http://www.croatia-trophy.com/Albumi-2006/album-04-2006/inde
Moderator: Pasza
- Paweł Cybulski
http://www.croatia-trophy.com/Albumi-2006/album-04-2006/inde
http://www.croatia-trophy.com/Albumi-20 ... /index.htm co to jest!!??
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
zuce klepie jak chce
tak jak quad ;D
wazy 'malutko' i wogóle nawet calkiem fajne, widziałem to w akcji na quadzianym rajdzie, miało troche trudniej, ale dało rade (samochód nie miał by szansy), a na croatii - zeby nie kara i lepsza kondycja chłopaków to może nawet nie najgorszy wynik by był

wazy 'malutko' i wogóle nawet calkiem fajne, widziałem to w akcji na quadzianym rajdzie, miało troche trudniej, ale dało rade (samochód nie miał by szansy), a na croatii - zeby nie kara i lepsza kondycja chłopaków to może nawet nie najgorszy wynik by był

Krzysiek
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...
- Paweł Cybulski
- Paweł Cybulski
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Bezsensowne stezenia klatki z boku (w miejscu drzwi) - w zaden sposob nie poprawiaja sztywnosci, podobnie z zastrzalami w innym miejscu, za fotelami. Spawy miejscami ok, ale miejscami tez tak nasmarkane, ze sam bym lepiej pospawal 
Co do wezy, to:
1. nie wierze, ze brak miejsca pod autem,
2. mozna je przykryc jakims korytkiem z blachy ostatecznie
3. podobnie zajebistym pomyslem jest umieszczenie zbiorniczka przelewowego nad/za glowa kierowcy... gratulacje.

Co do wezy, to:
1. nie wierze, ze brak miejsca pod autem,
2. mozna je przykryc jakims korytkiem z blachy ostatecznie
3. podobnie zajebistym pomyslem jest umieszczenie zbiorniczka przelewowego nad/za glowa kierowcy... gratulacje.
e misiul coś przesadzasz.
mam węże w kabinie już dwa lata i ani kropli nie uroniły o korytkach czy montażu pod syfem nie ma mowy bo jest to z lekka nie wykonalne.
zbiorniczek który jest za plecami uszkodził tieri i to z własnej głupoty bo się nie poparzył gdzie cofa i wyrwał zbiorniczek razek z kawałkiem chłodnicy o gałąź która sterczała jak kopia husarska
myślłem nawet klatką wode puścić ale zbyt duża to ekwilibrystyka.
mam węże w kabinie już dwa lata i ani kropli nie uroniły o korytkach czy montażu pod syfem nie ma mowy bo jest to z lekka nie wykonalne.
zbiorniczek który jest za plecami uszkodził tieri i to z własnej głupoty bo się nie poparzył gdzie cofa i wyrwał zbiorniczek razek z kawałkiem chłodnicy o gałąź która sterczała jak kopia husarska

myślłem nawet klatką wode puścić ale zbyt duża to ekwilibrystyka.
Wyjaśniam , że te rury i chłodnica to od KLIMATYZACJI i lodówki.
Na rajdach lubię sobie przegryźć zimny wafelek typu Marsobaton i popić chłodne i mokre.
Natomiast mój pilot zachciał sobie onanizator parowy bezstykowy sterowany podciśnieniowo .... pod schowkiem.
Piszę o tym wszystkim Panie Misiu abyś się nie denerwował , prace
nad samochodzikiem trwają .
Na rajdach lubię sobie przegryźć zimny wafelek typu Marsobaton i popić chłodne i mokre.
Natomiast mój pilot zachciał sobie onanizator parowy bezstykowy sterowany podciśnieniowo .... pod schowkiem.
Piszę o tym wszystkim Panie Misiu abyś się nie denerwował , prace
nad samochodzikiem trwają .
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Przeciez sie nie denerwuje
Ogladalem autko u Pawla i wnioski sie nasunely takie, a nie inne, nie tylko mnie zreszta...
@Kret
Czyzby rzeczowa krytyka byla juz w tym kraju zabroniona?
Jezdzic mozna wszystkim, ale skoro mozna cos poprawic, zeby bylo bezpieczniej, to czemu tego nie zrobic? Widac komus na odcisk nadepnalem przypadkiem

Ogladalem autko u Pawla i wnioski sie nasunely takie, a nie inne, nie tylko mnie zreszta...
@Kret
Czyzby rzeczowa krytyka byla juz w tym kraju zabroniona?
Jezdzic mozna wszystkim, ale skoro mozna cos poprawic, zeby bylo bezpieczniej, to czemu tego nie zrobic? Widac komus na odcisk nadepnalem przypadkiem