Zima Czpaj Team 2008
Moderator: Pasza
Zima Czpaj Team 2008
Witam
prosze pisać uwagi jak wrażenia co zmienić czego za dużo czego za mało
pozdrawiam Krzysztof
prosze pisać uwagi jak wrażenia co zmienić czego za dużo czego za mało
pozdrawiam Krzysztof
Zgadza sie Golon ma racje nie powinno tak być próby przejazdu i oesy w jednej punktacji. To stary wertepowski sposób łączenia przeprawówki i oesów. Trzeba tez wziąść uwagę na bezpieczenstwo imprezy gdzie na oesie latają w samochodzie szekle bloczki ssiekiery piły szpadle trapy liny i wiele wiele innych gadzetów . Imprezka fajna pogoda jak na zamówienie i dobry zajebisty plan z tym oes do tyłu widać było ze nie wszyscy z tym sobie radzą .Pozdrawiam i do zobaczeniska na nastepnej imprezce
odprawa zajebista, baza - w starym stylu - zajebista, pogoda zajebista, zabawa zajebista.
Dla mnie trochę za mało oesów, bo prób przejazdu nie lubię. Jak jeżdziłem to wyglądało mi, że oesy mogły być dłuższe i szybsze, ale były całkiem ok - zwłaszcza pierwszy i ta hoooopa jak widać na zdjęciu powyżej.
Najbardziej podobały mi się teksty na odprawie o autach " sraczach"
Najbardziej niepodobała mi się ekipa mocno pijanych dwóch uczestników na rozdaniu nagród
Rajd fajniutki
I ta wiadomość o czymś w rodzaju rempstów... czekam z niecierpliwością
Dla mnie trochę za mało oesów, bo prób przejazdu nie lubię. Jak jeżdziłem to wyglądało mi, że oesy mogły być dłuższe i szybsze, ale były całkiem ok - zwłaszcza pierwszy i ta hoooopa jak widać na zdjęciu powyżej.

Najbardziej podobały mi się teksty na odprawie o autach " sraczach"
Najbardziej niepodobała mi się ekipa mocno pijanych dwóch uczestników na rozdaniu nagród

Rajd fajniutki

I ta wiadomość o czymś w rodzaju rempstów... czekam z niecierpliwością
RAJDOS EKIPOS
http://www.desmuldes.pl
http://www.desmuldes.pl
- DZIK_I_CZAPAJEW
-
Rajd jak najbardziej OK. Organizacja dobra. Tylko większość załóg skończyła zmagania ok. 15 godziny (jedni po I OSie ). Także jeszcze dwa OSy by się przydały. No i może czas na zmianę klas na WYCZYN (PP+OS) i SPORT (OSx2). Niektórzy to wprowadzili i się sprawdza.
Podsumowywując jeden z tych rajdów na który opłaca się przyjechać, można się fajnie pobawić przed w trakcie i po rajdzie. Klimat I klasa.
Polecam wszystkim i czekam na letnią 3 dniową edycję ;)
Podsumowywując jeden z tych rajdów na który opłaca się przyjechać, można się fajnie pobawić przed w trakcie i po rajdzie. Klimat I klasa.
Polecam wszystkim i czekam na letnią 3 dniową edycję ;)
Moze ktos gdzies umiesciŁ wiecej zdjęć z rajdu
?

http://www.gaz69.pl
MIĄŻSZ - słuchajcie tego zespołu , wygraliśmy tegoroczną FAME 2010
MIĄŻSZ - słuchajcie tego zespołu , wygraliśmy tegoroczną FAME 2010
- martciaiadam
- jestem tu nowy...
Rajd fajny, ale przydałoby się więcej/dłuższe OSy. W turystyku za mało, nawet na nieprzygotowany samochód, a jeśli ktoś ma nieco większe ambicje to skończy objazd w połowie dnia. Tak, że więcej-więcej chcemy! Odprawa - bezcenna, organizacja odb, świetne opisy dojazdów, jako pilot miałem problemy tylko jak się zagapiłem.
Ogólnie

