Jako wkład własny mogę zaoferować nowe opony bfgoodrich KM2 na rajd

Moderator: Pasza
Magda doradź mi w czym pojechać SS czy ExLaska pisze:noo była, byłaoj biedny fiskarsik - trzeba go reklamować
![]()
![]()
hmm chyba faktycznie lepiej NS, chociaż dziś wieczorem pilot zaczął coś kombinować coby skrzynię do ładu doprowadzić i jednak wystartować. I tu teraz szok - w szybkościówce
Mam Magda na siódme jakby coLechuPL pisze:Magda doradź mi w czym pojechać SS czy ExLaska pisze:noo była, byłaoj biedny fiskarsik - trzeba go reklamować
![]()
![]()
hmm chyba faktycznie lepiej NS, chociaż dziś wieczorem pilot zaczął coś kombinować coby skrzynię do ładu doprowadzić i jednak wystartować. I tu teraz szok - w szybkościówceBo się wybiorę przed 2011 rozpoznać temat .
zgadzam się z przedmówcą co do extremy. Odcinki krótkie acz w Bukownie były spoko. W NS mają być dłuższe, mam nadzieję, że to nie zmieniszy loży szyderców, bo ona nadaje niepowatarzalny charakter imprezceGUTMAN pisze:Mam Magda na siódme jakby coLechuPL pisze:Magda doradź mi w czym pojechać SS czy ExLaska pisze:noo była, byłaoj biedny fiskarsik - trzeba go reklamować
![]()
![]()
hmm chyba faktycznie lepiej NS, chociaż dziś wieczorem pilot zaczął coś kombinować coby skrzynię do ładu doprowadzić i jednak wystartować. I tu teraz szok - w szybkościówceBo się wybiorę przed 2011 rozpoznać temat .
Extrema fajna, choć do tej pory niezbyt długa, dzięki czemu namiętnie można wypełniać lożę szyderców i zażywać integracji - to był jest i miejmy nadzieję będzie nadal ogromny plus tych imprez. Na tej edycji ma być grubo wedle słuchów, które mnie doszły![]()
Sport - kiedyś krótkie oesy na niewielkich terenach, teraz zdecydowanie dłuższe i bardziej wymagające, generalnie prą chłopaki do przodu i się rozwijają
a czy to ma znaczenie ? pewnie to samo co w zeszlym roku... zna ktos jakies miejsce noclegowe blisko bazy ?gizmo pisze:i może jeszcze Kolega chce roadbook i konkrety, jak trasy będą otaśmowane
a ja to w jakiej klasiegizmo pisze:i może jeszcze Kolega chce roadbook i konkrety, jak trasy będą otaśmowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości