Fajnie, że będą dłuższe czasy

Czekamy na regulamin...
No i oczywiście Żabka startuje

Moderator: Pasza
komandor pisze:Panowie nie czepiajcie się szczegułów chodziło mi tylko o punktacje , kary itp otych terminach w regulaminie to ja wiem . Obecnie tworzy się nowa strona na której pojawi sie regulamin z właściwymi terminami imprez , tak naprawdę czekamy na rózne propzycje z Waszej strony odnośnie regulaminu. obecnie skupilismy się na załatwianiu terenów oraz jak najwartościowszych nagród dla uczestników, nie będe opwiadał szczegółow ale to naprawde duzo roboty.
ciiii ten temat już zakończonygizmo pisze:Regulamin też mnie interesuje... natomiast co do "tamowania ruchu", o czym pisał Aduko... Jechaliśmy na luzie (jak zawsze zresztą) co nie zmienia faktu, że również chcieliśmy mieć jak najlepszy wynik... ale nie będę nigdy robił awantury o to, że Kolega Koledze pomaga zjechać z trasy![]()
![]()
Bo to nieładne i nie sportowe
![]()
![]()
![]()
Popsuło się auto na trasie w miejscu, gdzie było ciężko wyprzedzać i wg mnie słuszna była decyzja następnej załogi, żeby pomócMy jechaliśmy w tym "korku" jako 3-4 auto i trudno... Natomiast uważam Wasze zachowanie i trąbienie na nas, jako po prostu niegrzeczne
![]()
![]()
![]()
Straciliśmy sporo pktów na tym OSie, ale nie miałem do nikogo pretensji.
Wydaje mi się, że w każdym sporcie, a tym bardziej off-road, powinni Zawodnicy wykazywać więcej sympatii dla innych i więcej kultury osobistej![]()
Pozdrawiam w imieniu Czerwonej Żabki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości