Na jakim rajdzie sa jeszcze wolne miejsca...??

czyli rajdy ze ściganiem i próbami przejazdu

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
garbatymarcin

Na jakim rajdzie sa jeszcze wolne miejsca...??

Post autor: garbatymarcin » pt kwie 25, 2008 10:54 pm

Hej,

Czy na jakims rajdzie w mazowieckim lub bliskich okolicach sa jeszcze wolne miejsca aby moc sie zapisac ? Terenowiada - brak juz miejsc, Zmotka - brak juz miejsc, pozostala nam w tym roku tylko Kuklowka czy jak ?? :-?

Awatar użytkownika
gri74

Post autor: gri74 » pt kwie 25, 2008 10:57 pm

Przesadzasz.... :lol:
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl

i wiele innych )

Awatar użytkownika
artur krzysztof wnorowski

Post autor: artur krzysztof wnorowski » sob kwie 26, 2008 6:08 pm

Niedługo inegracja :lol:

Gruzin
Kontaktowanie:

Post autor: Gruzin » sob kwie 26, 2008 6:44 pm

jak chcesz to przybywaj w świętokrzyskie w czerwcu :)21
Obrazek

Awatar użytkownika
shpon
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Białe Błoto Chełm 21-22.06.2008

Post autor: shpon » czw maja 29, 2008 1:03 pm

Serdecznie zapraszam chętnych na imprezkę do Chełma.
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=56330
Pozdrawiam.
Ta sama droga z powrotem , nigdy nie jest taka sama ...

Awatar użytkownika
Misiek Cypr

Post autor: Misiek Cypr » czw maja 29, 2008 1:15 pm

7 czerwca Cyprus Offshore Offroad Rally:

Dear Off-Road Friends,

The Rally date is coming closer and we like to give you an update on what you may expect at this year’s Rally:

The starting point is the parking place in front of the Parekklisia Municipal Football Stadium.

We have received registrations for 35 participating cars and will therefore have to start early in the morning to make sure that all cars are on the way by latest 1200 hrs, Please refer to the attached starting time list and ensure your timely arrival well before the indicated time to avoid unnecessary delays.

To verify that we did not miss out anybody, please reconfirm your participation again by sending a short Email (Cyprus.Rallye@gmail.com), even if you DID register ALREADY, for us to do a final check.

You will need the various items listed in the “Things To Bring” letter attached to this message, as usual, small snacks / refreshments will be arranged at the various stops during the Rally.

The “Après-Rally” party will be at the Alamanos Beach Fish Tavern at Agios Georgios (heading from Limassol to Larnaca take highway exit ‘Agios Georgios’, then follow the signs towards Agios Georgios Monastery and further to the Tavern. When you hit the sea, turn right and follow the track for 100m) and we hope that the last participating car will have reached the finish line by latest 1800 hrs so that we can start with the Buffet Dinner not later than 1900 hrs. For those who make it earlier, there is a chance to swim in the sea or to use the pool, thus bring your swim wear and a towel with you.

We are looking forward to see you all on 7th of June and hope that with your participation and support this year’s Rally will again be a great success.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044

Awatar użytkownika
jarek3050
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: jarek3050 » śr cze 04, 2008 10:53 am

Misiek Cypr pisze:7 czerwca Cyprus Offshore Offroad Rally:

Dear Off-Road Friends,

The Rally date is coming closer and we like to give you an update on what you may expect at this year’s Rally:

The starting point is the parking place in front of the Parekklisia Municipal Football Stadium.

We have received registrations for 35 participating cars and will therefore have to start early in the morning to make sure that all cars are on the way by latest 1200 hrs, Please refer to the attached starting time list and ensure your timely arrival well before the indicated time to avoid unnecessary delays.

To verify that we did not miss out anybody, please reconfirm your participation again by sending a short Email (Cyprus.Rallye@gmail.com), even if you DID register ALREADY, for us to do a final check.

You will need the various items listed in the “Things To Bring” letter attached to this message, as usual, small snacks / refreshments will be arranged at the various stops during the Rally.

The “Après-Rally” party will be at the Alamanos Beach Fish Tavern at Agios Georgios (heading from Limassol to Larnaca take highway exit ‘Agios Georgios’, then follow the signs towards Agios Georgios Monastery and further to the Tavern. When you hit the sea, turn right and follow the track for 100m) and we hope that the last participating car will have reached the finish line by latest 1800 hrs so that we can start with the Buffet Dinner not later than 1900 hrs. For those who make it earlier, there is a chance to swim in the sea or to use the pool, thus bring your swim wear and a towel with you.

