Małe zmiany
Moderator: Pasza
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Małe zmiany
Nastąpiły małe zmiany nie tyle w terminarzu co do miejsca . Zapraszam na nasza stronę .
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Wiedziałam ,że tutaj zawsze jakieś ale musza być . Bochnia dlatego ,że nowe i bardzo ciekawe tereny a z każdej propozycji trzeba skorzystać . A czy od Proszówek do Chełmu i nazad to się okarze . Raba ma dwa brzegi .
A czy randaka ? Czemu nie ? Jak nie przyjedziecie to sie nie dowiecie . Poza tym informacje będą ograniczone zwłaszcza na stronie . Po to jest podany numer telefonu .
A czy randaka ? Czemu nie ? Jak nie przyjedziecie to sie nie dowiecie . Poza tym informacje będą ograniczone zwłaszcza na stronie . Po to jest podany numer telefonu .

-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Będziecie nocą upalać zaliczać PP PKP/piątek / W sobotę jedziecie napewno nie tą samą trasą równiż na zasadzie zaliczania PP i PKP . funduję tylko jeden odcinek specjalny na rozpoczęcie nocki co by był pózniej czas na opadnięcie ciśnienia . Trasy nie są dzielone na odcinki to pewne więc nie grozi stanie w kolejce 4 godziny . W niedzielę macie jeszcze jedną trasę lajtową blisko bazy co byś nie miał pierdla przed policją po imprezie . A resztę informacji dostaniecie na stronie . Myślę ,że już coś rozumiesz?
no właśnie nazad drugim brzegiemMarzenka_zubrowka pisze:Wiedziałam ,że tutaj zawsze jakieś ale musza być . Bochnia dlatego ,że nowe i bardzo ciekawe tereny a z każdej propozycji trzeba skorzystać . A czy od Proszówek do Chełmu i nazad to się okarze . Raba ma dwa brzegi .

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Wlasnie tu rozchodzi sie o to ciśnienie . Nie martw sie ja wam go podniosę jestem podobno specjalistka od podnoszenia ciśnienia . A co do uszkodzeń aut to na pewno takich miejsc wam nie zabraknie . Ale czy o to w tym chodzi ? Mnie zależy na dobrej zabawie i mam nadzieję że wam też i wszystkim co się do nas wybierają . podobny rajd był na zakończenie i ludziska byli zadowoleni . Bo przede wszystkim ujeżdżeni . 

Marzenka_zubrowka pisze:Mała organizatorka to i OS malizną pachnie . No nic ci nie poradzę mogę tylko wyrazić żal i współczucia . Jestem jednak zwolenniczką PP i PKP paprania się w błocie niż upalania na czas ze stoperem . Może moi następcy zaspokoją twoje wymagania .

w sumie 1353 KM 

-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Jestem upartą niewiastą i bardzo konsekwentną . uparcie dążę do zamierzonego celu jeżeli się pomylę błędy staram sie naprawiać . A poza tym znając was wiem ,że i tak nigdy wszystkim sie nie dogodzi . Najwyżej po Rajdzie dostanę Reksia . Na to też jestem przygotowana .
tylko dla odważnych informacja moim ochroniarzem jest Malutki