przoduje
234 cm![]()

Tylko martwi ujrzeli koniec wojny.
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
powinien być taki przycisk do regulacji lusterek, wtedy można je góra, dół, lewa, prawa... wiem, że w LR tego nie ma, ale u Marcina pewnie jest
ale spoko, nauczysz się i tego 

powiedzmy że że jest to osobówka , na bliżniaku i o ładowności kilku ton .Highway pisze:Nie chcę Cię martwić ale ciągnik naszej rajdowki (Marcin DEKOR Racing) jest osobówką i ma 242cm szerokościhubi77 pisze:Nie chcialbym sie wcinac, ale w temacie szerokosci pojazdu to chyba ja tu przoduje
234 cm![]()
(nie widać nawet najszerszych lawet w bocznych lusterkach
)

moja lawetę byś zobaczył ma 260 szerokości
To chyba taka srednio legalnaanatol pisze:
moja lawetę byś zobaczył ma 260 szerokości

Z tego co wiem, to max dopuszczalny na drogach bez pilota z kogutem z przodu to 250

Dokładnie. Albo jest nielegalna albo z Pilotem jeździszhubi77 pisze:To chyba taka srednio legalnaanatol pisze:
moja lawetę byś zobaczył ma 260 szerokości![]()
Z tego co wiem, to max dopuszczalny na drogach bez pilota z kogutem z przodu to 250

A co do lusterek to poważnie się regulują?

Tylko martwi ujrzeli koniec wojny.
Legal , legal na najszerszych osiach knotta , 260 to najszerszy punkt czyli obrysówki , po błotnikach pewnie bedzie 250Highway pisze:Dokładnie. Albo jest nielegalna albo z Pilotem jeździszhubi77 pisze:To chyba taka srednio legalnaanatol pisze:
moja lawetę byś zobaczył ma 260 szerokości![]()
Z tego co wiem, to max dopuszczalny na drogach bez pilota z kogutem z przodu to 250![]()
A co do lusterek to poważnie się regulują?Guzikiem?