We are looking forward to see you all on 7th of June and hope that with your participation and support this year’s Rally will again be a great success.
Piękne tereny- zjeździłem Vitarką Przyladek Arnautis wąwozy z lasami cedrowymi pod Pafos.... tylko problem jest jak widzisz jadącego z przeciwka na polnej drodze to nie wiesz czy to miejscowy czy turysta i na którą stronę zjechać-prawo czy lewo....

Awatar użytkownika
shpon
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Białe Błoto Chełm 21-22.06.2008 II Runda Pucharu Okręgu

Post autor: shpon » wt cze 10, 2008 8:32 am

Uczestnicy klasy EXTREM poszukiwani :) Będzie lajtowo ;) nie ma się czego bać ...
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=56330
Czyżby twardzioszków zabrakło ? 8)
W wyczynie też jeszcze parę miejsc się znajdzie ...
Ta sama droga z powrotem , nigdy nie jest taka sama ...

900
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: Na jakim rajdzie sa jeszcze wolne miejsca...??

Post autor: 900 » wt cze 10, 2008 11:29 am

garbatymarcin pisze:Hej,

Czy na jakims rajdzie w mazowieckim lub bliskich okolicach sa jeszcze wolne miejsca aby moc sie zapisac ?
Co prawda nie blisko ale w daaaaaaaaaaaaalekiej małopolsce ;) jest w dniach 28-29 czerwca impreza pod nazwą : Platinum VIII Piknik Samochodów Terenowych 4x4 w Zakliczynie. Są jeszcze wolne miejsca. Więcej info na: piknik4x4.zakliczyn.com.

Awatar użytkownika
Idzi

Post autor: Idzi » sob cze 14, 2008 4:48 pm

prabuty sa w lipcu :] ale to taka bardzije impreza integracyjna a nie kilka godzin w terenie

Awatar użytkownika
Igi.Jeep

Post autor: Igi.Jeep » czw cze 26, 2008 11:04 am

coś polecacie na lipiec? bo mizeria straszna.....

900
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: 900 » czw cze 26, 2008 11:09 am

Igi.Jeep pisze:coś polecacie na lipiec? bo mizeria straszna.....
Co prawda to już nie lipiec a początek sierpnia czyli 2-3 tegoż miesiąca a impreza to kolejne 4x4 tym razem odcinki nie w Zakliczynie (tylko baza) tylko w okolicach - Cos ma sie pojawic na dniach u nich na stronie na: piknik4x4.zakliczyn.com.

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » czw cze 26, 2008 1:13 pm

Misiek Cypr pisze:7 .
Wybrałbym sie chetnie na ta twoja wyspe :wink: ... ile kosztuje wynajcie auta 4x4 na tydzień czasu ??
Dżip z lebiodką :)21
GSM 501 44 66 33

Awatar użytkownika
Igi.Jeep

Post autor: Igi.Jeep » czw cze 26, 2008 1:51 pm

900 pisze:
Igi.Jeep pisze:coś polecacie na lipiec? bo mizeria straszna.....
Co prawda to już nie lipiec a początek sierpnia czyli 2-3 tegoż miesiąca a impreza to kolejne 4x4 tym razem odcinki nie w Zakliczynie (tylko baza) tylko w okolicach - Cos ma sie pojawic na dniach u nich na stronie na: piknik4x4.zakliczyn.com.
na sierpien to juz wpisałem się na pare imprez :D ale lipiec :( też by się przydało......

Awatar użytkownika
Igi.Jeep

Post autor: Igi.Jeep » czw cze 26, 2008 1:56 pm

Eskapada pisze:
Misiek Cypr pisze:7 .
Wybrałbym sie chetnie na ta twoja wyspe :wink: ... ile kosztuje wynajcie auta 4x4 na tydzień czasu ??
no to myśl jest przednia :D jakieś info po Polsku ?? ?? ?? proszę :D

Awatar użytkownika
garbatymarcin

Post autor: garbatymarcin » śr lip 16, 2008 9:25 pm

Podbijam -> ma ktos gdzies jeszcze miejsca na jakim rajdzie ?

ramzes

Post autor: ramzes » śr lip 16, 2008 9:26 pm

garbatymarcin pisze:Podbijam -> ma ktos gdzies jeszcze miejsca na jakim rajdzie ?
Country Road w Mrągowie :)21 pisz do organizatora ... :)2
z wawy jedzie kilka załóg ..
era Hdi :)21

BYŁ-> Samurai, Y60 ..

Awatar użytkownika
Meris4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: Meris4x4 » czw lip 17, 2008 10:10 pm

albo do Wilna na Litwe wybieraisie... :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczno-sportowe”