Żubroraba Wrażenia
Moderator: Pasza
Żubroraba Wrażenia
no i po rajdzie było super mało ścigania dużo przeprawy i technicznej jazdy gratulacje dla organizatrów
oby tak dalej

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

Organizacja niezła, ale wielki minus za zbyt łatwe PKP-y i nieznajomość regulaminu przez sędziów. Potężny minus za kolesiostwo i wpisywaniu zaliczenia PP bez punktów karnych osobom, które przez 15 minut wyciągały się na wyciągarce choć a) wyciągarka była zabroniona B) czas na przeprawę przez PP wynosił 5 minut. No ale widocznie zawsze tak jest. Ogólnie rajd niezły.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Odnośnie nie znajomości regulaminu przez kierownika PP bo o tym mowa II dzień . Jest to prawdą ,że źle naliczał punktację ale nie było to pokierowane ani układami ani nie znajomością regulaminu . Wszystko to było zapisane w protokołach i podczas końcowego naliczania wyników przez sędziego głównego skorygowane . Co do łatwości PKP to przepraszam ,że nie mam wpływu jeszcze na pogodę i ,że Żubry kocha słońce . Kiedy trasa była ustawiana teren był ciężki ,podmokły i grząski no cóż słońce go osuszyło i po ciężkiej nocy zrobiło wam light . Ale i tak dostaliście po dupskach więc taki łatwy odcinek wam sie przydał . Obiecuję ,że na następną edycję zamówię szamana i może on wpłynie na pogodę ja takich umiejętności nie posiadam .
A co do ciśnienia to dokąd nie zaczniecie traktować tych imprez jak odbój od codzienności to ciśnienie zawsze bedzie wam towarzyszyć .

Nie nie Marzenko akurat nie o tą sytuację mi chodziło choć sędzia faktycznie za strącenie słupka policzył mi 40 punktów a nie 20 i tak akurat zostało do końca mimo, zę zgłąszałem błąd ( popatrz tabela i karta wyników - zaliczone, punktów 40 - czyli tak jakbym nie zaliczył). Chodziło mi o stosowanie np. obcego samochodu i pomocy dwóch osób oraz tirfora podczas próby i jeszcze tłumaczenie sędziego, że to nie jest obca pomoc ani też techniczna bo to jest siła mięsni. I chodziło mi o zaliczenie w nocy PP, którą zaliczyły tylko dwa samochody i to one wyciągały następne samochody. dziwnym trafem jednak sędzia zaliczył punkty także trzeciemu choć siedział w błocie 15 minut i był targany na linach. I dziwi mnie tylko, że dostał 0 punktów karnych. Pewnie od razu powiesz - trzeba było zgłaszać - no więc zgłosiłem i dostałem za to jeszcze zjebkę. I tyle. Nie ma co roztrząsać.
tel. 509700949
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Fakt nieścisłość taka wystąpiła, ale została później rozwiązana, i oczywiście zawodnik odpowiednio spunktowany tak samo jak i resztaZibi pisze: ...Chodziło mi o stosowanie np. obcego samochodu i pomocy dwóch osób oraz tirfora podczas próby i jeszcze tłumaczenie sędziego, że to nie jest obca pomoc ani też techniczna bo to jest siła mięsni....

Muscell 2,4 v6. Pajero full orginał jak na razie 

-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Tu się z tobą nie zgodzę, cały piątek jechaliśmy na szarym końcu zaraz przed ciężarówkami i wcale nie było tragedii w sobote pkp19 i super próbe jechaliśmy po ostaszewskim było ciężko ale daliśmy radę te potrójną próbę przejazdu w sobote robiliśmy po patrlolach też dało się przejechać wystarczyło pomyślećs3R pisze:było całkiem nice.
szkoda jednak że to czy przejechało sie próbe zależało głównie od tego czy jechało się na samym początku. (wyjątek super próba)
Świetny odcinek tzw Twawersy.![]()
No i przydało by się czasem mniej ciśnienia... panom z dużych uzbrojonych samochodów...

w sumie 1353 KM 

Taaa...a te dwie próby na żwirowni w sobote też przejechaliście po ciężarówkach?mudder pisze: Tu się z tobą nie zgodzę, cały piątek jechaliśmy na szarym końcu zaraz przed ciężarówkami i wcale nie było tragedii w sobote pkp19 i super próbe jechaliśmy po ostaszewskim było ciężko ale daliśmy radę te potrójną próbę przejazdu w sobote robiliśmy po patrlolach też dało się przejechać wystarczyło pomyśleć

Ogólnie to uazy i ich załogi pokazały klase na tym rajdzie, pokonując wiele ostrych sprzetów

...
EEEE...mi to wygląda na uaza na afganach, pewnie ten kolor Cie zmyliłMag69 pisze:no oczy, masz nie ten tego...
bo to Mercedes .....Świgosta

Mudder-fotek zrobiłem tylko sześć, bo sprzęt na tyle pozwolił

Najbardziej szkoda nocy! Tam to by fotki były

Ehhh...musze załatwić jakiegoś innego zenita chyba...
...
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie: