Wielicki Kreciolek kicha...........

czyli rajdy ze ściganiem i próbami przejazdu

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
shrek4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Wielicki Kreciolek kicha...........

Post autor: shrek4x4 » ndz lis 05, 2006 1:05 pm

Troche mnie wkurzyla sytuacja dzisiaj o godzinie 9.15 rano. Wybralismy sie z kolegami na Kreciolek do Baryczy ktory mial miec miejsce o godz 9.00, o czym wiadomosc byla juz ze 2 tygodnie na www.rajdy4x4.eu. i ze niewiedzielismy dokladnie gdzie dojechac zadzwonilem do pana Mariana, organizatora w/w imprezy, na co w sluchawce slysze, jaki kreciolek?????????????, . No to mi cisnienie podskoczylo ale pytam grzecznie co i jak , na co okazuje sie ze w/w pan Marian postanowil sobie impreze odwolac, nie zamiesciwszy zadnej informacji o tym w miejscu w ktorym wczesniej zapraszal na impreze, jeszcze ogłaszajac radosnie ze sobie zapomniał. Jeszcze zebym pojechal sam , ale akurat pojechalismy niejednym autem i sie okazało ze na darmo przejechalismy 120 km. Bo organizator stwierdzil ze kazdy powinien zadzwonic i sie zapytac czy impreza jest. Ale nawet nie podał do siebie telefonu w info o imprezie. No to kurcze znaczy ze jak jest cos napisane jako informacja w wiarygodnym miejscu to jeszcze musze na wszelki wypadek dzwonic i pytac???????????, Szczerze to dobrze dla organizatora ze to przez telefon, bo twarze moich kolegow poczerwienialy, a co powiedzieli na ten temat nie bede przytaczal , bo uszy wiedna. Takze serdeczni dziekujemy panu Marianowi za spie...........nie nam niedzieli. Mysle ze moze na przyszlosc wyciagnie pozytywne wnioski z zaistnialej sytuacji.

Awatar użytkownika
pezet

Post autor: pezet » ndz lis 05, 2006 2:25 pm

No to sie "ekipa" nie popisala.
Na stronce nadal wisi tylko zaproszenie na impreze i nic nie pisza o potwierdzaniu telefonicznym.

Coz, nastepnym razem zrobia sobie sami ze soba.

Cytat: "niezapomniane wrażenia jak zwykle - gwarantowane" - a z tego co piszesz, emocji miales sporo :)21
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...

Awatar użytkownika
shrek4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: shrek4x4 » ndz lis 05, 2006 2:32 pm

dokładnie, tak jak mowisz, tez rano stwierdzilem ze nastepnym razem to nie bedzie mial kto przyjechac, bo moze takich wrazen niewytrzymac :)19
a impreza raczej nie cieszy sie zbytnim powodzeniem i wiele zalog sie nie zjezdza.

Awatar użytkownika
XEDOSIK

Post autor: XEDOSIK » ndz lis 05, 2006 2:53 pm

wrocilem nad ranem tj ok 5 tej do domu zasnalem w wannie ... obudzilem sie nie wiedzac ze ju 8 rano i na wyrko... tak... na godzinke ... hm... i tak naprawde to dopiero ty shreku poprawiles mi humor ... gutman pisal ze jedziecie mialem tez jechac samuraj juz na lawetce byl przygotowany... przysnalem zbyt dlugo bo do 10 tej ... przykro shreku ze taka ci sie
niespodzianka przytrafila ... ale z drugiej strony to jestem chyba jednym z niewielu co jest bardzo hepy ze niepojechalem na rajdzik :) szkoda wielka ... chyba to jedna z ostatnich imprez w kalenarzu na ta jesienna jeszcze aure... :( pozostaje rozlozyc grata na zime zregenerowac i przygotowac do nastepnego sezonu... a moze wiecie jeszcze o jakims rajdziku gdzies w okolicy .. lecz juz nie w grudniu ??? bo wiesz chetnie sie piwka z toba napije,,, zreszta pewnie ci lece jakies tam " np grzane" bo ci sie w pier... na faji w "twoje" blotko ... lecz naprawde niezamierzone.... :)2

Awatar użytkownika
GUTMAN
Kontaktowanie:

Post autor: GUTMAN » ndz lis 05, 2006 3:27 pm

No cóż... wyszło lipnie, "lekko" się zbulwersowaliśmy z rana i zirytowali, bo chęć na jeżdżenie była, sprzęt też, aura typowo off-roadowa, a tu kupsztal jak nie wiem.... :evil:
Wrażenia były gwarantowane - tylko to im się zgodziło.... :)3

@Xedosik - narazie nie słyszeliśmy o jakimś rajdowaniu w naszych stronach, więc pewnie bedziemy jeździć tylko gdzies po okolicznych terenach. A co do picia piwka, to zapraszamy serdecznie na najbliższy piątek do Bośni, do Domu Weselnego "Biały Miś" (tam gdzie była impreza wieczorna na rajdzie Jedynki) - robimy tzw. "ściemę". Będzie posiadówa przy procentach, jedzonku, trzeba jakoś się integrować, nie ? :) Więc jak tylko masz ochotę (lub ktokolwiek inny - każdy będzie mile widziany) to serdecznie zapraszamy. Od 18:00.
Szalony Iwan EVO (kto by zliczył!)
;)

Awatar użytkownika
XEDOSIK

Post autor: XEDOSIK » ndz lis 05, 2006 3:34 pm

dzieki ... jak niebede tylko w niemcowni to postaram sie w pasc .. ale szkoda ze nic juz w okolicy niema :cry: a moze ten Marian moze cus jeszcze zorganizuje .. lecz ostra rywalizacja np w pieciu to nic za ciekawego a jesli dal taka plame to ...??? niewiadomo ilu juz przyjedzie.. ??

