Poland Trophy - Konkurencja dla pucharu ?

czyli rajdy ze ściganiem i próbami przejazdu

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
monkaster
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: monkaster » pn kwie 23, 2007 4:17 pm

witekr pisze:
Namdan pisze:Nic nie rozumiem z tego co tu czytam. Na imprezie wszyscy zadowoleni, atmosfera za.jebista a tu jakies kwasy i flustracje... na imprezie czułem się super a jak czytam ten temat to zgroza. Jakbym był na innej imprezie... Byłem tam i widziałem co się działo. Nawet ten protest i dyskusje mieściły się w granicach rajdu i dobrej zabawy ale te złośliwe komentarze tutaj to jest bydło.

Moja ocena imprezy jest inna:
Organizacja SUPER. Strzeżony teren, karetki pogotowia, straż pożarna, współpracująca policja, zero kwasów z lokalesami, wydzielone parkingi, estrada i kapela (Gang Olsena :)2 ), oświetlony teren, po raz pierwszy byłem w naprawdę czystej toi-toi’ce, super grill, suchy prowiant zapewniony przez organizatora, fajne nagrody, widowisko po prostu super... nie czuję się "wydymany" 8)

Ale przede wszystkim trasa (dla mnie „adventure”): EXTRA. Dużo OS’ów, wszystkie szerokie – można było się mijać co dodawało walce pieprzu, dużo techniki, dużo adrenaliny, kilka razy przekroczyłem swoją granice strachu. Szybkie dojazdówki, mało bezmyślnego niszczenia sprzętu. Duże brawa dla Czesława za układania trasy. Było sporo chytrych miejsc, gdzie można było bezmyślnie skasować np. jakiś przegub jeśli by się nie kontrolowało ciśnienia. Dwa razy miałem wszystkie cztery koła w powietrzu. Mój pilot ma dziś takie zakwasy, że prawie nie chodzi... Podczas rajdu dwa razy nurkował po szyję ale auto przeprowadził bezpiecznie...

Poznałem Biga (Bigę?) – przesympatyczny gość, zarzucanie mu stronniczości to jest syf.

To moja obiektywna ocena imprezy: nie znam nikogo z organizatorów, sędziów etc.

Za dwa miesiące znów jadę :)2

NIC DODAĆ NIC UJĄĆ :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2

Zgadzam się z przedmówcami,a jak ktoś nie był to niech się nie odzywa!! :evil:
Impreza super,za dwa mieiące bedziemy i z Namdan'em znowu wygramy!I wszystkich sceptyków serdecznie zapraszamy :lol:

Awatar użytkownika
witekr

Kontaktowanie:

Post autor: witekr » pn kwie 23, 2007 5:21 pm

monkaster pisze:
witekr pisze:
Namdan pisze:Nic nie rozumiem z tego co tu czytam. Na imprezie wszyscy zadowoleni, atmosfera za.jebista a tu jakies kwasy i flustracje... na imprezie czułem się super a jak czytam ten temat to zgroza. Jakbym był na innej imprezie... Byłem tam i widziałem co się działo. Nawet ten protest i dyskusje mieściły się w granicach rajdu i dobrej zabawy ale te złośliwe komentarze tutaj to jest bydło.

Moja ocena imprezy jest inna:
Organizacja SUPER. Strzeżony teren, karetki pogotowia, straż pożarna, współpracująca policja, zero kwasów z lokalesami, wydzielone parkingi, estrada i kapela (Gang Olsena :)2 ), oświetlony teren, po raz pierwszy byłem w naprawdę czystej toi-toi’ce, super grill, suchy prowiant zapewniony przez organizatora, fajne nagrody, widowisko po prostu super... nie czuję się "wydymany" 8)

Ale przede wszystkim trasa (dla mnie „adventure”): EXTRA. Dużo OS’ów, wszystkie szerokie – można było się mijać co dodawało walce pieprzu, dużo techniki, dużo adrenaliny, kilka razy przekroczyłem swoją granice strachu. Szybkie dojazdówki, mało bezmyślnego niszczenia sprzętu. Duże brawa dla Czesława za układania trasy. Było sporo chytrych miejsc, gdzie można było bezmyślnie skasować np. jakiś przegub jeśli by się nie kontrolowało ciśnienia. Dwa razy miałem wszystkie cztery koła w powietrzu. Mój pilot ma dziś takie zakwasy, że prawie nie chodzi... Podczas rajdu dwa razy nurkował po szyję ale auto przeprowadził bezpiecznie...

Poznałem Biga (Bigę?) – przesympatyczny gość, zarzucanie mu stronniczości to jest syf.

To moja obiektywna ocena imprezy: nie znam nikogo z organizatorów, sędziów etc.

Za dwa miesiące znów jadę :)2

NIC DODAĆ NIC UJĄĆ :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2 :)2

Zgadzam się z przedmówcami,a jak ktoś nie był to niech się nie odzywa!! :evil:
Impreza super,za dwa mieiące bedziemy i z Namdan'em znowu wygramy!I wszystkich sceptyków serdecznie zapraszamy :lol:
NIE !! Tym razem to JA !! wygram :D :D :D :D
RR Classic 3.5 V8, Disco 200, Disco 300 ;-)

JULO
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: JULO » pn kwie 23, 2007 7:12 pm

ktoś tu nie umie przegrywać ha ha :P
TRUSKAWA

Awatar użytkownika
leszek

Kontaktowanie:

Post autor: leszek » pn kwie 23, 2007 7:21 pm

wy turyści to z byle wychujki jesteście zadowoleni.
no limit oczekuje czegoś więcej.
może dlatego że więcej może, a może dlatego że więcej płaci kto to wie :)21

Awatar użytkownika
bucik

Post autor: bucik » pn kwie 23, 2007 8:11 pm

witaj JULO ...czytam i czytam i .... widzę , że chłopakom z południa brdzo podpadliście ...brawo gratuluję wyników...
monika bucika
warsztat4x4@wp.pl tel.886-695-927

Awatar użytkownika
Namdan

Post autor: Namdan » pn kwie 23, 2007 8:21 pm

leszek pisze:wy turyści to z byle wychujki jesteście zadowoleni.
A może przyjedź kiedyś jakimś samochodem a nie rurkowym struclem to sie pościgamy... 8)
Nazywam się Gordon, Gordon Shumway

Awatar użytkownika
fruzia

Post autor: fruzia » pn kwie 23, 2007 8:25 pm

Namdan pisze:
A może przyjedź kiedyś jakimś samochodem a nie rurkowym struclem to sie pościgamy... 8)
każdy smiga tym :D co znajdzie na szrocie Leszek znalazł rurki a ty ?? :)21

Awatar użytkownika
Danielos
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Namdan

Post autor: Danielos » pn kwie 23, 2007 8:37 pm

Namdan pisze:
Kolego jak kiedys zdobedziesz sie na odwage i pojedziesz swoim pieknym bulwarowcem w extermie, o nom limit nie wspomne to pogadamy na temat tej trasy i jej oznaczenia, a jak na razie jezdzij sobie w turystyku i nie mieszaj sie do dyskusji na temat no limit, pozdrawiam.
SEMAK TEAM

Awatar użytkownika
Biga

Post autor: Biga » pn kwie 23, 2007 8:42 pm

Mag69 pisze:...zdjęcie zrobione o godz 16:02 :)23
http://img401.imageshack.us/my.php?imag ... 185ir8.jpg
I ?? Wiesz kiedy zostalo wywieszone ?? Gdyby nie chetni do robienia syfu, to wyniki byly by on-line na rzutniku, ale w sytuacji jak sie ma do czynienia z zadyma i banda oszolomow, ktora nie rozumie podstawowych odpowiedzi to nic nie pokazywalismy. I najwyrazniej dalej nie bedziemy pokazywac.

Paru uczestnikow ceni sobie syf i reszta na tym cierpi. I bedzie cierpiec dalej.
Namdan pisze: ... Poznałem Biga (Bigę?) – przesympatyczny gość, zarzucanie mu stronniczości to jest syf...
Dzieki :)2 Milo to uslyszec.
leszek pisze: ... a ja w amoku mam prawo podbić to co znalazłem nie patrząc w nocy kogo to jest ...
Jak jestes na tyle ... to oczywiscie, ze mozesz :)21 Sport i zabawa nie zwalnia z myslenia.

Jak bys znalazl kartke z napisem "wez szpadel i pierd.olnij sie w czaszk" to tez bys to w amoku zrobil ?? Wez sie mocno zastanow zanim cos napiszesz prosze.
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?

Awatar użytkownika
Namdan

Re: Namdan

Post autor: Namdan » pn kwie 23, 2007 8:48 pm

Danielos pisze:
Namdan pisze:
Kolego jak kiedys zdobedziesz sie na odwage i pojedziesz swoim pieknym bulwarowcem w extermie, o nom limit nie wspomne to pogadamy na temat tej trasy i jej oznaczenia, a jak na razie jezdzij sobie w turystyku i nie mieszaj sie do dyskusji na temat no limit, pozdrawiam.
:)21

Ciśnieniowiec

Extrem... zdarzało się. Ale nigdy w turystyku. Musiałeś mnie z kimś pomylić. 8)
Skończyły się bateryjki w autku na radio z avatara że tak sobie siadłeś do kompa?
Nazywam się Gordon, Gordon Shumway

Awatar użytkownika
czaya
Kontaktowanie:

Re: Namdan

Post autor: czaya » pn kwie 23, 2007 8:53 pm

Namdan pisze:Skończyły się bateryjki w autku na radio z avatara że tak sobie siadłeś do kompa?
odpuść lepiej.. na ch.. Ci te wirtualne stresy z mistrzami świata off-roadu :)21

Awatar użytkownika
jogibabuu

Post autor: jogibabuu » pn kwie 23, 2007 8:54 pm

co to sie porobilo ostatnio? :roll: co temat to same miszcze :)21

chyba trza zmienic hobby...
Mistrzow uprasza sie o spokoj

Awatar użytkownika
Mag69

Post autor: Mag69 » pn kwie 23, 2007 8:57 pm

Biga pisze:.... ale w sytuacji jak sie ma do czynienia z zadyma i banda oszolomow....

Paru uczestnikow ceni sobie syf i reszta na tym cierpi. I bedzie cierpiec dalej.
mocne słowa, kogo masz na myśli ?

była jakaś zadyma ?

LJ 70

Awatar użytkownika
Danielos
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Danielos » pn kwie 23, 2007 9:00 pm

Bateryjki oki a LR sie popsul :D ze ty siadles do kompa ??? ciemno sie zrobilo i nie ma co jedzic po miescie ???
nie rozumiem po co ktos kto nie jechal w no limit wypowiada sie na ten temat , trasa spox ale w rooad book byl razacy blad i na organizaorzy sie przyznali do tego , to w jaki sposob roztrzygniety zostal protest to ZENADA , zastanowcie sie ile osob z no limit bawilo sie na bankiecie ????
dalej to do was nie dociera ??????????
z 11 zalog moze 3 zostaly ,..
reszta stwierdzila jednoglosnie ze to ZENADA i spakowala sie przed oficjalnym ogloszeneim wynikow ,
SEMAK TEAM

JULO
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: JULO » pn kwie 23, 2007 9:09 pm

Masz racje spakowali sie bo co im pozostało
TRUSKAWA

Awatar użytkownika
Miskiller

Post autor: Miskiller » pn kwie 23, 2007 9:15 pm

no... pozostal niesmak...
4-ta REAKTYWACJA.Zrobie sobie PTO do Quada...a co ? umiem..

JULO
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: JULO » pn kwie 23, 2007 9:22 pm

Może i był błąd w road booku ale pieczątke20 dało się przybić.
Ktoś jechał pierwszy reszta za nim.
I tak bym to widział
TRUSKAWA

aleryba
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: aleryba » pn kwie 23, 2007 9:27 pm

Z całej tej dyskusji wniosek jest jeden:coraz mniej ludzi potrafi przegrać z klasą i przyznać się do błędu.Ot taka narodowa przypadłość.Zwsze wszyscy inni są be tylko "ja" nigdy.
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników zajefajnego rajdu i gratulacje
dla załóg z pudła.
Mechaniczna Pomarańcza

Awatar użytkownika
Biga

Post autor: Biga » pn kwie 23, 2007 9:29 pm

Mag69 pisze:
Biga pisze:.... ale w sytuacji jak sie ma do czynienia z zadyma i banda oszolomow....

była jakaś zadyma ?

Andrzej, w tym temacie wszystko juz zostalo powiedziane :)21 przeczytaj wyzej :)21 To co robi np. Darek to jego ulomnosc. Ty, ja i pare innych osob go zna i wie, ze taki juz jest i wali nas to. Ale to, ze ktos pisze na tamat imprezy na ktorej nie byl, probuje oczerniac mnie i gada bzdury to juz nie jest OK. To, ze ktos nie umie liczyc, albo nie umie sie dobrze bawic to w sumie nie moj tylko jego problem. Cierpia wszyscy ktorzy przyjechali sie odstresowac. Jak tak ma byc dalej to nie bede juz pomagal w robieniu duzych fajnych imprez. Przestane liczyc wyniki na Sowich, nie bede robil nowych wynalazkow i zaczne pierdo.lic o kazdej imprezie, ze byla do dupy. Napisze do zielonych, ze trawa pogieta byla, opublikuje zdjecia ze ktos krzywo pojechal i ze syf i bez sensu i kolory sie nie zgadzaly i tasma byla za krotka o 3mm i ze nikt mi nie powiedzial, ze musze umiec czytac, zeby wystartowac itd. itp. Tak ma byc ?? Czy raczej nalezy sobie odpuscic pisanie o czyms czego sie nie wie, nie widzialo i dac szanse innym na zrobienie czegos nowego ?? Mnie to wali kto co zrobil do tej pory i co ma za dzbanki. Ja nie mam zadnych, te co mialem wywalilem do kosza. Cenie prawde, fair play i dobra zabawe.
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?

Awatar użytkownika
Misiek Bielsko

Kontaktowanie:

Post autor: Misiek Bielsko » pn kwie 23, 2007 9:42 pm

Mysle, ze na tym mozemy zakonczyc ten temat. Tym razem nie bylem, wiec sie nie wypowiadam, wydaje mi sie, ze osoby, ktore tylko ogladaly w ogole nie powinny sie wypowiadac :)3

Awatar użytkownika
fruzia

Post autor: fruzia » pn kwie 23, 2007 10:05 pm

Biga pisze:
Mag69 pisze:

była jakaś zadyma ?

Andrzej, w tym temacie wszystko juz zostalo powiedziane :)21 przeczytaj wyzej :)21 To co robi np. Darek to jego ulomnosc. Ty, ja i pare innych osob go zna i wie, ze taki juz jest i wali nas to. .
wiesz !! mnie też to Wali :lol: :lol: bo taki już jestem :)21 ale pamięć mam dobrą !!!

Awatar użytkownika
fruzia

Post autor: fruzia » pn kwie 23, 2007 10:07 pm

a co do impry to mi się podobała :)2 :)2 nie wiem Biga czego się czepiasz tego Darka ??

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Post autor: bert » pn kwie 23, 2007 10:27 pm

Jak tak ma byc dalej to nie bede juz pomagal w robieniu duzych fajnych imprez. Przestane liczyc wyniki na Sowich, nie bede robil nowych wynalazkow i zaczne pierdo.lic o kazdej imprezie, ze byla do dupy. Napisze do zielonych, ze trawa pogieta byla, opublikuje zdjecia ze ktos krzywo pojechal i ze syf i bez sensu i kolory sie nie zgadzaly i tasma byla za krotka o 3mm i ze nikt mi nie powiedzial, ze musze umiec czytac, zeby wystartowac itd. itp. Tak ma byc ?? Czy raczej nalezy sobie odpuscic pisanie o czyms czego sie nie wie, nie widzialo i dac szanse innym na zrobienie czegos nowego ?? Mnie to wali kto co zrobil do tej pory i co ma za dzbanki. Ja nie mam zadnych, te co mialem wywalilem do kosza. Cenie prawde, fair play i dobra zabawe
spokojnie, bo bedziesz musial podpis zmienic :)21
Norbert J. Zbróg
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania

Awatar użytkownika
Adam.Ż

Post autor: Adam.Ż » pn kwie 23, 2007 10:59 pm

Mam takie małe pytanko odnośnie po części II edycji - czy do klasy no limit są jakieś warunki minimalne?? Tzn czy auto musi mieć opony min. 35 cali albo czy musi mieć mechanika??
Samurai "BLACK DRAGON"1.6 92r;2x winch; 2x blokada:) ; 4,16.
Zebra OFF-ROAD Klub Sochaczew

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » pn kwie 23, 2007 11:01 pm

zadzwoń do organizatorów.
tu się nie dowiesz.
tutaj głównie zabierają głos...nieobecni
#noichuj

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczno-sportowe”