WIOSNA POD NAPIĘCIEM 2008
Moderator: Pasza
- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
-
-
- Wojtek Bratford
-
- Kontaktowanie:
-
-
- Wojtek Bratford
-
- Kontaktowanie:
- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
-
-
Koleżko zestaw gratów kompletu naprawczego hydrauliki powietrznej pojazdu /snorkelaart4x4 pisze:Impreza zapowiada się jak zwykle odlotowo(wiem co piszę) zgłaszam team szwagier&szwagier do udziału w w/w. Jesli uda się uruchomić niebieskie padline to i ona przybędzie jesli nie wesprę swą osobą jakies rusztowanie warszawskie lub innego czarnego pieruna.

nie ma w rockym nic z patrola
-
-
Z tego , co ustalilem strasznieś Dorce zaimponil i zeznala mi , że pragnie Cie wystawić do lokalnej imprezy Gang-Bang z kolem gospodyń wiejskich i ścislym managmentem OSP jednostki Rędocin.Wojtek Bratford pisze:Nie jestem taki zeby Ci sie w parade wpierdzielac.Wszyscy wiemy co Cie z Dorka laczy.Rozumiem to i szanuje Twoje do niej uczucia.
-
-
art4x4 pisze:Impreza zapowiada się jak zwykle odlotowo(wiem co piszę) zgłaszam team szwagier&szwagier do udziału w w/w. Jesli uda się uruchomić niebieskie padline to i ona przybędzie jesli nie wesprę swą osobą jakies rusztowanie warszawskie lub innego czarnego pieruna.
Sorki Cieloku chcialem odpowiedzieć Artkowi Rockyersowi ale żem sie pomylil . Jednakowoż nie wyobrazalem sobie imprezy bez waszego udzialu.
A ha i ważne!!! zeznaj szwagru , że Stomil ufundowal specjalna nagrode w kategorii W FILCU PRZEZ ŚWIAT

- Wojtek Bratford
-
- Kontaktowanie:
Z tego , co ustalilem strasznieś Dorce zaimponil i zeznala mi , że pragnie Cie wystawić do lokalnej imprezy Gang-Bang z kolem gospodyń wiejskich i ścislym managmentem OSP jednostki Rędocin.[/quote]
------------------------------------------------------------------------------------
No nie wiem ....raczej nie dam rady:( no chyba,ze moge liczyc na Twoja pomoc
lub zastępstwo
chociaz wiem ze na chlopakow z OSP tez mozna liczyc. 
------------------------------------------------------------------------------------
No nie wiem ....raczej nie dam rady:( no chyba,ze moge liczyc na Twoja pomoc

Znajdziemy drogę albo ją wytyczymy...
white GR & black D22 4x4.radom
white GR & black D22 4x4.radom
-
-
- Wojtek Bratford
-
- Kontaktowanie:
- Wojtek Bratford
-
- Kontaktowanie:
-
-
WŁASNIE RUSZYŁA MACHINA ZGŁOSZEŃ DO IMPREZY NA STRONIE KLUBU www.4x4.radom.pl .
PROSIMY O POWAZNE PODEJŚCIE DO SPRAWY , PONIEWAŻ ZE WZGLEDÓW BEZPIECZEŃSTWA I OBOWIĄZUJĄCYCH NAS PRZEPISÓW ,ILOŚĆ ZAŁÓG BĘDZIE OGRANICZONA
JUTRO ZOSTANIE UMIESZCZONA NA FORUM RAJDÓW I NA NASZEJ STRONIE BAZA NOCLEGOWA W OKOLICACH SZYDŁOWCA WRAZ Z DANYMI KONTAKTOWYMI.
ZAPRASZAMY.
PROSIMY O POWAZNE PODEJŚCIE DO SPRAWY , PONIEWAŻ ZE WZGLEDÓW BEZPIECZEŃSTWA I OBOWIĄZUJĄCYCH NAS PRZEPISÓW ,ILOŚĆ ZAŁÓG BĘDZIE OGRANICZONA

JUTRO ZOSTANIE UMIESZCZONA NA FORUM RAJDÓW I NA NASZEJ STRONIE BAZA NOCLEGOWA W OKOLICACH SZYDŁOWCA WRAZ Z DANYMI KONTAKTOWYMI.
ZAPRASZAMY.
-
-
[ Pieszczoch ze mnie a jak .
Ale na takie żarty niestety moge sobie pozwolic tylko z nieliczna grupa pierunów , bo reszta cisnienia nie trzymie i sie wyfosza .
No cóz Wojtuś już mało nas na świecie z ciśnieniem poniżej cisnienia w butelce z browarkiem dlatego leci ono zawsze we wlasciwa strone /do kalduna znaczy sie/ a nie ulewa sie z pyska jak cisnieniowcom.
Ale na takie żarty niestety moge sobie pozwolic tylko z nieliczna grupa pierunów , bo reszta cisnienia nie trzymie i sie wyfosza .
No cóz Wojtuś już mało nas na świecie z ciśnieniem poniżej cisnienia w butelce z browarkiem dlatego leci ono zawsze we wlasciwa strone /do kalduna znaczy sie/ a nie ulewa sie z pyska jak cisnieniowcom.
- Wojtek Bratford
-
- Kontaktowanie:
-
-
Tomaszek serce moje . Tak mi Cie żal. Gromiles nas swoim pierónem 5 lat . Czas na zmiane , ale obiecuje , że jak twoj zielony pierón nie stanie na wysokści zadania , to Ja, Kotwica i reszta Bandy zlofiksujem Cie jak nigdy . Bo wisssssss . My za Toba Brachu murem Pierónie .
Pospisano : Remek , Pierón/Malina/ reszta bandy i najjaśniej panujący/Prezes/ oraz reszta nygósów z bandy 4x4 radom .
A propos ; Buziak dla Magdy .
Pospisano : Remek , Pierón/Malina/ reszta bandy i najjaśniej panujący/Prezes/ oraz reszta nygósów z bandy 4x4 radom .
A propos ; Buziak dla Magdy .
-
-
tomaszku w regulaminie napisane jest....... , . Do startu dopuszczone będą pojazdy wszystkich marek i typów z napędem na cztery koła (w tym QUADY), zarejestrowane z ważnymi badaniami technicznymi i polisą OC NW o dopuszczalnej masie całkowitej do 3,5 t.ttomas pisze:Przemyślałem sprawe wybiore sie na pieszo kiedy wy bedziecie tonąć w błocie ja spokojnie będe zaliczał kolejne pieczątki tym samym zostane zdobywcą wszystkich pucharów jakoś trza se radzić NIE ?
prz Twoim chodzeniu na czworaka(z napedem na cztery koła) troszkę by zejszło ale szanse masz.
Ostatnio zmieniony czw kwie 10, 2008 6:15 am przez art4x4, łącznie zmieniany 1 raz.
art4x4
im trudniej tym lepiej i weselej
im trudniej tym lepiej i weselej