Awatar użytkownika
Misiek Bielsko

Kontaktowanie:

Re: Wielicki Kreciolek kicha...........

Post autor: Misiek Bielsko » ndz lis 05, 2006 3:36 pm

shrek4x4 pisze: No to kurcze znaczy ze jak jest cos napisane jako informacja w wiarygodnym miejscu.
Od kiedy rajdy4x4.eu to wiarygodne miejsce? :P

Awatar użytkownika
shrek4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: shrek4x4 » ndz lis 05, 2006 6:58 pm

na tyle wiarygodne , ze bedac na poprzednim kreciolku w kokotowie osobiscie pan Marian zaprosil na nastepna edycje imprezy w pierwsza niedziele listopada, a rostrzygnac mialo sie miejsce, czy dogra sobie sprawe terenow w Baryczy. Informacja ta zostala zamieszczona na w/w stronie.

sebalodz

Post autor: sebalodz » ndz lis 05, 2006 8:05 pm

CHWD panu Marianowi :)2
Seba Lodz
MAM SYNKA :-)
GG - 1103907

Awatar użytkownika
Miskiller

Post autor: Miskiller » ndz lis 05, 2006 8:11 pm

sebalodz pisze:CHWD panu Marianowi :)2
hi hi ... mocno powiedziane... :wink:
4-ta REAKTYWACJA.Zrobie sobie PTO do Quada...a co ? umiem..

raf_jeep

Post autor: raf_jeep » ndz lis 05, 2006 8:39 pm

Miskiller pisze:
hi hi ... mocno powiedziane... :wink:
ale rzeczowo. nie robi się ludzi w ci.la !!

Awatar użytkownika
Miskiller

Post autor: Miskiller » ndz lis 05, 2006 8:57 pm

raf_jeep pisze:ale rzeczowo. nie robi się ludzi w ci.la !!
oczywiscie, ze tak... slowo drozsze od szelestu...
4-ta REAKTYWACJA.Zrobie sobie PTO do Quada...a co ? umiem..

Awatar użytkownika
4x4free

Post autor: 4x4free » ndz lis 05, 2006 9:11 pm

[quote="XEDOSIK"]dzieki ... jak niebede tylko w niemcowni to postaram sie w pasc .. ale szkoda ze nic juz w okolicy niema :cry: a moze ten Marian moze cus jeszcze zorganizuje .. lecz ostra rywalizacja np w pieciu to nic za ciekawego a jesli dal taka plame to ...??? niewiadomo ilu juz przyjedzie.. ??[/quote]

Mozesz jeszcze u Maria powalczyć 25 listopada w Białym Kosciele i na Pasterniku. :)2 Troszke potem bedziesz mial okazje sobie popisac na forum :lol:

Pozdrawiam
Nie kupujcie aut budowanych na nizinach bo w górach nie robią ...

Awatar użytkownika
mudder

Kontaktowanie:

Post autor: mudder » ndz lis 05, 2006 9:51 pm

pan Marian spoko jest :)20
w sumie 1353 KM :)21
no replacement for displacement!

Awatar użytkownika
Student

Re: Wielicki Kreciolek kicha...........

Post autor: Student » ndz lis 05, 2006 11:07 pm

Misiek Bielsko pisze:
shrek4x4 pisze: No to kurcze znaczy ze jak jest cos napisane jako informacja w wiarygodnym miejscu.
Od kiedy rajdy4x4.eu to wiarygodne miejsce? :P
o to samo miałem zapytać.... heh

Awatar użytkownika
Drako

Kontaktowanie:

Post autor: Drako » ndz lis 05, 2006 11:10 pm

co to wogole za strona ? :o

Awatar użytkownika
mudder

Kontaktowanie:

Post autor: mudder » ndz lis 05, 2006 11:10 pm

Drako pisze:co to wogole za strona ? :o
eurpeyska panie :)21
w sumie 1353 KM :)21
no replacement for displacement!

Awatar użytkownika
Twardy

Kontaktowanie:

Post autor: Twardy » sob lis 11, 2006 3:05 pm

4x4free pisze:
XEDOSIK pisze:dzieki ... jak niebede tylko w niemcowni to postaram sie w pasc .. ale szkoda ze nic juz w okolicy niema :cry: a moze ten Marian moze cus jeszcze zorganizuje .. lecz ostra rywalizacja np w pieciu to nic za ciekawego a jesli dal taka plame to ...??? niewiadomo ilu juz przyjedzie.. ??

Mozesz jeszcze u Maria powalczyć 25 listopada w Białym Kosciele i na Pasterniku. :)2 Troszke potem bedziesz mial okazje sobie popisac na forum :lol:

Pozdrawiam
Marian i Mario to dwie różne osoby, impreza w Białym Kościele nie jest przygotowywana przez tego samego organizatora.
człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi

Awatar użytkownika
Twardy

Kontaktowanie:

Post autor: Twardy » sob lis 11, 2006 3:07 pm

mudder pisze:
Drako pisze:co to wogole za strona ? :o
eurpeyska panie :)21
I brakło pomysłu na nazwę :roll:

mnie wqurza coś takiego :)3 :)3 :)3
człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi

Awatar użytkownika
XEDOSIK

Post autor: XEDOSIK » sob lis 11, 2006 5:18 pm

no wlasnie pewnie sie trza wybrac 25 listopad ... bede se mial o czym pisac... ale najpierw trza by sie upewnic czy rajdzik bedzie.. :lol: hm... no i czy pogoda zamowiona? bo 25 list to juz moze ostra zima byc ... a samuraj cabrio to niewiem czy taki cieply by byl :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczno-sportowe”