Ogólnie

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

to jest tak
za mało w turystyku!!!
czeste pytanie i juz wyjasniam
nigdy w zyciu nie startowałem nie organizowałem i nawet nie oglądałem wyczynów klasy turystycznej
trasa została ułozona pod samochód klasy Q7 a nie poprzerabiane zmoty z wymienionymi mostami silnikami z wyciagarkami
wiec tak to wyglada cieżko jest ułożyc turystyk dla takich mocnych samochodów bo powinny jechać w wyczynie
i w moim mniemaniu i konwencji naszych rajdów trystyk powinien byc łatwy bo tam jadą ludzie z SERYJNYMI samochodami z łysymi oponami nie znający sie na itenerze. A tu MT i 200KM wstyd tylko dla tych co startują w turystyku mając sznse na pudło w wyczynie
W letniej impreze o której bede opowiadał juz niedługo turystyk bedzie sensustricto turystyczny w słowa znaczeniu tj odwiedzanie fajnych miejsc przejazd szlakami itd itp no moze jakies 2 próby i 3 os na 3 dni
jak chesz sie ścigać jedz w wyczynie
jak linczować jedz w extremie
I DAWAĆ ZDJECIA
za mało w turystyku!!!
czeste pytanie i juz wyjasniam
nigdy w zyciu nie startowałem nie organizowałem i nawet nie oglądałem wyczynów klasy turystycznej
trasa została ułozona pod samochód klasy Q7 a nie poprzerabiane zmoty z wymienionymi mostami silnikami z wyciagarkami
wiec tak to wyglada cieżko jest ułożyc turystyk dla takich mocnych samochodów bo powinny jechać w wyczynie
i w moim mniemaniu i konwencji naszych rajdów trystyk powinien byc łatwy bo tam jadą ludzie z SERYJNYMI samochodami z łysymi oponami nie znający sie na itenerze. A tu MT i 200KM wstyd tylko dla tych co startują w turystyku mając sznse na pudło w wyczynie
W letniej impreze o której bede opowiadał juz niedługo turystyk bedzie sensustricto turystyczny w słowa znaczeniu tj odwiedzanie fajnych miejsc przejazd szlakami itd itp no moze jakies 2 próby i 3 os na 3 dni
jak chesz sie ścigać jedz w wyczynie
jak linczować jedz w extremie
I DAWAĆ ZDJECIA
Klimat waszych imprez jest niezastapiony - nie zmieniać
Odprawy krótkie i rzeczowe
Roadbook czytelny i bez zastrzerzeń
Klasy:
- sport - dla cisnieniowców, którzy szykuja auta pod RMST
- wyczyn - dla zapalenców lubiacych sie troszkę poszarpać z tiforem
oraz pościgać na OSach - czyli OS + PP
- extrem - dla typowych zmot z szybkimi elektrykami, mechanikami, z zapalonymi do boju kierowcami i jeszcze bardziej zmotywowanymi pilotami
- czyli same PP
+ ewentualny turystyk dla obserwatorów, fotografów, laików w seryjnych 4x4
Zapowiedź kolejnej imprezy wyglada bardzo ciekawie. tak trzymać

Odprawy krótkie i rzeczowe

Roadbook czytelny i bez zastrzerzeń

Klasy:
- sport - dla cisnieniowców, którzy szykuja auta pod RMST
- wyczyn - dla zapalenców lubiacych sie troszkę poszarpać z tiforem

- extrem - dla typowych zmot z szybkimi elektrykami, mechanikami, z zapalonymi do boju kierowcami i jeszcze bardziej zmotywowanymi pilotami

+ ewentualny turystyk dla obserwatorów, fotografów, laików w seryjnych 4x4

Zapowiedź kolejnej imprezy wyglada bardzo ciekawie. tak trzymać