tylko kto i dlaczego ?
symptomów było więcej między innymi blokowanie na trasie, a jak to nie pomogło to dyskwalifikacja
Faziego tez zdyskwalifikowali, ale po interwencji wrócił na trasę
ja to z natury wszędzie widzę teorie spiskową (ten wiek

Moderator: Pasza
chłopaki z ADHD też dmuchali dziadek z białego samuraja również.... wiec teoria wyssana z palca..Siarra pisze: tak mi sie wydaje że od początku chcieli Marka upolowaćz tego co widziałemto niebiescy na linii startu z alkomatem podeszli tylko do niego
![]()
Nic dodać nic ująć. Prawidłowa i prawdziwa wypowiedź. (+ to że niestety zerwał też taśmę)Toroo pisze:Marek zapitalał jak rakieta![]()
Niestety, albo On albo jego pilot nie uważali na odprawie i zostali zdyskwalifikowani za wielokrotne wyprzedzanie na podwójnej taśmie. Nie ma żadnej teorii spisku. Według mnie
każdy organizator chciałby mieć u siebie na liście takie załogi i team'y jak Carolinki.
Highway pisze:Nie wiem co to za dwa "Łamacze Mostów" w kombinezonach Castrola ale szukam z nimi kontaktu bo autograf i jakieś ich fotki potrzebuję
Olaf lub Toroo kojarzycie ich z rajdu?
...i te ciemne okulary...hmm...jak Blus Brothers
Część jest na rajdach, a pozostałe do końca tygodnia na www.dyferklub.home.plpiotr bobowiec pisze:Panowie i Panie
Jak macie jakieś foty to zapodajcie!
Dzięki , Piotr
SSamurai
To strasznegizmo pisze:to już wklejałemnie czytasz uważnie
Ja bojowy? Nieeeegizmo pisze:A co Ty taki bojowy jesteś
Highway pisze:Ja bojowy? Nieeeegizmo pisze:A co Ty taki bojowy jesteś
Toroo pisze:Dzięki za świetne sportowe zachowaniebialka pisze: Dzięki za dobrą zabawę i sportową rywalizację![]()
![]()
![]()
![]()
Jechałaś spokojnie, przepuszczałaś szybszych i zajechałaś na podium.
Gratulacje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość