Zun pisze:
I nie porównuj braku tylnych drzwi z nieseryjnym silnikiem i z nieseryjnymi mostami bo to troche nie ten kaliber argumentów. Chłopaki nas objechały bo poprostu pojechali lepiej i tyle.
Czy uważasz, że tylni most z Vitary bo przedni mają z samuraja i silnik z Jimnika 80KM tworzy, aż taką przepaść technologiczną w porównaniu do seryjnej suki?
Czy może większą przepaść buduje to co jest w twoim aucie już za kabiną kierowcy?
Zun pisze:
Chłopaki nas objechały bo poprostu pojechali lepiej i tyle. Broni sie zaloge ktora bezdyskusyjnie autem regulaminowym nie jechala jest przykre za równo dla mnie jak i wg mnie obrazu imprezy
Chłopaki objechali i Was i Mnie i jakoś nie wieszam na nich psów. Byli w tych zawodach lepsi i tyle. Jak już wcześniej mówiliśmy to kierownik decyduje w największym stopniu nie auto.
Nie bronię ich tylko przedstawiam informacje jakie posiadam na ten temat.
Choćbyście nie wiem co robili to sprawa nie rozejdzie się po kościach i wokół niej robi się coraz większy smród. I właśnie dla obrazu imprezy ta i inne sprawy trzeba rozwiązać. Niestety nie po twojej myśli. ten smród dociera do Ciebie, dociera do organizatorów. Wybecz ale jak ludzie mówią że pier...lą taka sprawiedliwość i zastanawiają się nad sensem dalszych startów to w interesie każdego organizatora jest dbanie o dobre imię imprezy.
Organizator ma do wyboru zaprowadzić porządek albo tolerować bajzel.
Zun pisze:
ponieważ mój samochód spełnia wymogi tej klasy. Przez jakiś czas nawet któs próbował argumentować brakiem drzwi z tyłu , bo niby suzuka fabrycznie takowe drzwi ma . Ale też się skończyło gadanie.
Radek twoje linia obrony to udowadnianie na wszystkie sposoby że auto nie łamie regulaminu i robisz przy okazji taki dym, że przed zawodami i po nich ZUN to najczęściej powtarzane słowo (chyba, że realizujesz swój plan "nie ważne jak się mówi byle się mówiło).
Teraz zadamy Ci kilka pytań na które nie oczekuję odpowiedzi bo decyzje w sprawie twojego auta, już zapadły właśnie dla dobra imprezy i być może ze szkodą pojedynczego zawodnika (dobro ogółu przed dobrem jednostki).
1. Czy obcięcie 1/3 ramy to auto standardowe?
2. Czy zawieszenie 4link występowało w samuraju?
3. Czy zwiększenie rozstawu osi to dalej jest auto standardowe?
4. Czy w numerze VIN twojego auta zakodowane jest że auto jest 3 drzwiowe?
5. Czy w twoim dowodzie rejestracyjnym jest wbity gaz?
6. Czy w twoim dowodzie rejestracyjnym jest napisane, że auto jest napędzane benzyną? Jeśli tak to gdzie masz zbiornik paliwa?
7. Czy w twoim dowodzie rejestracyjnym widnieje 4 miejsca siedzące?
8. Czy organizator na BT po stwierdzeniu, że samochód nie spełnia wymogów bezpieczeństwa może nie dopuścić samochodu do zawodów? (NIE BO NIE BEZ UZASADNIENIA)
Nie wysilaj się z odpowiedziami na te pytania.
Zun pisze:źleścisnieniowanych zawodników takich jak Ty Marku . Czy ja Ci kiedys wypominal np to ze jezdzac na swoim tereniu na trasach ktore sam ukladasz zdaza ci sie mnie objechac ?
Nigdy nie układałem tras dla klasy "S". Robiłem to na sekcji najczęściej z Jurkiem ja robiłem "O" i "M" on "S" bo zastrzegłem sobie że dla S-ki nie będę układał, oczywiście dyskutowaliśmy na temat ustawienia bramek "czy nie za ostro? "itd.
To znaczy, że na naszym terenie mam ukryte podziemne przejścia o których nikt nie wie?
czy przypadkiem jeździmy po tym samym terenie widocznym jak na dłoni.
Zun pisze:Jak Gierek dwa lata temu startowal autem lamiacym polowe zapisow regulaminowych dotyczacych auta tez nikt nie protestowal - a zbieral przeciez puchary.
W tych samych zawodach startowałem seryjnym gołym samurajem i jedyną rzeczą, która wyrzucała mnie z "O" do "S" były opony 215 zamiast 205. I zapytaj Jurka co odpowiedział jednemu gościowi, który zapytał dlaczego ten gościu jedzie w klasie "S" ( a był wówczas sędzią głównym).
Zun pisze:Powiem Ci ze czytajac te wszystkie brednie na tym forum nie raz sie zastanawiam czy nie podarowac sobie startowania w tej imprezie , bo zaczyna byc poprostu nie zdrowo i chamsko.
Pokaż kochones. wystartuj w klasie "M" - tu masz odpowiedź na twoje pytanie.
I nie czuj do mnie urazy to nie jest mój atak na twoją osobę tylko obiektywna dyskusja, a racje tu przedstawione to uwagi różnych ludzie zebrane w całość.